Hvem er foreldrene til Lille My?

Lille My/Foreldre

Hvor mange søsken har Lille My?

I Mummipappa på eventyr fortelles det at Lille My er den yngste av Mymlens 35 barn. Hun har også en søster som heter Mymlen, og som er den Mymlen som finnes i flere av mummi-fortellingene. Det nevnes kort at Lille My og Snusmumrikken er halvsøsken, med samme mor. Lille Mys far navngis ikke.

Hvor bor Lille My?

Når det virkelig gjelder er Lille My både lojal og modig. Hun bor i Mummihuset sammen med storesøsteren sin, Mymlens datter (ja, det er navnet hennes!).

Hvem er moren til Snusmumrikken?

Han er sønn av Mymlen og Jukseren og er også halvbroren til bl. a. Lille My.

Hvem er foreldrene til Lille My? – Related Questions

Hva slags dyr er Stinky?

Stinky
Biografi
Arbeid Ingen
Kjennetegn Brunt rotete hår, illeluktende
Bosted Mummidalen

Hvor bor Hufsa?

Hufsa
Biografi
Øyenfarge Svart
Kjennetegn Lilla farge, stor kropp og nese
Bosted Mummidalen

Hva slags dyr er sniff i Mummidalen?

Sniff
Biografi
Kjønn Mann
Art Halvt fjomsedyr halvt såsdyr
Øyenfarge Brun

Er Lille My og Snusmumrikken søsken?

Lille My er den minste av alle, og også den villeste. Hun har både fullblodssøsken som hennes søster, og halvsøsken sånn som Snusmumrikken. Snusmumrikken er en omreiser og Mummitrollets beste venn. Snusmumrikken er også halvbroren til Lille My og Mymlen.

Når døde Tove Jansson?

27. juni 2001
Tove Jansson / Dødsdato

Er Snusmumrikken broren til Lille My?

Snusmumrikken er en omreiser og Mummitrollets beste venn. Snusmumrikken er også halvbroren til Lille My og Mymlen.

Hvor bor Snusmumrikken?

Snusmumrikken (Finsk: Nuuskamuikkunen, Engelsk: Snufkin, Svensk: Snusmumriken) er en filosofisk landstryker som trives godt i sitt eget selskap. Hver vår kommer han til Mummidalen og vandrer sørover igjen til vinters.

Hvem har stemmen til Mummitrollet?

Norske stemmer
Figurer Stemmer
Mummitrollet Trond Brænne, Bjørn Jenseg, Aksel Hennie, Ola Fjellvikås
Mummimamma Lise Fjeldstad, Kari-Ann Grønsund, Kari Simonsen
Mummipappa Ivar Nørve, Hallvard Lydvo
Lille My Kirsti Grundvig, Lena Meieran

Er Hufsa snill?

I Mummipappa på eventyr (1950) presenteres Hufsa mer som et tradisjonelt monster enn senere framstillinger der hun portretteres som mildere, men mer ensom og misforstått.

Hva er budskapet i det usynlige barnet?

Det er en vond og nydelig historie om å bli usynlig fordi man har det fælt for så å komme tilsyne igjen i trygge omgivelser når man får mulighet til å finne igjen stemmen sin. Det er en historie om at livet kan bli bedre.

Hva er det som gjør Ninni synlig til slutt?

For Ninni betydde blikket forskjellen mellom å være og ikke være. Den vesle piken ble nemlig fullstendig synlig igjen etter et opphold hos den omsorgsfulle mummifamilien. Hver gang jenta ble møtt med varmt blikk, kom formen hennes mer og mer til syne. Dette er Mummimammas kur for usynlighet.

Hvem er fortelleren i det usynlige barnet?

Replikken tilhører hennes rollefigur Tootikki, som er fortelleren i dukketeateroppsetningen «Mummitrollet og det usynlige barnet», som har premiere på torsdag.

Hvem er Ninni i Mummidalen?

I Tove Janssons historie «Det usynlige barnet» tar Mummifamilien imot den lille jenta, Ninni, som har blitt veldig dårlig behandlet, og hun har blitt usynlig. Hun er redd for å snakke, leke og tør heller ikke le. Det eneste som avslører hvor hun er og at hun rører på seg er en liten bjelle hun har rundt halsen.

Leave a Comment