Hva passer med Green Harmony?

8252 Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune farger. Lekker til lune grå, beige og greige farger. Sjekk den sammen med 10679 Washed Linen, 1931 Kokos, 10683 Space for et deilig, naturlig uttrykk.

Hva passer til Organic Green?

Matchende farger
  • PALE GREEN. 8478Les mer.
  • DUSKY PEACH. 12084Les mer.
  • LETTHET. 1624Les mer.

Hvilken hvitfarge passer til Green Harmony?

Sammen med våre nye grønntoner 8469 Green Leaf og 8252 Green Harmony er den også utrolig flott! Fungerer utmerket til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull på detaljene. Vegg: LADY Wonderwall 10679 Washed Linen, en nydelig lun gråbeige farge.

Hva passer med Green Harmony? – Related Questions

Hvilken grønnfarge passer til Marrakesh?

Ønsker du grønt som står godt til 1176 Lys Toscana og 1623 Marrakesh så ta en titt på våre helt nye 8252 Green Harmony eller 8469 Green Leaf.

Hvilke farger passer til Local Green?

Her i videoen kan du se hvordan Jotun Local Green passer sammen med de andre nye fargene. Ifølge Jotun skal Local Green passe til: Curious Mind, Grounded Red, Free Spirit, Daydream, Humble Yellow, Lively Red, Wisdom og Serene blue (Jotun Local Green er malt i midten.)

Hvilke farger passer med hvit te?

LADY Hvit Te er en nydelig beige tone, som kan danne et perfekt bakteppe for en mengde andre farger. For den som liker det monokrome uttrykket, vil andre beige og brune toner, som 11130 Shade, 12181 Soft Comfort, 10966 Almond Beige eller 10965 Hipster Brown, være vakre kombinasjoner med ulike brunlige uttrykk.

Hvilke farger passer til hvitlyng?

Foto: Jotun Hvitlyng En lys, dempet grønntone. Slike lyse fargetoner vil skifte i ulikt lys, fra det mer grålige til det syrligere lyse grønne. I møte med andre mørkere, dempede grønntoner, skaper den en fin grønn atmosfære. Den fungerer også utmerket til hvitt.

Hva passer til olivengrønn?

For et rolig inntrykk kan grønnfargen kombineres med lys grå, da vil grønnfargen komme enda bedre frem. Men er du glad i farger kan olivengrønn kombineres med andre farger i samme toner. Å blande nyanser i grønn og blå blir resultatet herlig sommerlig.

Hvilke farger passer sammen med Evening Green?

Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit.

Hva passer til Tender Green?

Denne fargen blir magisk sammen med de mørkere variantene 6350 Soft Teal, 6352 Evening Green og 5454 Dark Teal. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit.

Hva passer til Antique Green?

7629 Antique Green står nydelig til de lysere utgavene, 7628 Treasure og 7627 Refresh, men den står også nydelig til gylne grå som 1024 Tidløs, 8470 Smooth White, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø og 1462 Grå Skifer.

Hva blir blå og grønn sammen?

Grønt og blått gir cyan (lyseblå). Disse fargene kalles sekundærfarger.

Hva blir rød og grønn blandet sammen?

Slik blander du brun

Ved å blande rød og grønn sammen får man brun farge.

Hva blir rød og gul?

Oransje er laget ved å blande rød og gul, grønn laget ved å blande blått og gult, og fiolett er blanding av blått og rødt.

Hvilken farge får du når du blander rød og grønn?

Hvis vi blander rødt og grønt, får vi gult. Hvis vi blander grønt og blått, får vi en slags turkis, kalt cyan. Hvis vi blander rødt og blått, får vi en slags rosa, kalt magenta.

Hva blander man for å få turkis?

Turkis er komplementærfarge til rødt, og kan i additive fargesystemer bli dannet av like mengder grønt og blått. I norsk språk omtales vanligvis bare lyse nyanser som turkise, mens mørkere nyanser omtales som blågrønne.

Hvor mange grunnfarger har vi?

Egentlig har vi bare tre farger: gult, rødt og blått. Disse kalles primærfarger. Ved å blande disse parvis får vi sekundærfarger: grønt, orange og lilla. Blandes en sekundærfarge med en primærfarge kalles disse tertiærfarger.

Hva blander man for å få svart?

Ser vi på fargesirkelen vil de fargene som ligger overfor hverandre være motsatte farger. De kalles kontrastfarger eller komplementærfarger. Blander vi dem «50/50» sier teorien de skal bli svarte.

Hva er håpets farge?

Grønt er vårens og håpets farge. Ordet grønn stammer fra ordet gro.

Leave a Comment