Hva skal man gjøre i Lillesand?

Reiseinformasjon
  • Båttur med M/B Øya mellom Lillesand og Kristiansand. Opplev Blindleia mellom Lillesand og Kristiansand.
  • Blindleia i Lillesand.
  • Bronseplassen Vikingopplevelser.
  • Dykking på Skottevik Feriesenter.
  • Dyreparken i Kristiansand.
  • Lillesand by- og sjøfartsmuseum.
  • Lillesand Explorer.

Når er Lillesandsdaene?

Åpent 25.06- 31.07.

Hvor er Blindleia?

Blindleia er den 20 kilometer lange kystleia mellom Lillesand og Ulvøysund like ved Kristiansand. Dette er Sørlandsskjærgård på sitt flotteste. Leia ligger godt skjult bak holmer og skjær og er derfor beskyttet for vær og vind. Kajakk på Skauerøya i Lillesand .

Hva skal man gjøre i Lillesand? – Related Questions

Hvem har hytte i Blindleia?

I Blindleia boltrer kjente finansfolk og investorer som Petter Stordalen, brødrene Tvenge og Nicolai Tangen seg om sommeren. BLINDLEIA (Dagbladet/Børsen): Plassert midt i den sørlandske gnistrende skjærgården holder flere av Norges rikeste mennesker til om sommeren.

Hvorfor heter det Blindleia?

Blindleia er den skjermede indre leia for mindre fartøyer langs kysten av deler av Lillesand. I Den norske Lods (1880) heter det “Indenskjærsleden mellem Lillesand og Gamle Hellesund”. Oluf Rygh omtaler navnet i tilknytning til flere gårdsnavn med adjektivet blindr, blind, som også kan bety skjult, ikke synlig.

Hvor ligger Lillesand?

Lillesand er en kommune og en by i Agder. Kommunen grenser i vest mot Kristiansand, i nord mot Birkenes, og i nordøst mot Grimstad. I Lillesand kommune bor det 10 700 mennesker, men folketallet øker sterkt sommerstid.

Hvor ligger Ulvøysund?

Ulvøysund er en uthavn i Høvåg helt vest i Lillesand kommune, kjent fra Mestenes mester 2022.

Hvem eier Kampedalen i Høvåg?

Eier av eiendommen Kampedalen, Robert Hvide Macleod, holder kortene tett til brystet.

Hvem eier Mesternes mester huset 2022?

Villaen, som i dag eies av skipsrederen Robert Hvide Macleod, ble bygget på 70-tallet og har en lang historie bak seg av velstående eiere, eksklusive fester og kansellerte salg.

Hvor bor Mesternes mester 2022?

Konkurransene ble spilt inn i Kristiansand, Lillesand og nærliggende områder. Deltakerhuset til Mesternes mester ligger i Kampedalen i Ulvøysund ved Lillesand. Den fasjonable eiendommen ligger midt i Blindleia – en av Norges vakreste kyststrekninger.

Hvor er Mesternes mester spilt inn?

Mesternes mester 2022 fra Lillesand og Kristiansand

Den 13. sesongen av NRK-suksessen «Mesternes mester» fant sted i skjærgården utenfor Lillesand og Kristiansand.

Hvor lenge er man i Mesternes mester?

Mesternes mester ble fra starten og fram til 2021 ledet av den tidligere syklisten Dag Erik Pedersen. Etter at den 12. sesongen var avsluttet i 2021 ble det annonsert at Pedersen skulle gi seg, og at programlederansvaret ble tatt over av Aksel Lund Svindal. Programmet er produsert av Rubicon for NRK.

Hvor skal Mesternes mester 2023?

Innspillingen foregår i mai-juni, og resultatet blir å se på NRK på nyåret i 2023. NRKs prosjektredaktør for Mesternes mester, Pia Basberg. – Vi er utrolig fornøyde med at valget for årets innspilling har landet på Sandefjord, sier NRKs prosjektredaktør Pia Basberg.

Hvem er med i Mesternes mester 2023?

Dette er årets deltagere: Stig André Berge (38), bryting, Ola Vigen Hattestad (40), langrenn, Kristin Holte (36), crossfit, Frode Johnsen (48), fotball, Andreas Lødrup (37), kickboksing, Ezinne Okparaebo (34), friidrett, Hanne Staff (50) orientering, Linn Jørum Sulland (37), håndball og Olaf Tufte (46), roing og Helene

Når begynner alle mot 1 2022?

Alle mot 1 – 26. mars 2022 | Strim.

Når kommer Maskorama sesong 3?

Tredje sesong av NRK-suksessen «Maskorama» er tilbake på skjermen lørdag 15. oktober, bekrefter presseansvarlig Tonje Bergmo til Dagbladet. – Årets «Maskorama» blir supergøy! Seerne våre kan glede seg til åtte veldig detaljrike kostymer og en heltent gjeng med hemmelighetsfulle kjendiser.

Når kommer Mesternes mester sesong 14?

I slutten av mai starter innspillingen av sesong 14 av Mesternes mester i Sandefjord. Sesongpremieren på det populære TV-programmet kommer som vanlig på nyåret neste år. Her er deltakerne i Mesternes mester 2023 (se presentasjon lenger ned i artikkelen):

Hvor mange sesonger av Mesternes mester?

Mesternes Mester
Sesonger 12
Episoder 78
Språk Norsk
Basert på Eeuwige roem

Hvor gammel er Dag Erik Pedersen?

63 år (6. juni 1959)
Dag Erik Pedersen / Alder

Leave a Comment