Hva koster timeshare Anfi del Mar?

De årlige vedlikeholdskostnadene er like store selv om det ikke er mulig å reservere. I starten betalte kundene rundt 400 000 kroner for en flytende uke, i dag ligger det på rundt 200 000 ved kjøp direkte fra Anfi del Mar.

Hvor mange leiligheter på Anfi del Mar?

Anfi del Mar er et ferieanlegg i Arguineguín på sydvestsiden av den spanske øya Gran Canaria, som er drevet av Anfi Gruppen. Anlegget består av fire ferieklubber (timeshare) med rett under 1 000 leiligheter, som disponeres av 30 000 medlemmer, hvorav 7 000 norske.

Hvem eier Anfi del Mar?

Selskapet ble grunnlagt av den norske entreprenøren Bjørn Lyng i 1988. I dag eies Anfi Gruppen av Anfi Anfi International BV og Grupo Santana Cazorla.

I hvilken by ligger Anfi Beach?

Anfi Playa (Mogan, Spania) – Anmeldelser – Tripadvisor.

Hva koster timeshare Anfi del Mar? – Related Questions

Hvor er det best å feriere på Gran Canaria?

Noen av de beste strendene på Gran Canaria er Playa del Ingles, Maspalomas og strendene i San Agustin. Maspalomas utgjør et vernet naturområde på grunn av de flotte sanddynene, og noen steder langs disse strendene ligger områder som er avsatt til nudister og vannsportaktiviteter.

Hvor er det mest liv på Gran Canaria?

Reisemålene på Gran Canaria med mest liv og røre er Playa del Inglés og Puerto Rico. Begge ligger på sørkysten til øya. Her er det hundrevis av barer, nattklubber og restauranter. Markedet i fiskerlandsbyen Arguineguin (i kommunen Mogán) er øyas største.

Hvor bor nordmenn på Gran Canaria?

Arguineguín er en by på Kanariøyene, i Mogán kommune på Gran Canaria. Nordmenn utgjør en stor andel av befolkningen i Arguineguín, særlig om vinteren.

Hvilken av Kanariøyene er best?

Tenerife – den største og vakreste øya

Tenerife er ikke bare den største av Kanariøyene, det er også den grønneste og flotteste. Tenerife har også alt, uansett om du foretrekker vandring i naturen, byturer og butikker, sol og strand, golf eller bare avslapping i det milde klimaet. Den bareste delen av øya ligger i sør.

Er Gran Canaria vulkanøy?

Gran Canaria ligger som de fleste vet vest for fastlandet i Afrika og er en ordentlig vulkanøy. Det bor omtrent 750.000 mennesker på øya og en stor del av innbyggerne har sitt arbeid innenfor turismen.

Hva bør man gjøre på Gran Canaria?

De mest populære attraksjonene i Gran Canaria
  1. Cocodrilo Park Gran Canaria. 1 086. Parker • Hageanlegg.
  2. Playa de Las Canteras. 7 979. Strender.
  3. Palmitos Park. 7 717.
  4. Reserva Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas. 7 663.
  5. Pico de las Nieves. 439.
  6. Roque Nublo. 2 076.
  7. Playa de Maspalomas. 8 560.
  8. Playa Puerto Rico. 2 327.

Hvor varmt er det på Gran Canaria i desember?

I desember og januar er ikke klimaet på Gran Canaria fullt så varmt som om sommeren og høsten, men hvem sier nei til herlige dagtemperaturer på rundt 21°-22° og vanntemperaturer på rundt 19° når vi har mørke og snø hjemme.

Hva heter feriebyen på Gran Canaria?

Puerto de Mogan er kanskje Gran Canarias mest hyggelige ferieby.

Leave a Comment