Hva koster Premier League på RiksTV?

Hva koster Premier League? Prisen for Premier League er 649,- /mnd. Er du kunde hos RiksTV tilbyr i V premium kostnadsfritt i 2 mnd., mot 12 mnd. avtaletid.

Hvem sender Eliteserien 2022?

TV 2 overtar tvrettighetene for Eliteserien etter discovery, men i 2022 vil Eliteserien også sendes på TV 2.

Hvordan få Premier League på TV?

Premier League kommer til Viaplay! Fra og med 2022/23-sesongen og seks år frem i tid vil man kunne se verdens mest populære fotballiga på Viaplay. Nå presenterer Viaplay pakken man må ha for å kunne se Premier League her til lands.

Hva koster Premier League på RiksTV? – Related Questions

Hva koster Viaplay Premier League?

I mai ble det klart at prisen vil ligge på 649 kroner i måneden for pakken «Viaplay Total», som inkluderer Premier League-fotball. I tillegg inneholder den blant annet vintersport, Formel 1 og håndball.

Hvor går Premier League kampene 22 23?

La oss starte med å se når de to største Premier League-favorittene, Manchester City og Liverpool, skal møte hverandre.
  • oktober 2022: Liverpool – Manchester City på Anfield.
  • april 2023: Manchester City – Liverpool på Etihad Stadium.

Hvem viser Premier League i Sverige?

NENT-gruppen har kjøpt Premier League-rettighetene i Sverige, Danmark og Finland for perioden 2019/20 – 2021/22.

Hvordan se Premier League på Allente?

Hva heter kanalene jeg kan se Premier League på? Kanalene heter V sport Premier League 1-4. Kanalene er tilgjengelig med abonnement på V Premium og krever en dekoder som er koblet til parabolantenne. Hovedkanalen er V sport Premier League som har kanalplass 125.

Hvem viser Premier League?

Viaplay overtar rettighetene for Premier League kommende sesong, og onsdag offentliggjorde de Premier League-gjengen sin for kommende sesong. Da ble det først klart at Gunnhild Toldnes og Ørjan Bjørnstad blir programledere. I tillegg skal Jan Åge Fjørtoft og Jonas Bergh-Johnsen være reportere.

Kan man se Premier League på Viaplay?

Premier League – toppen av kransekaka i engelsk fotball. Premier League 2022/2023-sesongen har fått et nytt hjem hos Viaplay Group. Og med Premier League som en del av vårt innhold, har vi et sportstilbud uten like. Meld overgang i dag!

Hvor kan man se Premier League gratis?

Valget begrenser seg til TV2 Sport og deres betalte TV2-sumo tjeneste. Samtidig som du kan se hvordan se premier league, har du også muligheten til å streame andre arrangementer. Dette trengte jeg sikkert ikke å fortelle deg, men TV2 sumo er langt ifra det billigste alternativet for å se premier league gratis.

Er Viasport og Viaplay det samme?

Med V sport-pakken får du tilgang til strømmetjenesten Viaplay Medium og V sport-kanalene spekket med sport i ypperste verdensklasse. I tillegg til sport får du også tilgang til et enormt utvalg av filmer og eksklusive serier.

Hvilke Viaplay kanaler sender Premier League?

Med V premium kan du følge alle kampene i årets Premier League-sesong. I tillegg til 5 egne Premier League kanaler får du tilgang til hele film- og seriearkivet fra Viaplay og V sport-kanalene V sport + og V sport 1-3 og V sport golf!

Hvor ser du Premier League?

I 2021/2022 var det TV2 som hadde senderettighetene til Premier League-kampene, men i 2022/2023 er det Viaplay Group (tidligere NENT) som tar over stafettpinnen. Skal man strømme Premier League på nett er det derfor Viaplay (Åpnes i ny fane) og pakken Viaplay Total (Åpnes i ny fane) man må skaffe seg for å få tilgang.

Hvem viser fotball VM 2022?

De norske TV-sendingene fra VM2022 vil finne sted på NRK og TV2s kanaler. TV-husene har ved flere anledninger sendt store mesterskap sammen og er på denne måten i stand til å tilby veldig godt produserte fotballsendinger.

Hvor går Champions League på TV?

Champions League på TV

For oss i Norge er det NENT Group og TV 2 som deler rettighetene frem til 2023/24-sesongen. Hva som skjer etter dette blir oppdatert fortløpende. Champions League finalen 2023 kommer til å bli sendt på en av TV2s kanaler.

Hvem sender Champions League i Sverige?

Nent-gruppen kjøper også rettighetene til den nye Europa Conference League i Norge, Sverige og Finland fra og med høsten 2021 for de lagene som ikke er med i det øverste, europeiske tetsjiktet og som spiller de to øverste turneringene Champions League og Europaligaen.

Hvem viser Champions League 2021 22?

Viasport-eier NENT Group har kjøpt rettighetene til den populære ligaen i Norge, Sverige, Danmark og Finland fra 2022 til 2028. Fra sommeren 2021 til sommeren 2022 vil TV 2 dermed sende de tre mest populære internasjonale fotballturneringene på norsk TV: Premier League, Champions League og fotball-EM.

Hvor går Champions League 2022?

Mesterligaen 2021/2022
Champions League
Stade de France i Saint-Denis
Arrangement
Dato 22. juni 2021–28. mai 2022
Kamper

Hvem viser Champions League 2023?

Champions League 2022/23

Det er TV 2 som har rettighetene til den gjeveste mesterligaen på strømming og tv, og vil sende kampene på TV 2 Play og sine TV-kanaler.

Leave a Comment