Hva heter treneren til Johannes Høsflot Klæbo?

23. okt 2022 08:00 Sist oppdatert 23.10.2022 . Det er TV 2s langrennsekspert, Petter Northug, som etterlyser landslagstrener Arild Monsen. Northug mener at Monsen, som er trener for Johannes Høsflot Klæbo på landslaget, burde tatt turen til Livigno.

Hvor mange verdenscupseire har Johannes Høsflot Klæbo?

Johannes Høsflot Klæbo (født 22. oktober 1996 i Oslo, oppvokst i Trondheim) er en norsk langrennsløper som representerer Byåsen Idrettslag. Han har fem OL-gull og seks VM-gull og har vunnet verdenscupen i langrenn sammenlagt tre ganger.

Hvor bor Klæbo?

Nabohuset. Huset ligger i Ellefsens vei på Byåsen, og er nabohuset til Johannes Høsflot Klæbos nåværende bolig. Klæbo vil ikke kommentere hvilke planer han har for huset eller når overtagelsen er. I 2019 kjøpte Klæbo og kjæresten Pernille Døsvik boligen de bor i nå for 9 millioner kroner.

Hva heter treneren til Johannes Høsflot Klæbo? – Related Questions

Hva heter Klæbo til fornavn?

Foruten å etablere handelsstedet på Saura slo Hans Pedersøn Klæboe (1632–1719) seg ned som trondhjemsborger på Vikholmen utenfor Nesna og etablerte handelssted her, men han beholdt sitt borgerskap i Trondheim.

Har Klæbo astma?

Nå sier Klæbo at han etter de to første konkurransene, før han sikret sitt siste VM-gull, ble tilbudt saltvannsoppløsning gjennom forstøverapparat. Klæbo har aldri hatt astma.

Hvor mye tjente Klæbo på Tour de Ski?

Johannes Høsflot Klæbo håvet inn over 750.000 kroner i løpet av Tour de Ski, men blir slått klart av alpinisten Aleksander Aamodt Kilde på FIS’ pengeliste. Klæbo gikk inn 78.000 sveitserfranc på triumfferden i langrennstouren. Det tilsvarer 754.000 kroner. Sammenlagtseieren sto for 70 prosent av summen.

Hvor er Klæbo født?

22. oktober 1996 (alder 26 år), Trondheim
Johannes Høsflot Klæbo / Født

Hvor gammel er Klæbo?

26 år (22. oktober 1996)
Johannes Høsflot Klæbo / Alder

Hvor gammel er Ane Klæbo?

Det var nemleg bileta og vissa om at Ane Høsflot Klæbo (18) hadde fått seg startnummer på brystet og delteke i rulleskirenn i same arrangement nokon timar tidlegare fredag.

Hva heter kjæresten til Johannes Høsflot Klæbo?

Pernille Døsvik, samboeren til Johannes Høsflot Klæbo, ler litt, men er også alvorlig i blikket. Hun tar på seg hetten og tar en slurk kakao med krem. 24-åringen har funnet frem en lang dunparkas for å holde varmen.

Har Johannes Høsflot Klæbo vunnet Tour de Ski?

Johannes Høsflot Klæbo (25) var stolt etter en av de mest av de mest overbevisende Tour de Ski-seirene gjennom 16 år. Sjur Røthe var bestemann opp alpinbakken Alpe Cermis, men 5. -plassen til Klæbo gjorde at han vant touren som han ville foran russeren Aleksander Bolsjunov.

Hvor høy er Klæbo?

1,83 m
Johannes Høsflot Klæbo / Høyde

Hvor mange medaljer har Johannes Høsflot Klæbo i OL 2022?

Klæbo ble olympisk mester i sprint, lagsprint og stafett i Pyeongchang 2018, bare 21 år gammel. Med det ble han yngste herrevinner i langrenn gjennom OL-historien. I 2022 vant Klæbo gull i sprint og lagsprint i Beijing. Han tok også sølv på stafett og bronse på 15 kilometer klassisk.

Hva studerer Pernille Døsvik?

For tiden studerer hun til sivilingeniør i marin-teknikk på NTNU. Når hun ikke sitter på skolebenken elsker hun å være ute i naturen, spise god mat og være med familie og venner. Pernille bor i Trondheim med kjæresten Johannes Klæbo, og sammen lager de mye treningsinnhold på blant annet hans YouTube-kanal.

Hvor mange år er Therese Johaug?

34 år (25. juni 1988)
Therese Johaug / Alder

Hvor høy er Heidi Weng?

1,63 m
Heidi Weng / Høyde

Hvor høy er Marit Bjørgen?

1,68 m
Marit Bjørgen / Høyde

Hvem eier Johaug?

Flere norske vintersportstjerner håver inn millioner når sportsmerkekonsernet Active Brands nå selges til oppkjøpsfondet FSN. Bjørn Dæhlie, Kari Traa, Therese Johaug og Aksel Lund Svindal er alle på eiersiden i Active Brands, og etter det Dagens Næringsliv erfarer, ligger selskapets verdi på rundt en milliard kroner.

Hvor mye tjener Therese Johaug?

Langrennsløper Therese Johaug (33) hadde en inntekt på 5,7 millioner kroner og en formue på 54 millioner kroner.

Leave a Comment