Hva koster det å ringe til Spania med Talkmore?

Er Talkmore under Telenor?

Hos Talkmore får du full Telenor-dekning med både 4G og 5G. En dekning i verdensklasse, der du er!

Kan jeg bruke Talkmore i utlandet?

Med alle Talkmores abonnement kan du bruke mobilen i EU/EØS med akkurat samme priser som i Norge. Har du inkludert forbruk i ditt abonnement, betyr det at du har fri tale, sms og mms i hele EU/EØS, og bruk av inkludert datamengde, som om du var i Norge.

Hvilken dekning har Talkmore?

Dekning i verdensklasse med 4G

Hos Talkmore får du full Telenor-dekning med både 4G og 5G. En dekning i verdensklasse!

Hva koster det å ringe til Spania med Talkmore? – Related Questions

Hvorfor er Talkmore billigere enn Telenor?

Som en av de «små» leverandørene, er Talkmore en prisutfordrer til de store norske mobilgigantene som før var Telenor, men nå også Telia. Talkmore er derimot eid av Telenor, så da får du dekning fra samme nettverk, bare alt sammen for vesentlig lavere priser.

Hvilket mobilnett har best dekning?

For andre år på rad har Mediehuset TEK.no presentert Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett, og resultatene viser også i år at Telia har landets beste mobildekning. Årets test er tidenes mest omfattende . 12 000 km og 1,1 millioner målepunkter. Telia har landets beste mobildekning.

Hvem har best 5G dekning?

Telenor fikk en «Speed Score» på 272,39, basert på en snittfart på nedlasting på 304,20 Mbps og opplasting på 36,53 Mbps – fra over 78 000 tester foretatt av 5G-mobilbrukere på tvers av alle mobiloperatører i Norge.

Hvilke operatører har Telenor dekning?

Listen under inkluderer mobiloperatører som benytter Telenor sitt nett for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.
 • Telenor Mobil.
 • Fjordkraft Mobil.
 • Gudbrandsdal Energi Mobil.
 • Happybytes.
 • NorgesEnergi Mobil.
 • Nortel.
 • PlussMobil.
 • Release.

Hvordan finne dekning?

Dersom du bruker en mobilleverandør som ikke har et eget mobilnett, finner du som regel informasjon på hjemmesiden om hvilket mobilnett din leverandør benytter. Du kan da gå til den aktuelle mobilnetteiers hjemmeside for å sjekke dekning. Noen har også dekningskart på egne hjemmesider.

Hvilke abonnement har Telia dekning?

Listen under inkluderer mobiloperatører som benytter Telia sitt nett for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.
 • Telia.
 • Chilimobil.
 • MyCall.
 • OneCall.
 • Phonero.
 • Tise Mobile.

Er Telia bedre enn Telenor?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no.

Er det noe feil med Telia?

Vi har for tiden ingen driftsmeldinger.

Er ICE og Telia samme?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Så lenge du bruker Ice på mobiltelefonen, og ikke i en 4G-ruter, vil du være på mobilnettet til Telia. Og det er slett ingen dårlig ting – vår dekningstest viser nemlig at Telia stort sett har like god dekning som Telenor, og i mange områder av landet til og med bedre dekning.

Kan man bruke ice i utlandet?

kan du ta med deg mobildata til de ti mest populære feriedestinasjoner utenfor EU/EØS: USA, Thailand, Tyrkia, Canada, Israel, Malaysia, Montenegro, Serbia, Singapore og Sveits. I EU/EØS, Storbritannia og på Færøyene er data inkludert og du kan bruke mobilen akkurat som hjemme.

Hvem er størst av Telenor og Telia?

I tiden som har gått siden 2000, har Telenor forbigått Telia målt i både omsetning, overskudd, kundemengde og antall ansatte.

Hvem sin dekning bruker ice?

Se ice sitt dekningskart her

I dag dekker ice+ 94% av Norges befolkning, og vi fortsetter utbyggingen hver dag! I de områdene vi ikke tilbyr ice+ ennå får du automatisk dekning i Telias nettverk.

Hva er forskjellen på ice og Ice+?

ice har bygget Norges nye og moderne mobilnett (ice+) for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til lav pris. Alle våre abonnement gir deg mye data til lav pris, men iceJunior og Data Frihet er rene ice+ produkter og gir deg derfor enda mer data for pengene.

Kan du ringe uten dekning?

– Men for å ringe til 112 utenfor det mobilnettet en er kunde i må en enten ta ut sim-kortet, eller slå av og på telefonen og ringe 112 før en taster PIN-koden, sier Aarsæther. Dette gjelder kun 112, og ikke 110 og 113.

Leave a Comment