Hvem vant VM i fotball 2017?

EM i fotball for kvinner 2017
Arenaer 7
Dato 16. juli – 6. august
Mester Nederland (1. tittel)
Andreplass Danmark

Hvem vant fotball-EM kvinner?

Englands kvinnelandslag i fotball representerer England i internasjonale kamper. Laget har ikke vunnet en internasjonal turnering, men utover på 2000-tallet og 2010-tallet har de etablert seg som ett av verdens sterkeste lag, med 3.-plass i VM 2015 og finale i EM 2009 som høydepunkt.

Wikipedia

Hvor spilles EM for kvinner?

Women’s EURO 2022 arrangeres i England 6. -31. juli.

I hvilket land spilles EM sluttspillet for kvinner i sommer?

EM i fotball for kvinner 2022
Arrangement
Lag i sluttspillet 16
Vertsland England
Arenaer 10 (i 8 byer)

Hvem vant VM i fotball 2017? – Related Questions

Har Norge vunnet VM i fotball?

USA har vunnet fire ganger, Tyskland to, mens Norge og Japan har ett VM-gull hver. Se også VM i fotball – menn.

Hvor er dame VM?

VM for kvinner starter den 10. juli, med finale den 20. august 2023 med Australia og New Zealand som vertsnasjoner. Se vår oversikt over alle kvinne-VM-kampene som sendes på TV & Live stream.

Hvor spilles kvartfinalene i EM?

… så kommer en til å spille i kvartfinale 1 som spilles onsdag 22. juli på Falmer Stadium i Brighton & Hove. Det er samme stadion som Norge også spiller sin siste gruppespill-kamp. Motstanderen blir da gruppetoer fra Gruppe B som består av Tyskland, Danmark, Spania og Finland.

Hvem møter England i finalen?

England og Tyskland møtes i EM-finalen på et fullsatt Wembley. Følg kampen her. Tyskland har vunnet alle de åtte tidligere EM-finalene de har vært i. Søndag kveld skal vertsnasjonen England prøve å ta sitt første EM-gull.

Hvem møter England i semifinalen?

Sverige møter England i semifinalen på tirsdag neste uke på Bramall Lane (hjemmebanen til Sheffield United, med en kapasitet på over 30.000 tilskuere. – Det kommer til å bli veldig stort. England, med mange fans, og med våre svenske fans som har vært helt fantastiske.

Når er EM ferdig?

De to beste lagene fra hver gruppe går deretter videre til EM-sluttspillet. Søndag 31. juli avgjøres den store finalen på Wembley Arena i London. I spilleplanen vår viser vi alle kampene under turneringen, spilledatoer, hvem som spiller mot hvem og hvor kampene spilles.

Hvem har vunnet flest VM i fotball?

Brasil er mestvinnende nasjon med fem verdensmesterskap, de er også de eneste som har deltatt i samtlige VM-sluttspill.

Hvor mange lag i EM 2024?

Kvalifiseringen til EM i fotball 2024 er en fotballkonkurranse som blir spilt fra mars 2023 til november 2023 for å bestemme de 24 landslagene til UEFA-medlemmene som kvalifiserer seg til fotball EM 2024.

Hvordan se fotball EM gratis?

Folkearrangementer bør være gratis, og heldigvis er det slik at mange av årets EM-kamper vises på NRK og TV2 som mange har tilgang til. Øvrige kamper vises på Canal 9, svensk TV4 og svensk SVT1 og SVT2.

Hvor mye koster TV 2 Play?

TV 2 Play Film og serier 109,-

Eksklusivt innhold. Alle TV 2-kanaler direkte. TV 2s programmer på nett. Last ned og se offline.

Hvem sender VM?

De norske TV-sendingene fra VM-2022 vil finne sted på NRK og TV2s kanaler. TV-husene har ved flere anledninger sendt store mesterskap sammen og er på denne måten i stand til å tilby veldig godt produserte fotballsendinger.

Hvor går EM kampene på TV?

Slik følger du fotball-EM 2022 på TV
  • Oversikt over Norges kamper:
  • Kvartfinalen til Norge sendes på NRK1. Kampen spilles enten 20. – eller 21. juli. Det avhenger av Norges sluttposisjon i gruppen. Kamptidspunktet er klokken 20.00.
  • Finalen på Wembley er 31. juli klokken 17.00 og sendes på NRK1.

Når går EM finalen for kvinner?

Finalen? Den spilles på Wembley i London søndag 31. juli.

Hvilke kanaler sender EM?

TV 2 og NRK har rettighetene til mesterskapet, og kampene er fordelt mellom kanalene. Samtlige kamper kan du også følge på radiokanalen NRK Sport.

Er Norge ute av fotball EM?

På rankingen til det internasjonale fotballforbundet (FIFA) var Norge før EM nummer 11, mens Østerrike var nummer 21. Etter EM blir det annerledes. Nå er dette skuffende mesterskapet over for oss. Da gjelder det å finne ut hva som gikk galt for å gjøre det bedre neste gang.

Hvor kan man se EM kvinner 2022?

Fotball-EM 2022 spilles i England mellom 6. og 31. juli. Kampene vises på TV 2 og NRK sine kanaler.

Leave a Comment