Hva skjer med Huawei og Google?

Google har ikke fått lov til å levere Android til nye telefonmodeller fra Huawei siden mai 2019, men for å omgå dette har Huawei tatt i bruk en åpen kildekode-versjon av operativsystemet, uten innebygde Google-apper som Play-butikken eller Gmail.

Hva er nyeste Huawei?

Huawei P40 Pro er Huaweis nye toppmodell og oppfølgeren til Huawei P30 Pro. Telefonen kommer med Android 10 men ikke “Google Services”. P40 Pro kan også by på både 5G tilkobling og trådløs lading i tillegg til en stor 6.58″ skjerm med hele 90Hz oppdateringsfrekvens.

Kan man bruke Google på Huawei?

Som en følge av handelskrigen mellom Kina og USA, er ikke amerikanske Google sine tjenester tilgjengelige på Android-mobiler fra kinesiske Huawei. Det betyr ikke bare at populære apper som Google Maps og Gmail mangler, men også at Android desidert største app-butikk, Google Play Butikk, ikke er å finne.

Hva skjer med Huawei og Google? – Related Questions

Kan man ha vipps på Huawei?

Vipps benytter seg av Google Play Services. Vipps vil derfor ikke fungere på telefoner som ikke har Play Store/Play Services. Dersom Android-telefonen din har Play Store kan du bruke Vipps.

Hvordan får jeg Google Play på min Huawei?

For tiden er det ikke mulig å laste ned Google apper på nye smarttelefoner fra Huawei. Tilgang til dine vante tjenester får du gjennom gode alternativer som Huawei email app, Huawei browser og Huawei cloud for sikker lagring.

Er Huawei en Android telefon?

Android er i seg selv en åpen plattform, men nye Huawei-telefoner har ikke fått tilgang til Google Play Store, for eksempel, og er derfor avstengt fra å laste ned mange apper som ikke finnes utenom den. Mange apper krever også tilgang til Google-tjenester som kjører i bakgrunnen.

Hvorfor virker ikke Google Play butikk?

Løs problemer med Playbutikken

Forsikre deg om at du bruker en støttet Android– eller Chromebook-enhet. Du kan ha skjult appen og må slå den på igjen. Slå av og på enheten. Se om du finner appen.

Hvordan laste ned apper på Huawei?

Du kan navigere rundt i Play Butikk for å finne andre apper.
 1. Velg Play Butikk.
 2. Velg søkefelt.
 3. Skriv inn applikasjonsnavnet og velg Søk. facebook messenger.
 4. Velg app.
 5. Velg INSTALLER.
 6. Vent til installasjonen er ferdig.
 7. Velg ÅPNE.
 8. Applikasjonen er klar til bruk.

Hvor mye koster en app?

I gjennomsnitt kommer sluttprisen på rundt 2-300.000 norske kroner. Men her er det virkelig kun deg selv som setter grensene. Ønsker du for eksempel en relativt enkel app med enkle og moderate funksjoner så må man regne med rundt 50.000 kroner i utgifter.

Hva koster det å laste ned en app?

Du kan laste ned kostnadsfrie apper og apper som koster penger, fra Google Play på Android-telefonen din. Vi anbefaler at du laster ned apper fra Google Play, men du kan også laste dem ned fra andre kilder.

Hvordan installere ny app?

Reinstaller apper eller slå på apper igjen

Android-enheten din. Trykk på profilikonet til høyre. Administrer. Velg appene du vil installere eller slå på.

Hvordan finne app store?

Hvis du ikke finner App Store

Tilpass innstillingene for Kjøp i iTunes og App Store, og sørg for at du velger «Tillat» for Appinnstallering-innstillingen. App Store skal vises på enheten din igjen. Hvis du fortsatt ikke finner App Store, kan du sveipe for å søke etter den.

Hvor finner jeg mine apper?

Du finner enkelte apper på startskjermene dine, og alle appene ligger i Alle apper.

Fra snarveier

 1. Sveip opp fra bunnen, hold og slipp. Hvis du bruker Android Go med navigasjon med tre knapper, trykker du på Nylige apper .
 2. Sveip til venstre eller høyre for å bytte til appen du vil åpne.
 3. Trykk på appen du vil åpne.

Hvordan laste ned BankID appen?

Slik laster du ned BankIDappen

Appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play. Forutsetningene er at du har mobiltelefon med operativsystemene iOS 12, Android 6 eller nyere.

Hvor finner jeg mine nedlastinger?

Finn og åpne filer
 1. Åpne Filer-appen på telefonen. Finn ut hvor du finner appene dine.
 2. De nedlastede filene dine vises. For å finne andre filer, trykk på Meny . For å sortere etter navn, dato, type eller størrelse, trykk på Mer Sortér etter.
 3. For å åpne en fil, trykk på den.

Hva betyr å laste ned?

Nedlasting vil si å hente informasjon fra en annen datamaskin, som f. eks. en webserver, FTP-server, e-post-server, filserver eller tilsvarende. I noen tilfeller brukes nedlasting i en den snevrere betydningen som inkluderer at informasjonen også lagres på den lokale datamaskinen.

Hvordan legge ved fil?

Legge ved en fil i en melding

Opprett en melding, eller klikk på Svar, Svar alle eller Videresend i en eksisterende melding. Klikk på Legg ved fil i Inkluder-gruppen på Melding-fanen i meldingsvinduet. Bla til og klikk på filen du vil legge ved, og klikk deretter på Sett inn.

Hvordan slette PDF-filer?

Du kan raskt finne en PDFfil ved å søke etter filnavnet i Windows eller macOS. Deretter går du til den aktuelle mappen, høyreklikker på PDFfilen og velger Slett (Windows) eller Flytt til papirkurven (macOS).

Hvordan fjerne Søppelfiler?

Gå til Start, Søk etter tilbehør og deretter Systemverktøy. Der finner du Diskopprydding-verktøyet. Klikk på det og du vil slette alle uønskede filer. Merk alle filene du vil slette og klikk på “Slett filer”.

Leave a Comment