Hva slags dyr er Langbein?

Langbein (engelsk: Goofy) er en tegnefilm- og tegneseriefigur i hundeform som ble skapt av Art Babbitt til Disney-universet. Han opptrådte for første gang i kortfilmen Mickey’s Revue, hvor han var kjent som Dippy Dawg.

Hvor gammel er Langbein?

Pluto kom halsende i 1930, Langbein dukket opp i 1932, og først i 1934 vraltet Donald Duck inn på scenen.

Hva heter vennene til Mikke Mus?

Mikke Mus
Orig. Mickey Mouse
Fullt navn Mikke Mus
Status Kjæreste med Minni Mus
Nasjonalitet Amerikansk

Hva slags dyr er Langbein? – Related Questions

Hvem eier hunden Pluto?

Pluto er Mikke’s hund og trofaste følgesvenn, enda han først opptrådde som hunden til Donald Duck før Bolivar så dagen’s lys. Pluto er en lys gul hund som er ekstremt nysjerrig overfor alt, og kjennetegnes med at han skal snuse på så og si alt.

Hvilket dyr er svarte Petter?

SvartePetter
Personalia
Nasjonalitet Amerikansk
Erkefiende Mikke Mus
Slektninger SvartePetter Junior (sønn), Petra (kone)

Hvem er kjæresten til Mikke Mus?

Minni fremstilles ofte som kjæresten til Mikke Mus. Hun har en katt som heter Figaro. Hun har også en niese som på norsk gikk under navnet Tone (originalt navn Melody Mouse).

Hvem har stemmen til Mikke Mus?

Mikke Mus/Stemme av

Hvem er nevøene til Mikke Mus?

Tipp og Topp ble etterhvert kjent som Mikkes nevøer, men det er fortsatt mye som er ukjent ved Amelia Mus på grunn av hennes svært begrensede opptreden.

Hva heter hunden til Mikke Mus?

Pluto opptrer som hunden til Mikke Mus, men har i enkelte tilfeller opptrådt sammen med Donald Duck. Han fikk navnet Pluto i forbindelse med oppdagelsen av dvergplaneten Pluto i 1930 som fikk sitt navn fra den romerske guden Pluto.

Hva heter hunden til Donald Duck?

Bolivar er en fiktiv sankt bernhardshund som tilhører Donald Duck Bolivar har ikke menneskelige egenskaper, men fungerer som en helt vanlig hund (ikke-antropomorfisert). Han gjorde sin første tegneserieopptreden i «Forbidden Fruit» 17. mars 1938.

Når har Pluto bursdag?

Fødselsdag: Offisielt 5. september 1930, da filmen ?

Hvem er faren til Ole Dole og Doffen?

De er trillinger og barn av Donalds søster, Della Duck. Hvem som er faren til guttene, er det ifølge Don Rosas stamtre ingen som vet. Ryktet skal likevel ha det til at de var rampete som barn, og flyttet til Donald etter å ha smelt en kinaputt under farens stol (mens han satt i den).

Hva het moren til Onkel Skrue?

Skrue McDuck
Orig. Scrooge McDuck
Nasjonalitet Skotskfødt amerikaner
Erkefiende Gulbrand Gråstein, Rikerud, Magica fra Tryll, B-gjengen m.fl.
Slektninger Fergus McDuck (far), Myra McDuck (mor), Penny McDuck (søster), Lillegull McDuck (søster), Donald Duck (nevø), Ole, Dole og Doffen (grandnevøer)

Hva heter mammaen til Onkel Skrue?

Skrue McDuck ble født 1867 i Glasgow i Skottland. Han vokste opp sammen med Myra McDuck (moren), Fergus McDuck (faren), Jacob McDuck (onkelen) og lillesøstrene Penny og Lillegull McDuck.

Hva heter Dolly på engelsk?

Donald har en av-og-på-kjæreste, Dolly (engelsk Daisy) og tre nevøer, Ole, Dole og Doffen (engelsk Huey, Dewey and Louie), som representerer den fornuftige delen av familien.

Er Donald og Dolly søsken?

Slektskap. Dolly er en fjernere slektning av Donald. Ifølge Don Rosa er Dollys bror faren til Ole, Dole og Doffen. Hun er tante til Hetti, Netti og Letti.

Hva heter Donald Duck i USA?

Donald Duck
Skaper Walt Disney
Personalia
Fullt navn Donald Fauntleroy Duck
Nasjonalitet Amerikansk

Hva er Andeby på engelsk?

Andeby (på engelsk Duckburg) er en by i den fiktive staten Calisota i USA, begge skapt av tegneserieskaperen Carl Barks.

Hva heter niesene til Dolly?

Niesene til Dolly. Hetti, Letti og Netti dukket første gang opp i Donald Duck & Co i 1954, da de var på besøk hos tante Dolly.

Leave a Comment