Hvem er høyeste sjef i NATO?

Jens Stoltenberg (født 16. mars 1959 i Oslo) er en norsk politiker (Ap) som siden 1. oktober 2014 har vært generalsekretær i NATO.

Hvor lenge kan man være sjef i NATO?

Generalsekretæren velges for en periode på fire år.

Hva slags utdannelse har Jens Stoltenberg?

Jens Stoltenberg/Utdanning

Hvem er høyeste sjef i NATO? – Related Questions

Hvilken sykdom har Jens Stoltenberg?

Kjente personer med Bekhterevs sykdom

Egil «Drillo» Olsen, tidligere landslagstrener for Norge. Tore Sagen, norsk komiker og radioprofil. Jens Stoltenberg, Norges statsminister 2000–2001 og 2005–2013.

Hvem har sittet lengst som statsminister i Norge?

Einar Gerhardsen troner øverst med over 17 år i statsministerstolen, mens forgjengeren Johan Nygaardsvold ligger på andreplass.

Hva gjør kona til Jens Stoltenberg?

Ingrid Schulerud
Jens Stoltenberg / Kone (g. 1987)

Ingrid Schulerud er en norsk diplomat. Hun var fra 2015 til 2019 ambassadør ved Norges ambassade i Brussel. Hun var fagdirektør i Utenriksdepartementet da hun i statsråd 19. april 2015 ble utnevnt til ambassadør i Brussel.
Schulerud er utdannet cand.mag. og begynte i utenrikstjenesten i 1988.

Wikipedia

Hvor stammer Stoltenberg fra?

Stoltenberg er en norsk slekt som stammer fra kirkeverge i Tønsberg, Henrich Mogensen (f. ca 1590). Han var far til kjøpmann, skipsreder og borgermester i Tønsberg, Mogens Henrichsen Stoltenberg (1610–1673). Sistnevnte var far til skipsreder og kjøpmann i Tønsberg, Henrik Mogenssen Stoltenberg (1649–1705).

Hvor er Jens Stoltenberg født?

16. mars 1959 (alder 63 år), Oslo, Norge
Jens Stoltenberg / Født

Hvor gammel er Jens Stoltenberg?

63 år (16. mars 1959)
Jens Stoltenberg / Alder

Hvem er søsteren til Jens Stoltenberg?

Jens Stoltenberg/Søstre

Hvem er Jens Stoltenberg gift med?

Ingrid Schulerud
Jens Stoltenberg / Ektefelle (g. 1987)

Hva heter tvillingbroren til Robert Stoltenberg?

Tvillingane Robert og Harald Stoltenberg er like, men gått ulike karrierevegar. Robert Stoltenberg er eit kjent fjes for mange.

Hvor bor Robert Stoltenberg?

Med unntak av noen år på barne- og ungdomsskolen i Fetsund, har Stoltenberg bodd i Oslo hele sitt liv.

Har Robert Stoltenberg søsken?

Harald Stoltenberg
Robert Stoltenberg / Søsken

Harald Maxmillian Stoltenberg er en norsk skuespiller, manusforfatter og barnebokforfatter fra Oslo, oppvokst i Fetsund. Han har blant annet skrevet boken Hester danser ikke ballett, Sverre Skrot og Ingenting, manus til en rekke hørespill i NRK Radio og novellefilmer til barne-tv.

Wikipedia

Hva heter Robert Stoltenberg?

Roller spilt av Robert Stoltenberg. Roy Narvestad (2002–2008) – driftsleder i Tertitten Borettslag. Narvestad er bror (halvbror viser det seg) til Ruth Narvestad, som han bor sammen med når serien starter.

Hva heter vaktmesteren i borettslaget?

I fredagens «Senkveld» kommer Robert Stoltenberg med en skikkelig god nyhet – vaktmesteren fra «Borettslaget», Roy Narvestad, kommer tilbake. Se «Senkveld» på TV 2 klokken 22.15 fredag!

Hvor mange andeler kan man eie i et borettslag?

Den klare hovedregel etter borettslagsloven er at hver andelseier kun kan eie én andel og at det som utgangspunkt kun er fysiske personer som kan være andelseiere. Derimot kan blant annet staten, fylkeskommuner og kommuner eie andeler i et borettslag uten hensyn til vedtektene.

Hva er forskjell på borettslag og sameie?

I et borettslag eier du en andel i borettslaget, mens det er borettslaget som eier selve eiendommen. I et sameie eier man en ideell andel i hele eiendommen til sameiet, for eksempel 1/20 av bygget og tomten.

Hva gjør en vaktmester?

Vaktmesteren har i utgangspunktet hovedansvar for utvendig og innvendige drifts- og vedlikeholdstjenester for enten næringseiendom, borettslag, sameier, offentlige bygg eller boligselskaper. En vaktmester skal påse god orden på eiendommen og sørge for at alt fungerer som det skal.

Leave a Comment