Hvem eier Jula?

Jula Holding AB
Jula AB / Moderorganisasjon

Har Jula nettbutikk?

Håndtverkerens paradis. Jula er en butikkjede som tilbyr verktøy og maskiner, utstyr til hus og hage, og lignende produkter. Fokuset ligger på håndverkeren, både den profesjonelle og hjemmefikseren. I tillegg til en rekke varehus i Sverige, Norge og Polen, har Jula også en nettbutikk som vi skal se nærmere på.

Hvor mange Jula butikker i Norge?

Kjeden ble grunnlagt i Sverige av Lars-Göran Blank i 1979. Jula har i dag 111 varehus i Sverige (59), Norge (37) og Polen (15). Kjeden hadde per 2020 ca. 3 000 ansatte i disse tre landene.

Hvem eier Jula? – Related Questions

Kommer Jula til Alta?

Jula skriver leieavtale i nytt handelsområde i Alta.

Deretter begynner byggingen av det nye kjøpesenteret som etter planen skal stå klart til høsten 2022, og der blir Jula en av de nye leietakerne.

Hvor kommer Jula fra?

Julen er den yngste av kirkens store fester. Den ble til på 300-tallet i Roma der de kristne begynte å feire Jesu fødselsdag (se juleevangeliet) den 25. desember de første tiårene etter at kristendommen ble innført som religion i Romerriket. Dette er første gang nevnt i et dokument fra 336 etter vår tidsregning.

Hva selger de på Jula?

Vareutvalget til Jula er delt inn i flere hovedkategorier. Disse hovedkategoriene er: Verktøy / Maskiner, Bygg / Maling, El-artikler / Belysning, Klær / Verneutstyr, Hage, Fritid, Bil / Garasje, Hjem og Husholdning. Du finner det du trenger hos Jula, uansett hva slags prosjekt du har planlagt.

Hva er JulaClub?

Som medlem av Jula sitt kundeprogram JulaClub samler du poeng på alt du handler hos Jula. Poengene omgjøres til bonussjekker som du får tilsendt i posten hver måned du har samlet nok poeng. Som medlem av JulaClub, får du alltid det beste ut av Jula. Hver måned får du unike tilbud fra Julas brede produktutvalg.

Er JulaClub gratis?

Registreringsavgiften for deltakelse i kampanjen forekommer ikke. JulaClub Smart belaster et fakturagebyr på 29 kr for den månedlige faktureringen.

Når kommer faktura fra jula?

Eventuell tvist mellom kunde og Jula løses i norsk domstol med norsk lov. KREDITTKJØP Månedsfaktura Innkjøp gjort på kreditt i løpet av en måned faktureres neste måned. Betalingen skal være oss i hende senest den siste virkedagen i måneden etter innkjøpet. Forfallsdatoen fremgår på fakturaen.

LES OGSÅ  Hvor mye er 2 dl i liter?

Hvordan bruke bonuspoeng på jula?

Bonus kan brukes som betaling for kjøp i et av Julas varehus i Norge. Bonus kan også brukes ved kjøp av prisreduserte varer eller kampanjevarer. Bonus kan ikke byttes mot kontanter eller gavekort. Bonus kan ikke brukes som betaling av reservedeler.

Hvor mye er et bonuspoeng verdt?

Ett bonuspoeng kan variere fra 2 til 30 øre. For å maksimere utnyttelsen av EuroBonuspoengene er det viktig å bruke de på produkter eller tjenester som gir høy verdi. Bruker du poengene på noe som gir lav bonusverdi er det det samme som å kjøpe dette produktet mye dyrere enn nødvendig.

Hvor mange bonuspoeng får jeg?

Medlemsnivåene
Nivå Grunnpoeng Eller krav til antall flyvninger
Medlem Ingen
Sølv 20 000 10 flyvninger en vei med SAS, og utvalgte ruter med Widerøe
Gull 45 000 45 flyvninger en vei med SAS, og utvalgte ruter med Widerøe
Diamant 90 000 90 flyvninger en vei med SAS, og utvalgte ruter med Widerøe

Hvordan får man SAS gullkort?

Du vil nå EuroBonus Gull-nivå når du har tatt 45 enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 45 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper som er medlem av Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Hvor lenge varer SAS Diamant?

Hvis EuroBonus Gull- eller Diamant-statusen din fornyes, er medlemskortet ditt gyldig i hele kvalifiseringsperioden og i en løpeperiode på tre måneder.

Når har SAS sølv tilgang til lounge?

Fra 1. juli til 15. august 2021 kan EuroBonus Sølv-medlemmer ta med en venn eller opptil fire nære familiemedlemmer til SAS Loungene i Stockholm, København og Oslo (kun SAS Lounge innenlands). Dette gjelder når dere reiser på samme SAS-flygning.

LES OGSÅ  Når skal man plante Dahlia?

Er SAS kredittkort bra?

I vår totalvurdering får kredittkortet 85/100 poeng. Dette er nok aller mest et kort for den som reiser mer enn bare en gang iblant med SAS, men innenfor dette segmentet leverer den i alle fall til gangs.

Hva er negativt med kredittkort?

Ulemper med kredittkort

De aller fleste kredittkort har en relativt høy rente, som slår inn etter de 45 rentefrie dagene. Rundt 30 prosent er ikke uvanlig. Det er dessuten fort gjort å bruke mer penger enn du egentlig hadde tenkt når du har et kredittkort. Noe som kan bli svært dyrt i lengden.

Kan man ha to kredittkort?

I utgangspunktet er det ingen grense for hvor mange kredittkort du kan ha. Antallet du får innvilget begrenser seg kun i om dine søknader blir godkjent eller ikke, noe som igjen avhenger av din kredittverdighet. Har du en sunn økonomi er det ingenting som tilsier at du ikke kan ha flere enn et kredittkort.

Leave a Comment