Hva tjener prosessoperatør offshore?

I dette intervjuet med en prosessoperatør på Utdanning.no , kan du lese at startlønn er litt over 400 000 og at man kan tjene opptil ca 500 000 etterhvert. Du kan også lese mer om lønn i ulike stillinger på oljeplattform på Offshoreutdanning.no .

Hva tjener en overflatebehandler offshore?

Det er en fordel om du har fagbrev innen overflate/industrimaling og tilleggskompetanse innen andre ISO fag. Offshoreprosjekter krever offshore kurs og helseattest. Lønn: Grunnlønn NOK 148 til 163 brutto pr. time pluss gode tillegg som følger de ulike prosjektene.

Hvor mye tjener en vaskedame i Nordsjøen?

Vaskehjelper i Nordsjøen tjener i snitt mer enn stortingspolitikerne, og jobber mindre enn normalt. De 311 rengjøringshjelpene som jobber i Nordsjøen for Statoil tjente i fjor 751 000 kroner i snitt, inkludert tillegg og overtid, skriver NA24.

Hva tjener prosessoperatør offshore? – Related Questions

Hvor mye tjener man som kokk i Nordsjøen?

For kokker ligger en årslønn offshore med tillegg på rundt 550.000-600.000, en forpleiningsassistent får rundt 500.000 kroner.

Hvordan få seg jobb i Nordsjøen?

Minimum for alle som skal jobbe offshore er at de må ha godkjent helseattest, samt GSK sikkerhetskurs eller IMO60. De fleste stillinger krever at du har gode kunnskaper i både engelsk og norsk/skandinavisk, og søkere med fagbrev og relevant erfaring vil som oftest bli foretrukket.

Hva kan du jobbe med offshore?

 • Jobb som boredekksarbeider / roughneck. Dette er en av inngangsyrkene for jobb offshore.
 • Jobb som boreleder / drilling supervisor.
 • Jobb som borer / driller.
 • Jobb som borer, assisterende.
 • Jobb som boresjef / toolpusher.
 • Cementer.
 • Coiled Tubing Operator.
 • Coiled Tubing Superintendent.

Hvorfor vil man jobbe offshore?

De mener gode lønns- og arbeidsvilkår er blant de viktigste grunnene for at folk velger å jobbe offshore. -Det er viktig å være klar over at man går glipp av noe mens man er på jobb ute i havet. Man blir på et vis avskåret fra livet på land i arbeidsperioden.

Hvor kan man jobbe offshore?

Hvor kan jeg søke jobb offshore? Det finnes en rekke selskaper du kan søke jobb hos. Se oversikt over selskaper innen boring, forpleining, ISO og båt på jobboffshore.no. Se også oversikten over OLFs medlemsbedrifter, og følg også med på finn.no, NAV, bemanningsbyråer og andre portaler med ledige stillinger.

Hvordan få seg jobb på fiskebåt?

Hva kreves for å kunne jobbe med dette yrket? – Du kan ha fagbrev i fiske og fangst fra videregående, og du kan ta utdanninger på fagskole eller høyskole. Selv har jeg fått jobben uten utdanning, gjennom å levere inn legeattest og ved å ta en sikkerhetskurs for fiskere.

Hvordan er det å jobbe på en oljeplattform?

Hardt arbeid krever påfyll gjennom dagen, og flere steder på riggen finnes det egne pauserom hvor det flere ganger om dagen blir fylt opp med kaker og annet godt. Når det er tid for lunsj, er det av med arbeidsklærne og inn i byssa. Maten er vanligvis av god kvalitet og med et stort og variert utvalg til hvert måltid.

Hva tjener en kranfører i Nordsjøen?

– Lønnen for en nyutdannet kranfører er cirka 500 000 kroner i året.

Hvordan bli offshore kranfører?

Dette trenger du:
 1. VG1 Teknikk og industriell produksjon eller elektrofag.
 2. VG2 Produksjon- og industriteknikk.
 3. Fagbrev.
 4. SRC/VHF-sertifikat.
 5. Minimum 12 måneders erfaring som rigger eller tilsvarende.
 6. Godkjent offshore kranførerbevis (G5)
 7. Truckførebevis.
 8. GSK sikkerhetskurs for arbeid på plattform.

Hva er G5 sertifikat?

G5 Offshorekranfører – stroppekurs og kranteori

Hensikten med kurset er å gi blivende kranførere en god teoretisk grunnopplæring på offshorekran. Kurset skal gi elevene god innsikt i prinsippene for offshorekraners konstruksjon og virkemåte.

Hvor mye koster Kranførerkurs?

Kranførerkurs. Vi holder oftest kurs i klassene G4, G8, G11 og G20. Hvert av disse kursene koster kr 5000,- for teori og grunnleggende praksis. Oppkjøring inkludert sertifisert kompetansebevis fra Sentralregisteret koster kr 1500,-.

Hvor lenge varer Kranførerkurs?

Hvor lang tid tar et kranførerkurs? Lengden på kurset er avhengig av de ulike krankursene og om du har noen kranmoduler i ryggsekken fra tidligere. Det er slik at alle som skal gjennomføre Krankurs må ha 2 moduler som er felles for alle kraner. Modul 1 varer i 8 timer og modul 2.3 har 16 timers varighet.

Kan NAV dekke kurs?

NAV gir støtte til opplæringstiltak for deg som trenger kvalifisering for å kunne få ny jobb eller beholde den jobben du har. For å få støtte fra NAV er det viktig at du velger kurs og sertifiseringer som er etterspurt i markedet slik at prognosene for å få jobb er gode.

Hva koster G8?

G8 lastebilkran er en hydraulistisk drevet kran som er montert enten foran eller bak på en lastebil, eventuelt på en tilhenger. Gjennom god opplæring får du som lastebilkranfører en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner. Lønnen for en nyutdannet kranfører er cirka 500 000 kroner i året.

Hvor gammel må du være før du kan bli kranfører?

Skal du bli kranfører må du ha fylt 18 år og du ha gjennomført sikkerhetsopplæring for stropping/anhuking (stropping/anhuking handler om å feste det som kranen skal løfte) og du ha kranførerbevis.

Hvor mye kan en mobilkran løfte?

Maks løft 8,2 tonn/ 2,5 meter.

Leave a Comment