Hvem tjener mest penger på Instagram?

Cristiano Ronaldo har for første gang inntatt førsteplassen over inntjening for sponset innhold på Instagram. Ifølge BBC , som siterer marketingbyrået Hopper HQ, kan den portugisiske fotballstjernen kreve rundt 13 millioner kroner av annonsører som ønsker å ha navnet sitt på et av hans innlegg på Instagram.

Hvor mye tjener influencere?

De viser sprik i inntekten til Norges største influencere. Treningsprofil og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) håvet inn litt over 4,2 millioner i 2019. Hun holder seg på det høye nivået og økte i 2020 med 54.000 kroner. Med det lander Funkygine på 4.270.158 inntjente kroner i fjor.

LES OGSÅ  Hvor mye må man tjene for å få BSU?

Hvor mye tjener folk på TikTok?

Personer på TikTok med mange følgere tjener alt mellom 2000 kr til 50 000 kroner i måneden. Dette kommer an på ganske mange forskjellige faktorer som hvor i verden du bor, hvor mange følger og visninger du har og hvilken type videoer du lager.

Hvem tjener mest penger på Instagram? – Related Questions

Hvordan kan jeg bli rik?

Den vanligste måten for å bli rik er ved å bli selvstendig næringsdrivende og drive sin egen bedrift, men mange blir også rike av å ha en godt betalt jobb samt spare og investere pengene sine smart. Det kanskje viktigste er å leve på mindre enn hva man tjener, og spare og investere så mye man kan.

Hvor mye tjener folk i posten?

– Årslønn ligger på rundt 430 000 kroner i året, men du får overtidsbetaling, så du har mulighet til å tjene mer.

Når begynner man å tjene på TikTok?

Som YouTube har også TikTok et program program som kalles TikTok Creator Fund. For å tjene penger på videoene man legger ut må man være bosatt i enten USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Spania eller Italia, være over 18 år gammel, ha minst 100.000 følgere og minst 100.000 videovisninger siste 30 dager.

Hvordan kan jeg tjene penger på TikTok?

For å havne på lønningslisten til TikTok må man være en del av tjenestens «Creator’s fund», og det er jaggu en eksklusiv klubb. For innpass man ha minst 100 000 følgere, 100 000 videoavspillinger de siste 30 dagene, og være bosatt i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike eller Spania.

LES OGSÅ  Hvor mye penger kan du tjene uten å betale skatt?

Hvem tjener mest på TikTok?

28 år gamle Spencer X har nesten 40 millioner følgere på TikTok og tjente 1,2 millioner dollar (rundt 10,8 millioner kroner) det siste året, ifølge Forbes. Han har blant annet tjent penger på sponsoravtaler med Oreo og Sony, og er kjent for beatboxing-videoene sine.

Hvor mye tjener Charli D Amelio i uka?

Ingen slår dronningen av TikTok, Charli D’Amelio, og hennes 133 millioner følgere. Hun hadde ifølge Forbes en inntekt på 17,5 millioner dollar – 154 millioner kroner – i 2021.

Hvem har flest følgere på TikTok i Norge?

Mest fulgte norske TikTok-brukere:
Plass Brukernavn Følgere
1 @gurobelly 7,500,000
2 @alanwalkermusic 6,500,000
3 @marcusandmartinus 4,700,000
4 @iamauroramusic 4,600,000

Hvem har mest følgere på TikTok i verden 2022?

Charli D’Amelio har flest følgere, med 142 millioner følgere.

Har Charli D Amelio spiseforstyrrelse?

Tidligere har kjendisen vært åpen om at hun sliter med spiseforstyrrelser. Da skrev hun på Instagram at hun var redd for å snakke om sin mentale helse offentlig, men at hun håper at hennes historie kan hjelpe andre.

Hvor mye tjener Addison Rae på en TikTok video?

TikToks største stjerner Addison Rae, Charli D’Amelio, og Loren Gray tjener henholdsvis 5 millioner, 4 millioner og 2,6 millioner dollar på sine TikTok-videoer i året, ifølge Forbes.

Er Charlie og Chase sammen igjen?

Da Charli kommenterte bruddet med Chase for to år siden, påpekte hun at de avsluttet forholdet som gode venner. «Vi er fortsatt nære venner og det vil jeg ikke endre på for noe som helst», skrev Charli den gang.

Er Charli D Amelio norsk?

Charli Grace D’Amelio (født 1. mai 2004 i Norwalk i Connecticut i USA) er en amerikansk influenser og danser, som lager videoer på det sosiale nettverket TikTok.

Hvor mange likes har Charli D Amelio?

Ikke overraskende er det Charli D’Amelio som topper listen. I skrivende stund har hun over 110 millioner følgere og 8,9 milliarder likes totalt.

Hvor bor Dixie?

Nylig annonserte Dixie D’Amelio og Charli D’Amelio at de tar med mor og far og flytter fra Norwalk i Connecticut utenfor New York på østkysten til Los Angeles i California.

Når er Charli født?

1. mai 2004 (alder 18 år), Norwalk, Connecticut, USA
Charli D’Amelio / Født

Leave a Comment