Hvem er Lasse Lom?

Lasse Løkken Matberg (født 11. juli 1985 i Verdal) er en norsk internettpersonlighet, reality-TV-deltager og tidligere løytnant i Forsvaret. Han vant Ballando con le stelle i 2019 og Farmen kjendis i 2021.

Skal vi danse Lasse eks?

GOD KVELD NORGE (TV2): Lasse Matberg og kjæresten Synne Domért Gulliksen har gått fra hverandre. 25. aug 2022 16:20 Sist oppdatert 25.08.2022 .

Hvor høy er Lasse Lom?

I tillegg ruver Lasse greit i terrenget med sine 1,98 meter i høyden. En karakteristisk hårmanke og skjegget har blant annet vært med på å gjøre ham kjent, blant annet for sitt utseende som minner om en vikings. Etter at han ble oppdaget har det blant annet blitt mange modelloppdrag.

Hvem er Lasse Lom? – Related Questions

Hvorfor danset Lasse Matberg i Italia?

Så svarte Lasse på engelsk mens programlederne og seeren fikk svaret tolket til italiensk. (Svaret var tannregulering, og at han samlet håret sitt i hatten).

Hvor bor Lasse Matberg?

Bosatt i Stavanger. Familie betyr alt, og Trøndelag er «hjæm», selv om Lasse nå har bodd 15 år i Stavanger.

Hvor høy er Lasse?

6 fot 6 tommer
Lasse Matberg / Høyde

Hvor mye veier Lasse Matberg?

Det er selvsagt ekstremt hyggelig for en liten nord-trønder, sier den 197 centimeter høye og 120 kilo tunge løytnanten. Med «Game of Thrones» og «Vikings» som to av de mest sette seriene denne våren, og med Island som en folkefavoritt i fotball-EM, kunne ikke Matberg ha truffet bedre med timingen på sitt utseende.

Kan Lasse Matberg strikke?

Selv kan han ikke strikke. For drøye to måneder siden sa «Farmen kjendis»-vinneren Lasse Matberg (36) opp jobben som idrettsoffiser i Sjøforsvaret etter 14 år i uniform.

Hvilket garn er best til islender?

Islender er et tradisjonelt mønster som var en favoritt blant mange arbeidere. Den ble gjerne strikket i godt ullgarn for å holde både skogsarbeideren og fiskeren varm på jobb. I dag er det mange som velger litt tynnere garn, og gjerne moderne ullgarn som kan vaskes i maskinen.

Er alpakka ull?

Alpakkaull er en naturfiber som brukes til fremstilling av tekstiler. Den fremstilles av ull fra kamelarten alpakka. Alpakka er, som annen ull, en naturlig proteinfiber. Alpakkadyr ble temmet i Sør-Amerika for flere tusen år siden.

Hvilket garn er best å hekle med?

Bomullsgarn. Bomullsgarn er en superallsidig garntype, som man kan bruke til svært mange forskjellige hekle– og strikkeprosjekter. Bomullsgarn er nemlig svært mykt, noe som gjør det behagelig å ha tett inntil huden. Derfor er bomullsgarnet altså perfekt til å lage et mykt koseteppe av.

Hvorfor heter det islender?

Navnet til islenderen stammer mest sannsynlig fra Islandske kompani — et dansk-norsk handelskompani som knyttet kystsamfunnene ved Nordsjøen sammen med handels- og sjøfart. Islendere selges i ulike varianter i dag, deriblant til turistmarkedet fra aktører som Norlender og Rauma Collection.

Hvilket garn klør ikke?

Bambusgarn, melkegarn, silkegarn, viskose garn og akrylgarn er alle allment kjent for å være garntyper som ikke klør.

Hvilket garn er best til genser?

Der har vi samlet en rekke garntyper, som på hver sin måte egner seg godt til å bli brukt til å lage gensere av.
  • Alpakkagarn. Som navnet indikerer, er alpakkagarn laget av ullen fra alpakkaen, som normalt lever i Sør-Amerika.
  • Bambusgarn.
  • Bomullsgarn.
  • Mohairgarn.
  • Ullgarn.

Leave a Comment