Hvem tjener mest i fotball?

Mbappé verdens best betalte fotballspillertjener over tre ganger mer enn Haaland. Kylian Mbappé topper Forbes’ liste over spillere med de høyeste årslønningene i fotballen. Fem hakk ned er Erling Braut Haaland på 418 millioner kroner. Forbes er kjent for sine pengelister.

Hva er Neymar kjent for?

Neymar er en brasiliansk fotballspiller med posisjonen venstreving for Paris Saint-Germain og Brasils landslag. Neymar kan også spille offensiv midtbane og spiss. Han er en meget hurtig og teknisk begavet fotballspiller. Neymar har blant annet vunnet Mesterligaen og La Liga med FC Barcelona samt OL-gull med Brasil.

Kor rask er Mbappé?

Han er kanskje 84 kilometer i timen tregere enn en gepard, men Kylian Mbappé (19) kan likevel skryte av å være den raskeste fotballspilleren på planeten. Det viser i hvert fall oversikten til spanske Marca.

Hvem tjener mest i fotball? – Related Questions

Hvor mye penger får Neymar?

Der kommer det gjennom et lekket dokument frem at Paris Saint-Germain betaler Neymar 600.000 britiske pund i uken. I nåværende valuta betyr det at den brasilianske nyervervelsen tjener 6,35 millioner kroner i uken etter dagens kurs og omtrent 330 millioner kroner i året.

Var Neymar fattig?

Neymar er fra Brasil. Neymar får i lønn 36,8 millioner EUR får å være fotball spiller. Neymar sitt fulle navn Neymar da Silva Santos Junior. Neymar levde fattig når han var liten og når han var 11 fikk han noen fotball sko og ble veldig god i fotball så fortsetta han å spille fotball og kom på lands laget i Brasil.

Hvor fort løper Neymar?

Neymar har løpt 112501 på 11 kamper og 936 minutter, noe som gir et snitt på 10.227 meter per kamp og 120 meter i minuttet.

Er Mbappé fra Norge?

Kylian Mbappé Lottin (utt. kiliaŋ embappe, født 20. desember 1998) er en fransk fotballspiller som spiller for den franske klubben Paris Saint-Germain FC og det franske landslaget.

Hvor høy er Neymar?

1,75 m
Neymar / Høyde

Hvor kommer faren til Mbappé fra?

Hans far, Wilfrid Mbappé LOTTIN, født i Douala , Kamerun , er en tidligere regional fotballspiller som ble en under- 15 trener på Bondy Sports Association . Kylian er også av algerisk opprinnelse gjennom sin mor, Fayza Lamari, fra Bondy som var en håndballspiller i samme klubb i divisjon 1 til 2001.

Hvor mange mål har Mbappé?

Kylian Mbappé
Liga Kamper Mål
UEFA Champions League 59 40
Landskamper 60 29
VM 8 5
Fransk Ligue 1 194 145

Hvor høye er Messi?

Lionel Messi er 35 år gammel (23.6.1987) og han er 169 cm høy. Lionel Messi foretrekker å bruke left-beinet. Hans draktnummer er 30.

Hvem har mest mål av Ronaldo og Messi?

På landslagsnivå er Ronaldo tidenes mestscorende portugiser med 55 mål på 123 kamper, mens Messi har 49 mål på 105 kamper. Han har fortsatt syv scoringer opp til Gabriel Batistuta før han blir tidenes mestscorende for Argentina.

Hvem har vunnet Gullballen mest?

Lionel Messi er den som har vunnet prisen flest ganger. Han har vunnet den sju ganger.

Hvor mye er Messi verd?

Som i fjor er Messi den mest verdifulle. CIES mener argentineren er verdt 216 millioner euro (1,76 milliarder norske kroner).

Hvem har høyest lønn i verden?

Hvilken fotballspiller tjener mest?
Nr. Spiller Inntekt (2022)
1 Kylian Mbappe 1,28 milliard
2 Lionel Messi 1,20 milliard
3 Cristiano Ronaldo 1 millard
4 Neymar 870 millioner

Hva er ukelønnen til Ronaldo?

Flere engelske medier, blant annet avisen The Telegraph, melder at Ronaldo blir best betalt i Premier League etter overgangen til Manchester United. Ukelønnen hans skal ligge på godt over 5 millioner kroner. Det er likevel langt under det han tjente i Juventus.

Hvor mye tjener Ronaldo på en dag?

Med denne inntekten tjener Ronaldo i snitt 35 kroner i sekundet, 1978 kroner i minuttet, 127 000 kroner i timen og over 3 millioner kroner om dagen. Hvilken fotballspiller tjener mest i 2022? Med denne inntekten er Cristiano Ronaldo også den fotballspilleren som har høyest årsinntekt.

Er Ronaldo milliarder?

Ifølge Forbes blir Ronaldos inntekt 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United. Han inntar tetposisjonen selv om han gikk med på et markant lønnskutt før England-comebacket. 44 prosent av summen utgjør andre inntekter enn spillerlønn.

Hvor mye tjener Messi i minuttet?

For å sette det i perspektiv: Det tilsvarer over 1 000 000 kroner om dagen, rundt 42 000 kroner i timen og rundt 700 kroner i minuttet – hver eneste dag. Ifølge L’Equipe vil Messi få en lojalitetsbonus på rundt 150 millioner kroner i året.

Leave a Comment