Hvem er kjæresten til Halvor Bakke?

Ricard Fagerström
Halvor Bakke / Ektefelle (g. 2006–2016)

Hvem er Hallvard Bakke gift med?

Gunvor Hals
Hallvard Bakke / Ektefelle (g. 1986)

Gunvor Hals er en norsk programleder.
Hals har vært kanalvert på NRK siden 1983. Hun ledet Hæla’ i taket og musikkprogramserien Da Capo! sammen med Vidar Lønn-Arnesen fra 1991 til 2001. Gunvor Hals ble kåret til Årets TV-navn av Se og Hør i 1985 sammen med Jarl Goli.

Wikipedia

Har Halvor Bakke en bror?

Selv om han har leilighet både i Oslo og Palma, trives han aller best på landsbygden. Og nær familien. Hans søster, bror og foreldre bor alle mindre enn 500 meter unna.

Kan man leie Halvor Bakke?

Halvor Bakke også en etterspurt som foredragsholder, og ventelisten for å booke ham er lang. Er du heldig finner vi en åpning for din bedrift til å oppleve denne entusiastiske og fargerike foredragsholderen.

Hvor mye tjener Halvor Bakke?

Topplisten
Navn Inntekt
17. HALVOR BAKKE Larvik, f. 1970 6 084 183
18. PER ÅGE SPARTVEIT Larvik, f. 1945 6 017 827
19. KNUT BERGSVAND Larvik, f. 1965 5 883 401
20. JOHAN KRISTIAN HAUGENE Larvik, f. 1960 5 787 846

Hvor produseres Halvor Bakke møbler?

I dag utvikler interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke egne kolleksjoner for Lama med lykter, lamper, treprodukter og tekstil. Han er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem og reiser selv til fabrikkene i India for å kvalitetssikre produksjonen.

Hva er Halvor Bakke utdannet som?

Bakke er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i 1968.

Hvor bor Halvor Bakke?

HALVOR BAKKE bor i Stavern.

Hvor har Halvor Bakke hytte?

Ved et tjern i skogen på Minnesund, ligger Halvors eventyrlig hytte med det passende navnet Boblebu. Halvors motto i livet er nemlig “save water, drink Champagne!”, så sjampanjen er selvsagt på plass. Hytta eier han sammen med en kompis, og sammen har de skapt drømmehytta.

Hvor mange år er Halvor Bakke?

52 år (30. oktober 1970)
Halvor Bakke / Alder

Hvordan ble Halvor Bakke kjent?

Han ble oppdaget da han jobbet i en interiørbutikk i 2004, og har siden medvirket som interiørekspert i TV 3-program som «Homsepatruljen», «Dekor» og «Norges styggeste rom». Karrieren skjøt særlig fart etter at han utviklet TV-serien «Eventyrlig oppussing» som er blitt det mest sette programmet på TV 3.

Er Gro Hammerseng i slekt med Halvor Bakke?

– Som en familie

Vi er jo egentlig ikke det, men for meg blir det naturlig å omtale han som det fordi vi er blitt som en familie for hverandre. Han er «onkel Halvor» til guttene mine, vi inviterer hverandre til familieselskap og står hverandre nære, sier Hammerseng-Edin.

LES OGSÅ  Hva er lurt å spise når man slanker seg?

Hvorfor sluttet Gustav i eventyrlig oppussing?

Nå er det Halvor Bakke, Ole Rosén Lystrup og Torkild Gjerseth som er det eventyrlige teamet. – Gustav Brustad-Nilsen har blitt pappa, og er ikke med lenger.

Hvem betaler for Eventyrlig Oppussing?

Vi er et sponset program og hytteeierne som blir med i programmet får verdier for opptil en million kroner. Også sett i verdiøkning. Selv betaler de en egenandel på 50.000 kroner.

Hva koster ekstrem oppussing?

Du må betale 60 000 i egenandel. Du må håndtere avfall fra oppussingen selv. Du må ha godkjent søknad for å kunne endre på bygget om du ønsker det. Du må ha overnattingsmuligheter for crewet.

Leave a Comment