Hvem er den rikeste youtuber?

MrBeast med 88,3 millioner abonnenter på YouTube troner øverst på inntektstoppen utarbeidet av Forbes. 23-åringen som egentlig heter Jimmy Donaldson skal ha tjent 54 millioner dollar i fjor – 475 millioner kroner. Det er ifølge magasinet det meste en youtuber har tjent noensinne.

Hvor mye penger har MrBeast?

Jimmy «MrBeast» Donaldson (23) er blant verdens største på sosiale medier med over 90 millioner abonnenter på YouTube. Han troner også øverst på inntektstoppen utarbeidet av Forbes. I fjor skal han ha tjent 54 millioner dollar – 475 millioner kroner. Det er ifølge magasinet det meste en youtuber har tjent noensinne.

Hvem tjener mest på YouTube i verden?

Se hele listen her:
People are most Curious about these YouTubers Net Worth
1 Mr Beast 274 000
2 Pewdiepie 198 000
3 David Dobrik 95 000
4 KSI 74 000

Hvor bor PewDiePie 2022?

I 2022 flyttet ekteparet til Japan.

Hvem er den rikeste youtuber? – Related Questions

Hvem youtuber har flest abonnenter?

Den største Youtube-kanalen i september 2021 var T-Series med rundt 192 millioner abonnenter. Kanalen drives av det indiske plateselskapet «Super Cassets Industries Private Limited».

Hvilken video er mest sett på YouTube i verden?

Topp videoer
Nr. Navn på video Opplaster/artist
1. “Baby Shark Dance” Pinkfong! Kids’ Songs & Stories
2. “Despacito” Luis Fonsi med Daddy Yankee
3. “Shape of You” Ed Sheeran
4. “See You Again” Wiz Khalifa med Charlie Puth

Hvor bor PewDiePie?

Paret forlovet seg i april 2018, og bor i kystbyen Brighton i England. Kjellberg er en av verdens største YouTubere, og har over 99,5 millioner følgere. Paret fant hverandre på YouTube. På kanalen deler han videoer der han spiller data- og TV-spill.

Er PewDiePie svensk?

Felix Arvid Ulf Kjellberg (fødd 24. oktober 1989), best kjend under kallenamnet PewDiePie, er ein svensk dataspelkommentator på YouTube.

Hvor bor Jimmy Donaldson?

Donaldson ble født den 7. mai 1998 . Han bor i Greenville , North Carolina , og ble uteksaminert fra Greenville Christian Academy i 2016. Ifølge Newsweek forlot Donaldson college for å forfølge en heltidskarriere som YouTuber.

Hvilket land kommer MrBeast fra?

Jimmy Donaldson, mer kjent under sitt alias MrBeast, tidigere MrBeast6000 (født 7. mai 1998) i Greenville, North Carolina) er en amerikansk youtuber og filantrop.

Hvor mye tjener du på YouTube?

50,000 til 100,000 abonnenter: kr 4000 til kr 8000 per video. 100,000 til 500,000 abonnenter: kr 8000 til kr 24 000 per video. 500,000+ abonnenter: kr 24 000 til kr 40 000+ per video.

Hvem har lagd YouTube?

YouTube ble grunnlagt i 2005 av de tidligere PayPal-ansatte Chad Hurley, Steve Chen og Jawed Karim. YouTube ble raskt en svært populær nettside. I 2006 ble selskapet YouTube kjøpt opp av Google for 1,65 milliarder amerikanske dollar.

Når kom YouTube i Norge?

Språk
Land Språk Utgivelsesdato
Norge norsk 1 st februar 2013
Østerrike tysk 29. mars 2013
sveitsisk Tysk, fransk og italiensk 9. april 2013
Romania Rumensk 18. april 2013

Når kan barn få YouTube?

Hva er aldersgrensen? Det er 13-årsgrense for bruk av YouTube. Yngre barn kan bruke videoplattformen dersom tjenesten blir «aktivert» av foreldrene.

Hvem tjener mest på YouTube i Norge?

Profilen som topper årets liste er youtuber og tiktoker Amalie Olsen (22). Hun har tidligere vunnet flere priser for sine videoblogger under «Gullsnutten», som har kåret de beste nordmennene på YouTube. Amalie Olsen har på ett år doblet inntekten.

Hvem står bak pudding TV?

– Da vi fikk vite om endringene, stoppet vi umiddelbart å produsere Youtube-innhold for barn, og fokuserer nå på andre typer Youtube-kanaler, skriver Ulf Ørnodd Langsrud, grunnleggeren bak barnekanalen PuddingTV på YouTube.

Hva sier den kua som går i enga?

Tips om “Hva sier den kua som går i enga

MØ!

Hvordan sover kua?

Kua ligger omtrent halvparten av dagen. Kua sover veldig lite, selv om de ligger mye i ro og hviler eller tygger drøv. Sannsynligvis sover ei ku mindre enn en time til sammen hvert døgn. De uttrykker seg med kroppsspråk, berøring, lyd og lukt.

Er kua farlig?

De er fra naturens side ikke slemme, men mer skeptiske til folk og ting de ikke kjenner. Gå derfor ikke bort til en flokk fremmende kyr. Ammekyr er kuer som går sammen med kalven sin. Kua har et veldig sterkt morsinstinkt og gjør alt for å beskytte kalven hvis den føler seg truet.

Hvordan tygger kua?

En drøvtygger svelger maten, gulper den opp igjen som drøv – små harde baller – så tygger hun og svelger maten en gang til. Når kua tygger drøv, ser det ut som hun tygger tyggegummi. En drøvtygger har ingen fortenner i overmunnen, det trenger den ikke. Juret henger under magen til kua, rett foran bakbeina.

Leave a Comment