Hva koster benkeplate i marmor?

Prisene er fra kr. 1.400. – pr/lm for 60cm bredde + utsparring til koketopp/vask og polering av synlige kanter. Vi påtar oss også oppmåling og montering hvis ønskelig.

Hva er forskjellen på granitt og marmor?

Den estetiske forskjellen mellom marmor og granitt er en smakssak. Noen brukere foretrekker hardheten og det ensartede utseendet til granitt, som kommer i et bredt spekter av farger og mønstre. Andre foretrekker marmor for sin eleganse og glatte utseende. Marmor og granitt er begge helt forskjellige materialer.

Hva tåler marmor?

Marmor tåler vann og varme, men får lettere flekker og riper. Fordi marmor er porøs, krever den vedlikehold i form av regelmessig impregnering. I tillegg er det viktig at du fjerner rester fra mat og drikke umiddelbart. Det er ikke mulig å tørke vekk flekker som har rukket å trenge ned i marmorsteinen.

Hvor mye koster benkeplate i stein?

Pris på granitt benkeplate til kjøkken avhenger av størrelse. Det trenger ikke å koste mye når du skal velge ny kjøkkenbenk i naturstein. En granitt benkeplate ligger på ca kr 2.900 per løpemeter for bredde inntil 650mm til kjøkken.

Hva koster benkeplate i marmor? – Related Questions

Hva slags benkeplate er best?

Granitt – Smakfull og solid

Bergarten passer til mange stilformer, er robust i bruk og et elegant tillegg i mange hjem. Derfor er det ikke overraskende at av alle naturlige bergarter, er ren granitt den mest populære å bruke som benkeplate i kjøkken.

Hva slags benkeplate bør man velge?

Sammenligning av ulike typer benkeplater
Kompositt-stein (kvarts) Tåler ikke varme Riper ikke lett
Myk laminat Tåler ikke sterk varme Riper lett
Hard laminat Tåler ikke sterk varme Riper ikke spesielt lett
Marmor Tåler varme greit Riper ganske lett
Stål på sponplate Tåler varme kortvarig Riper lett

Hva koster det å få lagt ny benkeplate?

– Prisen ligger på alt fra 4000 kroner kvadratmeteren og oppover. En ny benkeplate i stein kan fort komme opp i flere titalls tusen. I tillegg til kvadratprisen kommer polering av kanter, uttak av hull til vask og platetopp og eventuelt andre spesialtilpasninger, legger hun til.

Hva koster Keramikk benkeplate?

Våre priser for high-end keramiske benkeplater starter fra 5100 kr. pr. kvm. De dyrere keramiske benkeplatekostnadene kommer fra kompleksiteten på overflatemønster og produsent (merke).

Hvilken benkeplate til utekjøkken?

Benkeplate: Benkeplater i Dekton fra Epoq er et godt alternativ til arbeidsbenk til utekjøkkenet. Dette materialet tåler både vann, frost og varme, samt at det er motstandsdyktig mot UV-stråling, slik at fargen holder seg pen. Andre alternativer for benkeplater vil være frostsikre fliser, betong eller heltre.

Hva er kvarts benkeplate?

Kvartskompositt er et kunstig steinmateriale som hovedsakelig består av kvarts, et av naturens hardeste mineraler. Kvarts males til pulver og blandes med fargepigmenter og lim, for så å presses og støpes til en plate.

Hvilke benkeplater tåler varme?

Keramikk og Dekton tåler varme

De eneste materialer som sies å være motstandsdyktig overfor varme er keramikk og Dekton. Under fremstilling blev platen oppvarmet til ca. 1100 grader, noe som betyr at man kan stille en gryte kokende vann direkte fra komfyren og ut på benkeplaten.

Hva er Dekton benkeplate?

Dekton er navnet på en produktserie produsert av Cosentino Spania. Dekton benkeplate er laget av en blanding av mineraler, som består av sand, leire, feltspat og naturlige fargepigmenter. Den ferdigblandede mineralmassen helles i en form og varmes opp til 1200 grader, slik at den oppnår de mange attraktive egenskapene.

Leave a Comment