Hvem er Ingrid Alexandras nye kjæreste?

Da Ingrid Alexandras (18) myndighetsdag ble feiret offisielt i juni, var det naturlig nok invitert mange prinser og prinsesser til fest på slottet. Men etter endt feiring kunne Se og Hør avsløre at prinsessens virkelige «drømmeprins» også var blant gjestene – nemlig kjæresten Magnus Heien Haugstad (22).

Hvem er Magnus fra Jar?

Ifølge Se og Hør er Magnus for tiden student i England hvor han studerer ved Lancaster University Management School. Han kommer opprinnelig fra Jar i Bærum og er sønn av den profilerte advokaten Hans Haugstad. – Vi har alle en plass i dette samfunnet.

Har Ingrid Alexandra sertifikat?

Slottets kommunikasjonssjef Guri Varpe bekrefter tirsdag til Dagbladet at prinsesse Ingrid Alexandra har fått førerkort. Prinsessen, som er nummer to i arverekken til tronen i landet vårt, ble 18 år fredag. Siden 1924 har de kongelige fått en bil i gave når de blir myndige.

LES OGSÅ  Hvem er Jan Eggum sammen med nå?

Hvem er Ingrid Alexandras nye kjæreste? – Related Questions

Hvorfor fikk ikke Ingrid Alexandra bil?

I en kronikk i VG i fjor skrev forfatter Ulrik Eriksen at kongefamilien måtte si nei til bilgave når Ingrid Alexandra blir 18 år. Han begrunnet dette blant annet med at bilbruk er skadelig både for klima og byutvikling.

Hva er etternavnet til Ingrid Alexandra?

I dag går Ingrid Alexandra på Elvebakken videregåande skole i Oslo.

Hvor mye får Ingrid Alexandra i apanasje?

Hun får ikke apanasje når hun nå blir 18. Foreløpig skal hun først og fremst være skoleelev, ifølge kongen. – Hun har ett år igjen på videregående, og så må hun jo få seg en utdannelse. Så i noen år fremover blir det utdannelsen som blir viktigst, sa kong Harald til NRK nylig.

Hva er kongens fulle navn?

Harald V (født 21. februar 1937 på Skaugum) er Norges konge, sønn av kong Olav V og kronprinsesse Märtha.

Skal Ingrid Alexandra i militæret?

Under prinsesse Ingrid Alexandras besøk til Luftforsvarets base i Bodø noen uker senere, i desember 2021, fikk hun oppleve store deler av Nord-Norge fra baksetet på et av Luftforsvarets F-16 jagerfly. Når prinsesse Ingrid Alexandra en dag blir Norges dronning, blir hun også øverstkommanderende i Forsvaret.

Blir Prinsesse Ingrid Alexandra dronning?

Prinsesse Ingrid Alexandra ble født 21. januar 2004. Hun er arveprinsesse, som betyr at hun er arving til den norske tronen. En dag blir hun dronning av Norge.

Hvor bor Prinsesse Ingrid Alexandra?

Ingrid Alexandra bor på Skaugum i Asker

Der bor hun sammen med familien, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prins Sverre Magnus, i tillegg til deres to hunder Milly Kakao og Molly Fiskebolle. Hun har også en bror til, halvbror Marius Borg Høiby (25), som er sønn av kronprinsesse Mette-Marit og Morten Borg.

Hva er etternavnet til kronprins Haakon?

Haakon Magnus (født 20. juli 1973 i Oslo) er Norges kronprins. Han er sønn og yngste barn av kong Harald V og dronning Sonja og har en storesøster, Märtha Louise.

Blir Mette-Marit dronning når Håkon blir konge?

MetteMarit Tjessem Høiby blir Norges dronning den dag kronprins Haakon etterfølger sin far, kong Harald, på tronen. Dette fastslo statsminister Jens Stoltenberg fredag.

Hvor mye tjener en konge?

Den Kongelige Civilisten hadde en inntekt på 312 millioner kroner i 2021 hvor 311 millioner kommer fra en bevilgning fra Stortinget. Civilistens budsjett går blant annet til å dekke ansattes lønninger.

Leave a Comment