Hvem er Ine Jansen Gift med?

Ine Jansen
Beskjeftigelse Skuespiller
Ektefelle Erik Ulfsby (1998–2013)
Far Per Jansen
Nasjonalitet Norge

Er Thomas Giertsen og Ine Jansen sammen på ekte?

Giertsen sier imidlertid at Ine ikke er like kynisk som i serien. I virkeligheten er han samboer og har to barn med fotografen Erle Kyllingmark (45). Likevel er det fortsatt mange av «Helt perfekt»-seerne som tror at han og Ine er kjærester i virkeligheten.

Har Ine Jansen barn?

Ine Jansen/Barn

Har Thomas Giertsen barn?

Giertsen var gift med redaktør og journalist Vanessa Rudjord fra 2001 til 2006. Han er nå samboer med fotografen Erle Kyllingmark som han har en sønn og en datter med.

Hvem er Ine Jansen Gift med? – Related Questions

Hvem er kjæresten til Thomas Giertsen?

Erle Kyllingmark (2007–)
Thomas Giertsen / Partner

Erle Kyllingmark er en norsk fotograf. I 2009 lagde hun dokumentaren «Livet er jævlig deilig» som handlet om hennes mors selvmord. Dokumentaren ble sendt på NRK 20. desember 2009. Som barn var hun en av programlederne i barne- og ungdomsprogrammet Blikkbåx på NRK.

Wikipedia

Er Thomas Giertsen rik?

Giertsen har bygget opp bokførte verdier på 65 millioner kroner i investeringsselskapet Egeberg Holding. Han har mer enn åtte millioner kroner i banken, og 15 millioner kroner i langsiktige eierposter, blant annet innen eiendom.

Hvor gammel er Thomas Giertsen?

51 år (4. juli 1971)
Thomas Giertsen / Alder

Hvor bor Thomas Giertsen?

Komikeren bor i en herskapelig trevilla på Valleløkka i Oslo. Den betalte han 25 millioner kroner for tilbake i 2015. Området er av kjendismegler Odd Kalsnes blitt omtalt som «stedet for de rike åndssnobbene». Gjennom nesten 20 år har Terje Tinholt vært Giertsen-familiens våpendrager i eiendomsmarkedet.

Hvor mye tjener Thomas Giertsen?

I fjor tjente Giertsen 2,5 millioner kroner.

Hvem eier huset i helt perfekt?

SEOGHØR.NO: Thomas Giertsen (43) har kjøpt supervilla midt i Oslo. Dermed starter humorkongen og familiemannen et nytt kapittel i livet med samboer Erle Kyllingmark (40) og barna Felix (6) og Ida (2). Familien flytter fra huset ved Ullevål Hageby i løpet av sommeren til Bolteløkka ved St.

Hvordan ble Thomas Giertsen rik?

Blant aksjene Giertsen har satset på er e-læringsselskapet Kahoot, hvor han ved utgangen av 2020 satt på nesten 870.000 aksjer, tilsvarende et eierskap på 0,19 prosent. Disse hadde da en verdi på rundt 82,5 millioner kroner.

Hvem eier feelgood?

Våren 2015 meldte også komiker Henrik Elvestad overgang til Feelgood. I 2017 kjøpte det danske produksjonshuset Monday Productions AS alle aksjene i Feelgood Scene Film og TV, foruten de som ble eid av Thomas Giertsen, og Lasse Hallberg gikk inn som daglig leder.

Når kommer nye episoder av helt perfekt?

Serie- og sesongpremierer i august 2022.

Er Helt perfekt ferdig?

GOD KVELD NORGE (TV 2): Thomas Giertsen forteller at den nye sesongen er seriens aller siste. 07. jan 2022 10:20 Sist oppdatert 07.01.2022 .

Kommer det sesong 11 av neste sommer?

Sesong 11 av ‘Neste sommer‘ har premiere søndag 21. august på Discovery+ og TVNorge.

Leave a Comment