Hva heter Børre fra Linus i svingen?

Adrian Falch Karlsen spilte Børre i Jul i Svingen.

Har Marvin fra Jul i Svingen død?

Men mest kjend for folk flest blei han då han spelte rolla som Marvin i barne-TV-serien «Linus i Svingen» i 2004 og ikkje minst i den svært populære julekalender-serien «Jul i Svingen» i 2006. Falsk video. Skodespelaren Anders Mordal er ikkje død, slik det blir hevda i ein video på TikTok.

Hvem er hovedpersonen i Jul i Svingen?

Linus er hovedpersonen i serien «Linus i Svingen», og er også en av hovedrollene i julekalenderen «Jul i Svingen». Han er på sett og hvis lederen i den lille vennegjengen som sammen legger ut på nye eventyr og lek hver eneste dag. Linus bor sammen med pappa Marvin, mamma Agnetha og lillesøster Klara.

LES OGSÅ  What is a tarp?

Hva heter Børre fra Linus i svingen? – Related Questions

Hvor er Linus i svingen spilt inn?

Flere av dem foregikk på Romerike. Julehandel-episoden ble tatt opp på Torvet i Lillestrøm, episode fem om spøkelseshuset foregikk i et forfallent hus på Farseggen i Skedsmo, og en gård på Leirsund er med i Svingen, dessuten spilles det fotball i de oransje og svarte Leirsund-draktene.

Hvor gammel er Fru Wold fra Jul i Svingen?

Bente Børsum
Født Bente Benedikte Børsum 21. juni 1934 (88 år) Oslo
Beskjeftigelse Skuespiller
Mor Lise Børsum
Nasjonalitet Norge

Hvem spiller Victoria i Jul i Svingen?

Jul i Svingen, Erika Krohn som Victoria, Ina Svenningdal som Åsa, Sebastian Warholm som Nure, Yvonne Johnsrud som Akaya, Jacob Borgen som Linus.

Hvem spilte Morten i Jul i Svingen?

Medvirkende
Skuespiller Rolle
Erika Birgitta Krohn Victoria
Adrian Falch Karlsen Børre
Mia Daniels Klara
Henrik Jacob Schatvet Morten

Hvor mange år er Linus i svingen?

Linus i Svingen
Prod.land Norge
Sendeår 2004
Sesonger 1
Episoder 6

Hvem spiller Morten mygg?

Morten. Lillebroren til Victoria i serien er karakteren Morten, eller MortenMygg som han kalles fordi han er så innpåsliten. Henrik Jacob Schatve (22) var bare fem år da han spilte Morten.

Hvor er Amalies jul spilt inn?

Manuskriptet er skrevet av Gudny Hagen og regien er ved Torunn Calmeyer Ringen. Serien ble spilt på Madserud Gård mellom Skøyen og Frogner i Oslo. Dette var også opptakssted for barne-tv-serien Huset med det rare i.

Kommer Jul i Blåfjell tilbake?

Kommer mer av serien

Hagen sier det ikke er aktuelt å lage en ny sesong med «Jul i Blåfjell» i samarbeid med NRK, men røper at hun er i en prosess om å lage animasjon av serien sammen med filmselskapet 4 ½. De er fortsatt tidlig i prosessen, men hagen sier at konseptet passer til både film og serie.

LES OGSÅ  Hvilken kompostkvern er best?

Kommer Jul i Blåfjell i 2022?

Jul i blåfjell 14. desember 2022.

Hvordan kan man se Jul i Blåfjell?

Den enkleste måten å se Jul i Blåfjell på i 2020 og fremover er ved å kjøpe en DVD av serien. DVD av Jul i Blåfjell kan bestilles fra blant annet Platekompaniet ved å klikke her. Den er trolig også å få tak i hos andre aktører som selger DVD-er, men den er ikke spesielt vanlig.

Hvorfor kan man ikke se Jul på Månetoppen?

Jul på Månetoppen” ble sist sendt på tv i 2014. Etter dette stoppet NRK å sende serien fordi de mente at fortellermåten var utdatert og at den tekniske kvaliteten var for lav. Da folk fant ut at seriene ikke lenger skulle vises på tv i 2015 var veldig mange sinte og irriterte.

Hvor er Jul i Blåfjell?

Originalen har animerte fjell, mens 2001-versjonen har foto av ekte fjell (Innerdalstårnet). Alle utescener ble filmet i Røros, mens alle interiør-scener ble filmet i NRKs studio på Marienlyst i Oslo. I 2015 bestemte NRK seg for at Jul i Blåfjell og spin-off serien Jul på Månetoppen aldri skulle sendes igjen.

Hva er årets julekalender 2022?

NRK 2022– «Snøfall»

Hvert år er det stor spenning knyttet til hvilken julekalender som vises på NRK (ofte NRK 1 og NRK Super).

Når kom Jul på Månetoppen ut?

Jul på Månetoppen er en norsk adventskalender for barn produsert av NRK, som ble vist på NRK i 2002. Idé og manus var ved Gudny Ingebjørg Hagen. Jul på Månetoppen var oppfølgeren til Jul i Blåfjell og Amalies jul. Den handlet i utgangspunktet om både blånissene og rødnissene.

LES OGSÅ  Hvordan regne fra kg til gram?

Hva blir julekalenderen i 2022?

Neste år blir det premiere på «Snøfall 2», et flunkende nytt juleeventyr med de kjente karakterene som veldig mange barn og voksne har blitt glade i, sier produsent i NRK, Hege Waagbø, til NRK Nyheter.

Kommer Snøfall 2 i år?

Den kjære julekalenderen ‘Snøfall‘ er tilbake med en sesong 2. Sommeren 2021 ble det kjent at julekalenderen Snøfall skulle få en sesong til! Den nye sesongen av Snøfall kommer til å bli sendt på tv i desember 2023. Snøfall er en julekalender for hele familien.

Leave a Comment