Hvem er moren til Emilie Stordalen?

Hvem er kjæresten til Petter Stordalen?

Gunhild Stordalen
Petter Stordalen / Ektefelle (g. 2010–2019)

Gunhild Anker Stordalen er en norsk lege og miljøvernforkjemper. Hun er engasjert i klimaendringsspørsmål, helse og dyrevelferd. Hun var gift med Petter Stordalen fra 2010 til 2019. Sammen grunnla de The Stordalen Foundation i 2011.

Wikipedia

Hvor bor Emilie Stordalen?

Emilie Anker Stordalen bor i Oslo.

Hvor mye er Stordalen god for?

Stordalen er blant Norges rikeste personer, i 2021 hadde han ifølge tidsskriftet Kapital en formue på 19 milliarder norske kroner. Stordalen var tidligere gift med lege og miljøaktivist Gunhild A. Stordalen.

Hvem er moren til Emilie Stordalen? – Related Questions

Hva tjener Gunhild Stordalen?

Tallene viser at Stordalen hadde en nettoinntekt på 1,4 millioner kroner i fjor, og en ligningsformue på 676.579.831 kroner.

Hvem eier Clarion hotellene?

Selskapet og hotellkonsernet eies av selskapet Strawberry Group, som igjen er heleid av Petter A. Stordalen.

Hvor mye gjeld har Petter Stordalen?

Hadde 10 mrd.

Stordalen og Nordic Choice Hotels tapte 450 millioner kroner bare i april, og hotellkongen omtalte corona-krisen som et «stort svart hull». Samtidig satt Stordalen med rundt 10 milliarder kroner i gjeld.

Hvor høy er Petter Stordalen?

Petter er som kjent ikke en høy mann. Han poengterer derimot at han med sine Tom Ford-sko når opp til 175 cm. Det han ikke har i høyde, har han i rikdom. Han er også en mann som har mange fortellinger på lur.

Hva feiler det Gunhild Stordalen?

Som leder av EAT Forum jobber Stordalen for et grønnere og mer bærekraftig kosthold. Privat lever hun med diagnosen diffus kutan systemisk sklerose – en uhelbredelig, revmatisk bindevevssykdom som angriper kroppens indre organer og får huden til å stivne og krympe.

Hvem har hytte i Blindleia?

I Blindleia boltrer kjente finansfolk og investorer som Petter Stordalen, brødrene Tvenge og Nicolai Tangen seg om sommeren. BLINDLEIA (Dagbladet/Børsen): Plassert midt i den sørlandske gnistrende skjærgården holder flere av Norges rikeste mennesker til om sommeren.

Hva slags hund har Gunhild Stordalen?

I serien får seerne møte Gunhilds familie, venner og kollegaer, og ikke minst den nye mannen i Gunhilds liv – hunden Rammstein. Hunden er av rasen Grand danois og er 80 kilo. En hund som elsker oppmerksomhet, kos og er med på alt fra businessmøter til joggeturer.

Hvor stor er verdens største hund?

Ifølge Guinness rekordbok heter verdens største nålevende hund – målt etter høyde – Atlas Seay. Hunden bor i Georgia i USA med eieren Spencer Seay og familien hennes. Atlas er av rasen Grand Danois og måler hele 1,03 meter fra potene til det høyeste punktet på ryggen.

Hva er den største hunderasen?

Grand danois (FCI #235) er en hunderase av molossertype som er kjent for sin enorme størrelse, og da spesielt skulderhøyden. Den blir sammen med irsk ulvehund regnet som verdens største hunderase.

Hva eier Petter Stordalen?

Han er mest kjent for sitt virke innen hotellbransjen, særlig gjennom hans fartstid som eier av og styreleder i Nordic Choice Hotels. I 2019 estimerte tidsskriftet Kapital verdien av hans nettoformue til 26 milliarder kroner, som gjør han til en av Norges rikeste personer.

Hvem finansierer eat?

26,5 millioner av inntektene stammer fra gaver og donasjoner, ifølge selskapets årsregnskap. EAT brukte 30,2 millioner kroner av inntektene på donasjoner, forskning og gaver. Dette tilsvarer drøyt en million kroner mer enn i 2018.

Leave a Comment