Hvem tjener mest av The Kardashians?

Hvor mye tjener Kim Kardashian på Instagram?

4) Kim Kardashian

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at også Kim Kardashian (40) er blant de best betalte? Hver gang hun deler et sponset innlegg med sine 214 millioner følgere tjener hun 858 000 dollar (7,2 millioner kroner).

Hvor mye tjener Kylie Jenner i året?

1) Kylie Jenner

Nå kommer også Kylies tredje og fjerde bedrifter: Kylie Swim og Kylie Baby. Ifølge Forbes håver 24-åringen inn intet mindre enn 590 millioner dollar i året, noe som tilsvarer i overkant av 5 milliarder kroner (!)

Hvor mye tjener Kylie?

Realitystjernen Kylie Jenner (23) er den kjendisen som har tjent desidert best i 2020, ifølge Forbes’ målinger. 23-åringen tjente 590 millioner dollar, mer enn fem milliarder norske kroner, i år. Det er 420 millioner dollar mer enn nestemann på lista – som for øvrig er i familie med henne.

LES OGSÅ  Hvor mye tjener en kokk i måneden?

Hvem tjener mest av The Kardashians? – Related Questions

Hvem tjener mest i hele verden?

Musk knuser alle rekorder. Elon Musk var ved utgangen av 2021 fortsatt verdens rikeste med god margin. Tesla-gründeren har en antatt formue på 273,5 milliarder dollar, tilsvarende 2.400 milliarder kroner ved utgangen av året.

Hvor mye tjener Kendall Jenner i året?

Den 23-år gamle modellen, Kendall Jenner, har det siste året tjent drøye 190 millioner kroner, og Forbes påstår at Kendalls imponerende inntekt kommer fra kontrakter med navn som Estee Lauder, Adidas og Calvin Klein. På en andreplass blant verdens best betalte modeller finner vi Karlie Kloss.

Hvem er rikest av Kim og Kylie?

Forbes har kartlagt økonomien til søstrene i flere år, men nå kan de fortelle at Kim Kardashian West er vesentlig mye rikere enn Kylie Jenner. De har tidligere meldt at Kylie er den rikeste i søskenflokken. Både Kim og Kylie er store figurer i sminkebransjen, og skaffer midler til livets opphold derfra.

Hvor mye tjener Kylie på Instagram?

Skjønnhets-mogulen Kylie Jenner lå lenge øverst på listen, men har nå falt ned til andreplassen like bak Dwayne Johnson. Den 23 år gamle dollarmilliardæren har 225 millioner følgere og tjener 986 000 dollar (i underkant av 8,3 millioner kroner) per post.

Hvor mange milliarder har Kylie Jenner?

Ifølge Forbes magazine, har Kylie Jenner en nettoformue på 7,6 milliarder NOK. Det meste av denne formuen knytter seg til at hun er heleier av foretaket Kylie Cosmetics.

Har Kendall Jenner tatovering?

– Jeg var full og tenkte ikke helt klart, forklarer Kendall til talkshowverten. Da Ellen spør henne om hvorfor hun valgte å tatovere «Meow», svarer 22-åringen at det var det aller første hun kom på før hun bestemte seg for å tatovere seg.

Hva spiser Kendall Jenner?

Får å holde energien på topp gjennom dagen spiser hun gjerne epler mellom måltidene, og prøver å få i seg mest mulig ren mat med masse frukt, grønnsaker og proteiner.

Er Kim Kardashian norsk?

Kimberly Noel Kardashian (født 21. oktober 1980 i Los Angeles) er en amerikansk mediapersonlighet og superkjendis, modell, forretningskvinne, produsent og skuespiller.

Hvor bor Kardashian familien?

Kim Kardashian

Kim fortsetter å bo i villaen i Hidden Hills i Los Angeles med de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1) etter skilsmissen med Kanye West. Ifølge PEOPLE skal det tidligere ekteparet ha kjøpt villaen for 20 millioner dollar (omtrent 180 millioner kroner) i 2014.

Hvor mange barn har Kim født?

Kim Kardashian/Barn

Hvor mange ganger har Kim Kardashian giftet seg?

Kardashian har vært gift tre ganger, først med Damon Thomas (51), deretter med Kris Humphries (36) og sist med Kanye «Ye» West (44). Altså var det bryllupet med Kris Humphries hun omtalte om et «homofilt bryllup» i talen sin.

Hva spiser Kim Kardashian?

– Hun spiser proteinrik mat og mat som inneholder sunne fettsyrer som for eksempel avokado og nøtter. Karbohydratene kommer hovedsaklig fra grønnsaker og frukt, forklarer en representant for dietten til US Weekly. – Hun ønsker å være en sunn mor som ikke forgifter morsmelken.

LES OGSÅ  Hva tjener en lastebilsjåfør i timen?

Hvor mye koster Kim Kardashian sitt hus?

Prislappen er på 70 millioner dollar. Med dagens kontinuerlig svake norske krone tilsvarer det mer enn NOK 715,5 millioner. Her får Kim, North, Chicago, Psalm og Saint boltre seg på 687 kvadrameter.

Hvor gammel er Kendall jennet?

27 år (3. november 1995)
Kendall Jenner / Alder

Hvor høy er Kylie?

1,68 m
Kylie Jenner / Høyde

Leave a Comment