Hvem sender EM Fotball 2022 kvinner?

FotballEM 2022 spilles i England mellom 6. og 31. juli. Kampene vises på TV 2 og NRK sine kanaler.

Hvem sender EM Fotball Damer?

16 nasjoner skal kjempe om europamestertittelen på TV 2s og NRKs kanaler. Mesterskapet starter 6. juli, og åpningskampen sendes på NRK.

Når begynner EM for kvinner?

EM i fotball for kvinner 2022 var det 13. europamesterskapet i fotball for kvinner og ble arrangert av UEFA fra 6. til 31. juli 2022.

Hvem sender EM Fotball 2022 kvinner? – Related Questions

Hvor spilles fotball-EM kvinner?

FotballEM for kvinner spilles i England i 2022. Norge kommer til å spille sine gruppespill-kamper i Brighton og Southampton. England og Østerrike åpner mesterskapet den 6.

Hvilken kanal går Norge Østerrike på?

ØsterrikeNorge. Fredag 15. juli klokken 21.00. Sendes på TV 2.

Hvem sender Norge Østerrike i dag?

Mesterskapet starter 6. juli, og åpningskampen sendes på NRK. På TV 2 Play ser du flere av Norges gruppespillskamper, begge semifinalene, samt en rekke andre kamper.

Hvordan se fotball EM gratis?

Folkearrangementer bør være gratis, og heldigvis er det slik at mange av årets EM-kamper vises på NRK og TV2 som mange har tilgang til. Øvrige kamper vises på Canal 9, svensk TV4 og svensk SVT1 og SVT2.

Hvor går EM kampene på TV?

Det er NRK og TV2 som har rettighetene til å vise fotball-EMTV. Kampene deles mellom de to kringkasterne på samme måte som før. Du kan se hvor og når alle kampene spilles her!

Når spilles EM finalen i fotball 2022?

De to beste lagene fra hver gruppe går deretter videre til EM-sluttspillet. Søndag 31. juli avgjøres den store finalen på Wembley Arena i London.

Hvem sender VM i Qatar?

Første kamp spilles mellom vertsnasjonen Qatar og Ecuador søndag 20. november på Al Bayt Stadium. Kampen sendes på TV 2 Direkte og TV 2 Play kl. 17.00 norsk tid. Den nye verdensmesteren kåres når finalen spilles på Lusail Stadium søndag 18. desember.

Hvem viser fotball EM på TV?

Kampprogram og TV-sendinger

NRK og TV2 vil i fellesskap sende EM i fotball for kvinner 2022, og de aller fleste kampene vil gå enten på NRK1 eller TV2 (samt på NRK TV og TV2 Play.) Semifinalene sendes på TV2 den 26. og 27. juli, mens finalen sendes den 31.

Hvilken TV kanal går landskampen på i dag?

Landskampen | TV 2 Play.

Hvor kan man se Direktesport?

Direktesport sender over 5 000 kamper i året. Fotball, håndball, langrenn og en rekke andre idretter. Dersom du har en AppleTV eller en SmartTV fra Samsung eller LG kan du se Direktesport via Smart-tv-appen vår. Du finner tv-appen ved å søke på Direktesport i app-butikken på din enhet.

Når er neste kamp EM?

EM i fotball 2024 vil bli det 17. europamesterskapet i fotball for menn og vil bli arrangert av UEFA fra 14. juni til 14. juli 2024 i Tyskland. I september 2022, under Russlands invasjon av Ukraina, bestemte Russland seg for å ikke delta i kvalifiseringen.

Hvor kan man se England Italia?

UEFA Nations League A: EnglandItalia | TV 2 Play.

Når vant Italia fotball VM?

Som fotballnasjon har Italia markert seg så lenge internasjonale turneringer har eksistert. Herrelandslaget har vunnet VM i fotball fire ganger (1934, 1938, 1982 og 2006) og EM i fotball to ganger (1968 og 2020).

Hvorfor spiller Italia i blått?

Men hvorfor er drakten egentlig blå? Blå er jo ikke en farge på det italienske flagget. Forklaringen er at azurblå var den offisielle fargen til Savoia-huset, hvilket var adelen i Italia frem til landet ble samlet i en republikk.

Hvem har vunnet flest VM i fotball?

Brasil er mestvinnende nasjon med fem verdensmesterskap, de er også de eneste som har deltatt i samtlige VM-sluttspill.

Er Italia ute av VM?

Italia gikk på en stor skrell og klarte ikke å overliste Nord-Makedonia på hjemmebane i Palermo.

Leave a Comment