Hvem er Helene Spilling sammen med?

Spilling flyttet nemlig inn med idrettsutøver Birgit Skarstein (33) – og der bor hun fremdeles. Det avslører hun til Se og Hør.

Hvordan skadet Birgit Skarstein seg?

En septemberdag i 2009, ni måneder etter et hopp ned i havet i Malaysia, en nesten avrevet ankel og en kjøttspisende bakterie som holdt på å ta livet av henne, var det en norsk sykehustabbe som skulle gjøre Birgit lam fra livet og ned, da epiduralbedøvelsen ikke gikk ut av kroppen, under det som skulle være den siste

Hvor bor Birgit Skarstein nå?

Om seg selv sier Birgit: Jeg kommer fra Levanger, og er for tiden bosatt i Oslo.

Hvor har Birgit Skarstein hytte?

Birgit Skarstein (32) kommer tradisjonen tro til å feire jul i sin spartanske hytte ved Sjusjøen og trene alene på fjellet som forberedelse til ski-VM i Lillehammer i midten av januar – og Paralympics i mars. – Mamma spør hvert år om det er nødvendig. Og ja, det er det.

Hvem er Helene Spilling sammen med? – Related Questions

Hvorfor sluttet Gustav i eventyrlig oppussing?

Nå er det Halvor Bakke, Ole Rosén Lystrup og Torkild Gjerseth som er det eventyrlige teamet. – Gustav Brustad-Nilsen har blitt pappa, og er ikke med lenger.

Hva er Halvor Bakke utdannet som?

Bakke er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i 1968.

Hva jobber Birgit Skarstein med?

Birgit Lovise Røkkum Skarstein (født 10. februar 1989 i Levanger) er en norsk paralympisk idrettsutøver og sosial entreprenør. Hun har 11 VM-medaljer (syv i roing og fire i langrenn) og er regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing.

Hvor mange seiere har Birgit Skarstein?

I roing har Skarstein gull fra Paralympics i Tokyo 2020 (avholdt i 2021). I tillegg har hun fire VM-gull og to EM-gull. I langrennspigging har hun fire VM-medaljer og fire sammenlagtseire i verdenscupen.

Hva gjorde Birgit Skarstein før hun ble lam?

I 2008 endrer livet seg for den aktive trønderen. En badeulykke med stygt benbrudd i Malaysia ender opp med bakterieinfeksjon og en rekke operasjoner når Skarstein kommer hjem til Norge. Under en av operasjonene settes epiduralen feil. Hun ble lam.

Hvor bor Helene spilling?

I 2017 flyttet hun til Vilnius for å danse med sin litauiske partner. I 2018 ble Helene med dansepartner Nord Europeisk mester i standard-dans i Dresden, og hun har i mange år representert Norge i EM, VM og Grand Slam turneringer med en rekke kvartfinaleplasseringer.

Er Hetland singel?

15. sep 2022 16:01 Sist oppdatert 15.09.2022 . Da Hetland vant Skal vi danse i 2019, ble hans sivilstatus umiddelbart et hett tema. Mang et hjerte ble knust da det ble klart at Hetland både hadde kjæreste og var forlovet med Kristina Eriksen.

Skal vi danse Rikke alder?

Matinfluenseren skal danse sammen med Cengiz Al (25) og proffdanser, Rikke Lund (27). Under hennes deltakelse i 2018, fikk hun et godt vennskap med Al. – Jeg håpet jo på at det var dem, siden jeg kjenner Cengiz godt fra før av, så det er veldig hyggelig.

Hvor gammel er Tarjei i Skal vi danse?

Da Martine Lunde (26) røk ut av «Skal vi danse: All stars» for to uker siden var det ikke bare hennes reise som var over. Også dansepartneren hennes, Tarjei Svalastog (23), røk ut av konkurransen og måtte takke for seg. Men Svalastogs fravær fra konkurransen ble kortvarig.

Hvem er kjæresten til Jennie Sofie?

Nå har influencer JennieSofie Lie Pickl og proffdanser Tarjei Svalastog blitt samboere. Det var september 2020, og Tarjei Svalastog (23) hadde nettopp debutert som proffdanser i «Skal vi danse».

Hva er Jennie Sofie kjent for?

Hun var programleder for Radio Disney Music Awards og har ledet flere sesonger av The Club på Disney Channel. Jennie Sofie hadde også en rolle i serien Jenter på NRK. Bloggen hennes vant prisen for «beste ungblogg» på Vixen Blog Awards 2015.

Leave a Comment