Hvem har rettighetene til Premier League 2022?

Når Premier League-sesongen sparkes igang i august, er det Viaplay som er norsk rettighetshaver. Med den kommende totalpakken kan seerne strømme samtlige kamper. Premier League kommer til Viaplay. Fra og med 2022/23-sesongen og seks år frem i tid vil man kunne se verdens mest populære fotballiga på strømmetjenesten.

Hvor sendes Premier League 2021 22?

I 2021/2022 var det TV2 som hadde senderettighetene til Premier League-kampene, men i 2022/2023 er det Viaplay Group (tidligere NENT) som tar over stafettpinnen. Skal man strømme Premier League på nett er det derfor Viaplay (Åpnes i ny fane) og pakken Viaplay Total (Åpnes i ny fane) man må skaffe seg for å få tilgang.

Hvilke TV-kanaler sender Premier League?

Premier League – det beste av engelsk ligafotball. Viaplay Group har landet rettighetene for Premier Leauge for sesongen 2022/2023, og RiksTV kan nok en gang tilby våre kunder det beste av engelsk fotball! Vi feirer med kampanje på V premium.

Hvem har rettighetene til Premier League 2022? – Related Questions

Hvor kan jeg se Premier League 2022 2023?

Premier League kommer til Viaplay! Fra og med 2022/23-sesongen og seks år frem i tid vil man kunne se verdens mest populære fotballiga på Viaplay. Nå presenterer Viaplay pakken man ha for å kunne se Premier League her til lands.

Hvor mye koster Premier League Viaplay?

I mai ble det klart at prisen vil ligge på 649 kroner i måneden for pakken «Viaplay Total», som inkluderer Premier League-fotball. I tillegg inneholder den blant annet vintersport, Formel 1 og håndball.

Hva koster Premier League på TV2 Play?

Nå er det klart at det kommer til å koste 649 kroner i måneden for pakken «Viaplay Total» som gir tilgang til Premier League og alle andre rettigheter og filmer/serier. TV 2 Play har denne sesongen tatt 669 kroner i måneden for å se Premier League – før et priskutt nå på tampen av inneværende sesong til 349 kroner.

Hvordan se Premier League på Allente?

Hva heter kanalene jeg kan se Premier League på? Kanalene heter V sport Premier League 1-4. Kanalene er tilgjengelig med abonnement på V Premium og krever en dekoder som er koblet til parabolantenne. Hovedkanalen er V sport Premier League som har kanalplass 125.

Hvor kan man se Premier League gratis?

Valget begrenser seg til TV2 Sport og deres betalte TV2-sumo tjeneste. Samtidig som du kan se hvordan se premier league, har du også muligheten til å streame andre arrangementer. Dette trengte jeg sikkert ikke å fortelle deg, men TV2 sumo er langt ifra det billigste alternativet for å se premier league gratis.

Kan man se Premier League på Viaplay?

Premier League – toppen av kransekaka i engelsk fotball. Premier League 2022/2023-sesongen har fått et nytt hjem hos Viaplay Group. Og med Premier League som en del av vårt innhold, har vi et sportstilbud uten like. Meld overgang i dag!

Hvordan få Premier League på Viaplay?

For å komme i gang med Viaplay, begynner du med å opprette en konto og legge til et betalingskort. Du må ha Viaplay Total pakken for å se alle Premier League kampene, hvor du også får tilgang til Viaplay Groups øvrige rettigheter fra sports verdenen, inkl. filmer og serier.

Hvor mye koster Premier League i Sverige?

Dette er månedsprisen på et abonnement hvor man får strømmet Premier League – ifølge E24s valutakalkulator: Viaplay Norge: 649 norske kroner (NOK) Viaplay Danmark: 449 danske kroner = 603 NOK. Viaplay Sverige: 449 svenske kroner = 432 NOK.

Hvor mye koster en Premier League billett?

Dyrt å se Premier League

Den billigste billetten til en kamp i Englands øverste divisjon koster nå i gjennomsnitt 30,68 britiske pund, mot 28,80 sesongen før. Dette er en økning på 6,5 prosent målt i lokal valuta.

Hva er inkludert i Viaplay Total?

Kjøper du kanalpakken V premium eller strømmetjenesten Viaplay Total kan du se sport som 380 Premier League-kamper, UEFA Europa/Conference League, FA Cup, golf Majors, tennis, vintersport, Formel 1 – og mye mer! Du får også tilgang til alt fra Viaplay Film & Serier.

Hvor mye koster det å dra på Liverpool kamp?

For de fleste nordmenn er dette ikke tilfelle. Derfor koster en billett til Liverpool Fc sine kamper følgende. For nordmenn flest blir en pris mellom kr 5000- 14900 for en pakkereiser som inkluderer VIP billett og 3 netter hotellopphold . Dette er prisnivået i år 2022 og sikker også neste år.

Hvor mye koster en tur til Old Trafford?

Velg kamp nedenfor, da ser du prisene på forskjellige billett & hotellpakker!
Kamp (Trykk på kampen du ønsker å se) Dato
Kamp Man Utd – Aston Villa 29.04.2023 kr4,590.00 – kr7,990.00
Kamp Man Utd – Wolverhampton 13.05.2023 kr3,290.00 – kr5,990.00
Kamp Man Utd – Fulham 28.05.2023 kr5,290.00 – kr6,390.00

Hva koster en fotballtur til Manchester?

En tur for å se Manchester United kan koste alt fra €256 til €1435 per person. Den endelige prisen du betaler er avhengig av disse faktorene: Kampen du velger å se.

Er fotballreiser no trygt?

Styr unna! Vi kjøpte gavekort til noen i familien som ikke hadde tid eller mulighet til å dra på kamp før nyåret 2020. Vi hadde en oppfatning av at gavekortet måtte brukes før slutten av året og tenkte å bestille en tur til neste år.

Hvor mye koster en United kamp?

Kamper i Premier League mot storlagene er dyrest og koster fra kr 2500 til kr 5000 for kampbilletten.

Hvor kjøper man billetter til Premier League?

Til flere av de mindre Premier League-klubbene kan man enkelt få kjøpt billetter via deres egne hjemmesider. Når det gjelder de store klubbene så er det beste å melde seg inn i deres norske supporterklubb. Mange av dem kan ofte hjelpe med billetter. Da kan du ordne fly og hotell selv.

Leave a Comment