Hva gjør prebz?

Preben Fjell, kjent som Prebz fra den suksessfulle Youtube-duoen Prebz og Dennis, er ansatt hos den norske nettleseren Vivaldi. De siste årene har Fjell jobbet som selvstendig youtuber og frilanser. Nå skal han jobbe med videomarkedsføring og å engasjere Vivaldis store nettsamfunn med mer enn 700.000 medlemmer.

Hvor mye tjener Prebz og Dennis?

Tjener hundretusener

Her fra Sartor kjøpesenter på Sotra – hjemmestedet til Fjell. I 2015 var det Dennis Vareide i Prebz og Dennis som tjente best blant norsktalende youtubere med en inntekt på 600.000 kroner.

Hvem er broren til Dennis Vareide?

Dennis Vareide (27)

Kanalen har rundt 250.000 abonnenter og videoene deres har 170 millioner avspillinger. De to eier sammen med Vareides bror Ruben produksjonsselskapet Rakkerfilm as.

Hva gjør prebz? – Related Questions

Hvor høy er Preben?

For to år siden var Preben, som riktignok er to meter høy, blitt 180 kilo tung.

Hvor jobber Ruben Vareide?

Rakkerfilm AS er et norsk firma som produserer videoer som legges ut på videodelingsnettstedet YouTube. Selskapet er det største innenfor produksjon av norskspråklige spillrelaterte videoer. Selskapet ble stiftet i 2013 av Dennis Vareide, Ruben Vareide og Preben Fjell og en ansatt; Sondre Mogård.

Hvor mange brødre har Dennis Vareide?

De første sosiale mediene kom da Dennis begynte på videregående, og noen år senere kom Youtube. BRØDRE: Ruben og Dennis er brødre og jobber sammen i firmaet Rakkerfilm.

Hvor bor Ruben Vareide?

Ruben har ikke lagt Youtube-karrieren helt på hyllen, selv om han nå lever et A4-liv i Øygarden.

Hvor er Dennis Vareide fra?

Norsk
Dennis Vareide / Nasjonalitet

Hva er nummeret til Dennis Vareide?

Vareide – 92429043 – 180.no.

Hvem er Dennis SIVA?

Dennis Siva Lie er blitt et kjent TV-ansikt for barn og unge som programleder for «Newton» og «Superkroppen» i NRK. Nå melder han overgang til TV 2 og et mer voksent publikum i «God kveld Norge». Der skal han lede TV 2s digitale satsing på kjendisnyheter sammen med Marte Bratberg.

Hvor høy er Dennis?

Dennis Hauger
Høyde 178 centimeter
Ledsager Harald Huysman
Konkurranseklasse Formula-2
Klubb(er) Red Bull Junior Team (2018–), Arden International (2018–2018), Van Amersfoort Racing (2019–2019), Hitech Racing (2020–2020), Prema Racing (2021–)

Hvor høy er Dennis Vareide?

Sabotør Dennis Vareide
Forpakningsmål
Bruttovekt 0.88 kg
Høyde 26.4 cm
Lengde 6.5 cm
Bredde 18.2 cm

Hvem er kjæresten til Dennis SIVA?

NERVØS: Dennis Siva Lie er synlig nervøs, men får litt oppmuntring fra kjæresten Marta Eklo. Han synes også våtdrakten er varm så lenge han står på land.

Når ble Dennis født?

Dennis Mikal Stabell Vareide
Dennis Vareide / Fullt navn

Er Dennis Vareide fortsatt med i Skal vi danse?

Etter syv uker med intens jobbing, er Dennis Vareide den femte kjendisen som må forlate Skal vi danse 2021. – Det er selvfølgelig veldig trist, men jeg er stolt av å ha kommet halvveis, sa YouTuber Dennis Vareide (31) da han fikk vite at han måtte forlate konkurransen.

Hvem var den første som vant Skal vi danse?

Våren 2006 – sesong 1

Simen Agdestein. Terje Sporsem.

Skal vi danse Simon?

Simon Nitsche og Helene Spilling vant Skal vi danse: – Helene, denne seieren er din! Fornebu (TV 2): Etter en stjernespekket aften fylt med imponerende dans stakk Simon Nitsche (28) og Helene Spilling (24) av med seieren i årets sesong. 13. nov 2021 22:36 Sist oppdatert 14.11.2021 .

Hvem måtte forlate Skal vi danse i går?

De tre deltagerne som fikk færrest stemmer lørdag kveld var Lasse Matberg, Iselin Guttormsen og Eirik Søfteland. Men det ble Matberg og Søfteland som måtte i duell. Og til slutt ble det Matberg som måtte forlate konkurransen.

Skal vi danse Rikke alder?

Nå har han polert danseskoene, og er klar for å slå ut på parketten sammen med partner Rikke Lund (27). – Jeg klarte ikke å si nei til dans, for det ligger meg så nært. Jeg har det i hjertet mitt – å formidle og uttrykke meg selv gjennom dans. Jeg har ikke gjort det aktivt siden Skal vi danse sist.

Leave a Comment