Hvem er Jonas Gahr Støre gift med?

Marit Slagsvold er en norsk prest, sosiolog, gestaltterapeut og forfatter. Hun har tidligere jobbet med utvikling av Barnevernet som byråkrat i Barne- og familiedepartementet og med forskning på sosial inkludering ved Høgskolen i Oslo, og har utgitt flere bøker om vennskap, unge menneskers sorg og sosiale relasjoner.

Wikipedia

Hvor kommer Formuen til Støre fra?

Gahr-familien overtok i 1927 ovnfabrikanten Jøtul, som i 1970-årene ble solgt til Norcem. Støres formue stammer fra oppgjøret ved salget av bedriften.

Hva har Støre jobbet med?

I 1998 blei Støre eksekutivdirektør (stabssjef) ved Gro Harlem Brundtland sitt kontor i Verdshelseorganisasjonen (WHO). I åra 2002–2003 var Støre arbeidande styreleiar i analyseselskapet Econ, før han blei generalsekretær i Raudekrossen i august 2003. Denne jobben hadde han til han blei utanriksminister hausten 2005.

Hvor gammel er Støre?

62 år (25. august 1960)
Jonas Gahr Støre / Alder

Har Jonas Støre barn?

Vetle Støre
Jonas Gahr Støre / Barn

Hvor ble Jonas Gahr Støre født?

25. august 1960 (alder 62 år), Oslo
Jonas Gahr Støre / Født

Hva står Ap for?

Arbeiderpartiet (Ap), tidligere Det norske Arbeiderparti (DNA), er et norsk sosialdemokratisk politisk parti. Arbeiderpartiet er det største partiet i Norge, målt i antall medlemmer og oppslutning ved stortingsvalget i 2021.

Hva slags utdannelse har Jonas Gahr Støre?

Jonas Gahr Støre/Utdanning

Hva har Jonas Gahr Støre jobbet som?

Politiker
Jonas Gahr Støre / Yrke

Politiker er en person som deltar aktivt i politisk beslutningstaking og har politiske verv. Personer som har rent administrative stillinger regnes ikke som politikere. Oftest refererer begrepet til personer som politiske verv som hovedinntektskilde.

Wikipedia

Hvor mange barn har Støre?

Vetle Støre
Jonas Gahr Støre / Barn

Hvor mange år er Jens Stoltenberg?

63 år (16. mars 1959)
Jens Stoltenberg / Alder

Hvilken sykdom har Jens Stoltenberg?

Kjente personer med Bekhterevs sykdom

Han hadde en hofteoperasjon i 2004 som fikk ham frisk nok til å dra på turné igjen. Egil «Drillo» Olsen, tidligere landslagstrener for Norge. Tore Sagen, norsk komiker og radioprofil. Jens Stoltenberg, Norges statsminister 2000–2001 og 2005–2013.

Hva gjør kona til Jens Stoltenberg?

Ingrid Schulerud
Jens Stoltenberg / Kone (g. 1987)

Ingrid Schulerud er en norsk diplomat. Hun var fra 2015 til 2019 ambassadør ved Norges ambassade i Brussel. Hun var fagdirektør i Utenriksdepartementet da hun i statsråd 19. april 2015 ble utnevnt til ambassadør i Brussel.
Schulerud er utdannet cand.mag. og begynte i utenrikstjenesten i 1988.

Wikipedia

Hvor er Jens Stoltenberg født?

16. mars 1959 (alder 63 år), Oslo
Jens Stoltenberg / Født

Hva er utdannelsen til Jens Stoltenberg?

Jens Stoltenberg/Utdanning

Hvor stammer Stoltenberg fra?

Stoltenberg er en norsk slekt som stammer fra kirkeverge i Tønsberg, Henrich Mogensen (f. ca 1590). Han var far til kjøpmann, skipsreder og borgermester i Tønsberg, Mogens Henrichsen Stoltenberg (1610–1673). Sistnevnte var far til skipsreder og kjøpmann i Tønsberg, Henrik Mogenssen Stoltenberg (1649–1705).

Leave a Comment