Hvem er Aksel Hennie sammen med?

Aksel Hennie
Beskjeftigelse Skuespiller, filmregissør, manusforfatter
Utdannet ved Teaterhøgskolen (1999–2001), Romerike Folkehøgskole
Ektefelle Karoline Hegbom (2019–)
Partner(e) Karoline Hegbom (–2019)

Hvor giftet Aksel Hennie seg?

Onsdag kunne VG avsløre at skuespiller Aksel Hennie (43) og Karoline Hegbom (27) denne helgen gifter seg i fjellbyen Taormina på Sicilia. En rekke norske kjendiser har tatt turen til den idylliske øya for å feire parets kjærlighet.

Hva skjedde med Aksel og Tone?

Det tidligere superparet Tone Damli (30) og Aksel Hennie (42) sendte sjokkbølger gjennom hele landet i februar 2013 da det ble kjent at de hadde brutt forlovelsen og gått fra hverandre. Stjerneparet hadde forberedt et storslått bryllup på den italienske øya Sicilia – som dermed ble avlyst.

Hvem er Aksel Hennie sammen med? – Related Questions

Har Tone Damli barn?

Billie Aaberge Foss
Tone Damli / Barn

Har Aksel Hennie barn?

Hedda Hennie
Aksel Hennie / Barn

Hvor gammel er Aksel Hennie?

47 år (29. oktober 1975)
Aksel Hennie / Alder

Hvor høy er Aksel Hennie?

1,73 m
Aksel Hennie / Høyde

Hva heter barna til Aksel Hennie?

Hedda Hennie
Aksel Hennie / Barn

Hvordan ble Aksel Hennie skuespiller?

Aksel Hennie filmdebuterte i 1732 Høtten i 1998 og ble på kort tid en av Norges ledende filmskuespillere med roller blant annet i Ulvesommer (2002), Buddy (2003), Jonny Vang (2003), Hawaii, Oslo (2004) og Uno (2004). Norsk filminstitutt presenterte ham som Shooting Star ved filmfestivalen i Berlin i 2004.

Hvor mange filmer har Aksel Hennie spilt i?

Aksel Hennies filmografi omfatter 19 spillefilmer, i tillegg til hans medvirkning i fjernsyn. Aksel Hennie i Pionér (2013). Aksel Hennie (født 29. oktober 1975) er en norsk skuespiller, regissør og manusforfatter.

Hvor kommer aksel fra?

Aksel er eit mannsnamn som er ei dansk omforming av det bibelske Absalon som tyder ‘fredens far’. I norsk og dansk er både Aksel og Axel brukt, mens Axel er så å seie einerådande i svensk. Dei få som har stavemåten Aksel i Sverige, har norsk eller dansk bakgrunn. Namnet har fleire variantar: Aksel, Axel.

Hvor er hytta i onde dager spilt inn?

Som sagt, så gjort, og tidlig på høsten 2020 gikk I onde dager i opptak – på en avsidesliggende hytte og i improviserte studiofasiliteter på Lillestrøm – med Wirkola bak kameraet, Aksel Hennie og Noomi Rapace i hovedrollene, og Kjetil Omberg og Jørgen Storm Rosenberg fra 74 Entertainment som produsenter.

Når kommer i onde dager på Netflix?

Definitivt en film som nok ikke vil appellere til alle. I onde dager får premiere på Netflix den 15. oktober.

Hvor er The Trip spilt inn?

Tommy Wirkola har skrevet filmen sammen med Nick Ball og John Niven. I onde dager, filmet i Oslo, har fått den engelske tittelen The Trip, og ble kjøpt av Netflix under Toronto International Film Festival i november 2020.

Hvor går Days of our lives?

«Days Of Our Lives» hadde premiere i 1965, og følger de turbulente livene til visse borgere i den oppdiktede byen Salem.

Hvilken sjanger er i onde dager?

I onde dager
Genre Filmkomedie, thriller
Nasjonalitet Norge
Utgivelsesår 2021
Bak kamera

Leave a Comment