Hvem tjener mest penger på Instagram?

Cristiano Ronaldo har for første gang inntatt førsteplassen over inntjening for sponset innhold på Instagram. Ifølge BBC , som siterer marketingbyrået Hopper HQ, kan den portugisiske fotballstjernen kreve rundt 13 millioner kroner av annonsører som ønsker å ha navnet sitt på et av hans innlegg på Instagram.

Hvor mye tjener en Ronaldo?

26,8 millioner GBP (2023)
Cristiano Ronaldo / Lønn

Hvor rik er Cristiano Ronaldo?

Juventus-spilleren tjente 105 millioner dollar, som er det samme som 976,5 millioner kroner, i 2019. Inntekten gjør at han er den første fotballspilleren i verden som har nådd en milliard dollar, eller 9,3 milliarder norske kroner, i inntekt i løpet av sin karriere.

Hvem tjener mest penger på Instagram? – Related Questions

Hvem har høyest lønn i verden?

Hvilken fotballspiller tjener mest?
Nr. Spiller Inntekt (2022)
1 Kylian Mbappe 1,28 milliard
2 Lionel Messi 1,20 milliard
3 Cristiano Ronaldo 1 millard
4 Neymar 870 millioner

Er Ronaldo milliarder?

Ifølge Forbes blir Ronaldos inntekt 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United. Han inntar tetposisjonen selv om han gikk med på et markant lønnskutt før England-comebacket. 44 prosent av summen utgjør andre inntekter enn spillerlønn.

Hvem er rikest av Messi og Ronaldo?

Fotballens rikingliste (formue)

Den portugisiske Real Madrid-vingen skal nemlig være god for nesten 1,8 milliarder kroner, i underkant av 100 millioner mer enn nestemann på lista. Der har hans erkerival i Barcelona, Lionel Messi, plassert seg, med en formue på småpene 1,7 milliarder kroner.

Har Ronaldo verdens dyreste bil?

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo har kjøpt seg ny bil: en Bugatti Centodieci til den nette sum av 100 millioner kroner. Det har lenge gått rykter om at den portugisiske fotballstjernen har kjøpt ett av de ti eksemplarene som skal bygges av Bugattis nye superbil Centodieci.

Hvor mye penger har Messi?

Totalt skal Messi ifølge Forbes tjene gode 925 millioner kroner i 2022, noe som gjør ham til verdens best betalte idrettsutøver.

Hvor mange biler har Ronaldo?

Det hevdes at portugiseren har over 20 luksusbiler. På sosiale medier har 37-åringen lagt ut bilder av blant annet tre Bugattier: Centodieci, Chiron og Veyron. Han har også McLaren Senna, Ferrari F12 TDF, Rolls-Royce Cullinan og Rolls-Royce Phantom.

Hva er den dyreste bilen i verden?

Med en pris på 48,4 millioner dollar – 435 millioner kroner – er en 1962-modell 250 GTO den dyreste bilen som noen gang er solgt på auksjon.

Hvem laget verdens første bil?

Den første bilen startet med et smell i garasjen til Carl Benz i Mannheim, Tyskland i 1885. I en sky av støv og røyk la Carl Benz ut på prøvetur i verdens første bil og i 1896 var den første bilen er realitet. Den svimlende toppfarten var 15 km/t.

Hvor mye solgte Real Madrid Ronaldo for?

Ronaldo ble i sin tid verdens dyreste fotballspiller da han gikk fra Manchester United til Real Madrid for 80 millioner pund i 2009. Salgssummen fra Madrid til Juventus overstiger salgsprisen han ble solgt for den gangen.

Hvem er best i fotball av Messi og Ronaldo?

Ronaldo har vunnet Champions League, den gjeveste klubbturneringen i verden, én gang mer enn Messi. Portugiseren har fem seiere mot argentinerens fire. Til gjengjeld har Barcelona-stjernen langt flere ligatitler å vise til enn Juventus-spilleren.

Hvor høyt kan Ronaldo hoppe?

Ronaldos spenst er igjen på alles lepper etter den utrolige scoringen mot Wales onsdag. Ifølge ESPN kan Ronaldo hoppe opptil 103 cm opp i luften med tilfart.

Hvem er den beste fotballspilleren i verden?

Lionel Messi

De fleste fotballfans anser Lionel Messi som den beste spilleren i verden, men han har en nær konkurrent i Cristiano Ronaldo, som også regnes som en av de beste. Lionel Messi var i god form forrige sesong. Han kom til PSG i sommer og har spilt syv Champions League-opptredener og scoret fem mål.

Hvem er Norges dyreste fotballspiller?

Da Erling Haaland dro fra Borussia Dortmund til Manchester City, ble han med god margin tidenes dyreste norske fotballspiller. Jærbuen tangerte forrige rekordholder Martin Ødegaard med over 240 millioner kroner.

Hvem er den dyreste fotballspilleren i Norge?

I media blir Haaland omtalt som tidenes dyreste nordmann. Men på Twitter seiler en annen kandidat frem som eier av den ærefulle tittelen. Tirsdag dro Erling Braut Haaland til Manchester City for 610 millioner, mens Tore André Flo ble kjøpt av Rangers for 161 millioner i 2000.

Hvem er tidenes dyreste fotballspiller?

Verdens dyreste fotballspiller
Nr. Spiller Sum (NOK)
1 Neymar 2,2 milliard
2 Kylian Mbappé 1,5 milliard
3 Ousmane Dembélé 1,4 milliard
4 Philippe Coutinho 1,35 milliard

Hva er den dyreste sporten i verden?

Men det er store ulikheter mellom de forskjellige idrettene, og alpint er altså den aller dyreste.

Leave a Comment