Hva koster det å leie seilbåt?

Hva koster det å leie seilbåt? Du kan leie seilbåt for ca. 1 200 kr per dag eller 5 000 kr for en uke.

Hva kreves for å leie seilbåt i Kroatia?

Kroatia er det landet i verden som har de strengeste kravene til hvilke seilsertifikater man skal ha for å leie båt. Du skal som minimum ha Båtførerbevis og et SRC/VHF-sertifikat (radio-sertifikat) for å kunne leie en seilbåt i Kroatia.

Hvor bør man reise til i Kroatia?

Stor guide til Kroatias beste reisemål
 • Istria – italiensk sjarm nord i Kroatia.
 • Dubrovnik – storby med mye historie.
 • Cavtat – barnefamiliens paradis.
 • Split – perfekt storbyreisemål.
 • Brac – strandperle i skjærgården.
 • Hvar – Kroatias mest solsikre øy.
 • Makarska rivieran – verdens vakreste kyststripe.
 • Zadar – historisk by.

Er det dyrt i Kroatia?

Er Kroatia et dyrt land? Prisene på grunnleggende produkter i Kroatia er lavere enn i Norge. Du må betale 2.16 ganger mindre for shopping i Kroatia enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Kroatia utvalg fra: 325 NOK (238 HRK) i herberge til 884 NOK (647 HRK) i 3-stjerners hotell.

Hva koster det å leie seilbåt? – Related Questions

Hva er billig i Kroatia?

Prisnivået i Kroatia er behagelig for nordmenn og langt lavere enn i andre sydeuropeiske land som Spania, Italia og Frankrike. Prisene er spesielt lave på tjenester og alt som kroatene produserer selv. Importerte moteklær er ikke spesielt billig.

Når er det best å dra til Kroatia?

Den beste tiden å reise til Kroatia er mai til oktober.

I denne perioden har du en varm temperatur og nesten ingen nedbør. I Kroatia er den varmeste måneden juli med 28°C og den kaldeste måneden er 9°C i januar.

Hvor i Split Skal man bo?

Bacvice-området er også det beste alternativet for deg som vil bo i Split, få med deg utelivet, og samtidig bo i nærheten av stranden. Bacvice Beach er den mest populære stranden i Split, hvor lokalbefolkningen og turister strømmer til gjennom hele året.

Er Kroatia et trygt land?

Kroatia er et trygt land å ferdes i som turist. Gatekriminaliteten er lav. På turiststeder, offentlig transport og i storbyer bør man imidlertid ta ekstra forholdsregler for å unngå lommetyver. Smugling, bruk og oppbevaring av narkotika ansees som alvorlige lovbrudd og medfører streng straff.

Hvor bør man reise med barn i Kroatia?

Vi vil derfor motbevise dette ved å ramse opp ti av Kroatias mest barnevennlige strender.
 • Veli žal, Lošinj.
 • Zaton, Zadar.
 • Dražica, Biograd.
 • Rajska plaža, Rab.
 • Sakarun, Dugi otok.
 • Slanica, Murter.
 • Soline, Hvar.
 • Punta rata, Brela – Makarska Rivieraen.

Hvordan er det å feriere i Kroatia?

Kroatia har blitt en populær feriedestinasjon og noen av grunnene til populariteten er at landet anses som et trygt reisemål og lokker med krystallklart vann, kritthvite strender og varmt klima. Landet er et godt alternativ til for eksempel Spania og Hellas.

Hvordan betaler man i Kroatia?

Mens kuna er den beste valutaen å ha i Kroatia, siden det er det eneste lovlige betalingsmiddelet, er euro utvilsomt den beste utenlandske valutaen, etterfulgt av amerikanske dollar og britiske pund. Vær oppmerksom på at du ikke kan veksle alle valutaer i kroatiske banker, så dobbeltsjekk dette før du reiser.

Kan man bruke bankkort i Kroatia?

Valuta og kredittkort

Valutaen i Kroatia heterer kuna (HRK). En kuna = 100 lipa. Man kan både veksle penger og ta ut penger i minibank. Følgende bankkort kan benyttes: Eurocard, Mastercard, Diners, Visa og American Express.

Hvor lenge kan man være i Kroatia?

Innreise: Nordmenn trenger ikke visum for å reise til Kroatia for opphold på inntil 3 måneder, men husk å ha med gyldig pass! Passet må ha gyldighet 3 måneder utover det aktuelle oppholdet.

Kan man drikke vann fra springen i Split?

Drikkevann. Prinsippielt kan man drikke vannet i springen, men det er ikke alltid det smaker like godt.

Kan man drikke kranvann i Kroatia?

Kan du drikke vann fra springen i Kroatia? Kranvann kan drikkes overalt i Kroatia.

Leave a Comment