Hvem er Kjersti Bergesen gift med?

Kjersti bor i Bergen sammen med samboeren Stein Fossheim og deres to barn, Ida Kristine på 23 og Petter på 21.

Hva het mannen til Kjersti Holmen?

Kjersti Holmen
Partner(e) Reidar Sørensen, Sverre Anker Ousdal
Barn Elias Holmen Sørensen
Nasjonalitet Norge
Utmerkelser Per Aabels ærespris (1983), Amandaprisen for beste kvinnelige hovedrolle (2000), Amandakomiteens ærespris (2009), ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden (2009)

Hvorfor er ikke Andreas med i Tid for hjem?

– Det er et veldig enkelt svar. Vi har hatt tett produksjonsplan til tider og Andreas trenger to uker mellom hver produksjon for at han også skal ha tid til å drive sitt eget firma. Så da er det slik at om det bare er en uke mellom produksjonene, må vi ha vikar for Andreas i de prosjektene, uttaler hun, ifølge TV 2.

Hvem er Kjersti Bergesen gift med? – Related Questions

Hvor er det blitt av Kjersti Holmen?

Skuespiller Kjersti Holmen døde natt til søndag etter lang tids sykdom. Hun ble 65 år gammel. Få tips om serier og filmer rett i innboksen. Holmen sovnet stille inn på Økernhjemmet i Oslo, opplyser skuespiller og kollega Kim Haugen til NTB, på vegne av Holmens familie.

Hvem var Kjersti Holmen sammen med?

Holmen etterlater seg sin samboer gjennom mange år, skuespiller Sverre Anker Ousdal, samt de to skuespillersønnene Elias Holmen Sørensen og Isak Holmen Sørensen fra sitt tidligere ekteskap med skuespilleren Reidar Sørensen, skriver NTB.

Hvor bodde Kjersti Holmen?

Mange hadde møtt opp i Frogner kirke i Oslo for å ta et siste farvel med Kjersti Holmen som døde natt til søndag 26. september. Holmen ble 65 år gammel. Den folkekjære skuespilleren døde på Økernhjemmet i Oslo.

Hvor gamle er barna til Kjersti Grini?

De to har barna Sara Elisabeth (5) og Fillip Alexander (6) sammen.

Hva død Kjersti Holmen av?

26. september 2021
Kjersti Holmen / Dødsdato

Hvem er mor til Kim Sørensen?

Reidar Sørensen er far til skuespillerne Kim Sørensen, Elias Holmen Sørensen og Isak Holmen Sørensen. Mor til de to sistnevnte er skuespiller Kjersti Holmen.

Hvor kommer Renate reinsve fra?

Renate Hansen Reinsve (født 24. november 1987) er en norsk skuespiller fra Solbergelva i tidligere Nedre Eiker kommune. Hun vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle på Filmfestivalen i Cannes i 2021 for sin rolle i Joachim Triers filmkomedie Verdens verste menneske.

Hva betyr Sørensen?

Sørensen er et vanlig etternavn i Norge og Danmark. Per januar 2020 hadde 10 534 nordmenn etternavnet Sørensen. Navnet er et patronymikon og betyr «Sørens sønn» (sønn av Søren).

Hvor kommer Pernille Sørensen fra?

Pernille Sørensen
Født 15. sep. 1977 (45 år) Bærum
Beskjeftigelse Skuespiller, manusforfatter, stemmeskuespiller, komiker
Ektefelle Dagfinn Lyngbø (2006–)
Nasjonalitet Norge

Hvem er Pernille gift med?

Pernille Sørensen (44) Gift med komiker Dagfinn Lyngbø, som hun har to gutter sammen med. Bor i Sørkedalen i Oslo. Aktuell som fast paneldeltaker i «Nytt på Nytt» og i humorserien «Side om side» på NRK.

Hva betyr navnet mitt Pernille?

Betydning: dansk:kjæleform av Per, gresk petros, klippe, fjell, stein, – navnebruken økt de siste år. Pernille har navnedag 31. mai. Det er 3858 personer i Norge som har dette navnet.

Hvem er gift med Dagfinn Lyngbø?

Pernille Sørensen
Dagfinn Lyngbø / Ektefelle (g. 2006)

Hvor mange barn har Dagfinn Lyngbø?

I 2006 giftet de to populære komikerne Pernille Sørensen (40) og Dagfinn Lyngbø (45) seg i en borgerlig vielse i Bergen. Ekteparet lever i dag et lykkelig familieliv i Sørkedalen utenfor Oslo, sammen med sine to sønner, Ludvik (10) og Lasse (6).

Har Pernille Sørensen barn?

Pernille Sørensen (40)

Gift med komiker Dagfinn Lyngbø. Sammen har de barna Lasse (6) og Ludvik (10). Spiller Lisbeth i «Side om side», soloforestillingen «Kultur» på Latter i helgene og «Nytt på Nytt» i ukedagene.

Leave a Comment