Hva gjør man når bussen ikke kommer?

Hvor lenge varer en bussbillett AtB?

Kjøper du billett med appen AtB Mobillett er den gyldig i én time og 30 minutter for én sone. Billett for to soner er gyldig i 2 timer og 30 minutter. Det samme gjelder SMS, billettautomat eller utsalgssted i sone A.

Er det gratis buss i Trondheim?

Lørdag, søndag og helligdager (med unntak av 17. mai) kan du med hvilken som helst billett i kategori voksen, honnør og student ha med inntil fire barn til og med 17 år gratis på reise med buss eller trikk i én sone.

Hva er reisegaranti?

Informasjon om refusjon for utlegg ved innstilt eller forsinket buss eller hurtigbåt. Dersom du opplever forsinkelser eller innstillinger på buss eller hurtigbåt kan du ha rett på refusjon. Les om reisegaranti for buss og hurtigbåt og hvilke vilkår som gjelder.

Hva gjør man når bussen ikke kommer? – Related Questions

Når bussen er full?

Fører forsinkelsen eller svikten til at du blir mer enn 20 minutter forsinket har du rett til å få refundert inntil 550 kr for utlegg til drosje og/eller egen bil eller annen alternativ transport. Dersom bussen er full, og du ikke kan reise med bussen er dette en svikt i kollektivtilbudet.

Hvordan refundere ruter billett?

Skriv til oss via vårt kontaktskjema eller ring 22 05 70 70. Husk å legge ved eller ta med billetten(e) du ønsker refundert. Refusjon av løssalgsbilletter og reisepenger eller billetter på reisekort gjøres kun ved oppmøte på Ruter S eller et servicepunkt, men servicepunktene refunderer ikke 365-dagersbillett.

Er SAS medlem av Reisegarantifondet?

SAS er ikke medlem hos det norske Reisegarantifondet, men i Kammarkollegiet i Sverige.

Hva dekker pakkereiseloven?

Hva som omfattes av avtalen

Avtalen omfatter pakkereisen slik den fremgår av bestilling og bekreftelse og reisebevis eller lignende dokument, samt eventuelle tilleggsytelser som inkluderes i pakkereisen i følge avtale mellom partene. Forøvrig omfatter avtalen også arrangørens eventuelle individuelle betingelser.

Når gjelder pakkereiseloven?

Loven gjelder for pakkereiser som næringsdrivende tilbyr for salg eller selger til reisende, og for sammensatte reisearrangementer som næringsdrivende formidler til reisende. Loven gjelder også for næringsdrivende som ikke er etablert i riket, men som retter sin virksomhet etter første punktum mot reisende i riket.

Hva har du krav på når flyet blir kansellert?

Hvis flyet blir innstilt skal flyselskapet tilby deg tre alternativer: refusjon, ombooking så snart som mulig, eller ombooking på et senere tidspunkt.

Når må reisen betales TUI?

Bestiller du en reise mer enn 40 dager før avreise, skal depositumet betales innen 5 dager. Dersom depositumet ikke er betalt innen fristen blir reisen kansellert. Restbeløpet forfaller 35 dager før avreise.

Hvordan kontakte TUI?

TUI Norge AS (Lille Grensen 7, 0159 Oslo org. nr 931393936 telefon 67115100, E-post: [email protected]) er en del av TUI Group.

Hva dekkes av reiseforsikring?

Reiseforsikring dekker ting du blir frastjålet på reise, forsinket/forsvunnet bagasje, utgifter som følge av sykdom eller skade under reisen din og avbestilling av bestilt tur.

Hvordan få rabatt på TUI?

Hvordan løser jeg inn TUI rabattkode? Når du bestiller en reise med TUI, vil du finne et eget felt hvor kampanjekoden kan legges inn i bestillingen. Klikk på det aktuelle reisetilbudet og skriv inn rabattkoden i kampanjekode-feltet i siste trinn av bestillingen.

Hvordan få rabatt på Tusenfryd?

Medlemsfordel
  1. 30 % rabatt på billetter i mai, juni, september og oktober.
  2. Rabatten trekkes fra gjeldende lukepris.
  3. Medlemsbevis må vises sammen med billettene ved inngangen.
  4. For mai, juni, september og oktober bruker du rabattkode OBOSTF22.
  5. Billetter må forhåndskjøpes online for den datoen du ønsker.

Hvordan få gratis Tusenfryd billetter?

Alle barn under 95 cm får gratis inngang og ellers koster det 399 ir for alle barn og voksne over 120 cm. Også de over 60 koser seg på Tusenfryd og for senioer koster inngangen kun 209kr. For deg som er ekstra glad i karuseller kan du kjøpe et sesongkort som gir deg fri tilgang til alle karuseller en hel sesong.

Hva er dag 2 billett Tusenfryd?

Ved kjøp i luke etter endt besøk koster dag 2billetten 249,- og kan benyttes en valgfri ordinære åpningsdag i sesongen 2021 uten reservasjon av dato og til tross for at vi er utsolgt for billetter. Kort fortalt kan du endre dato på billetter når det er mer enn 72 timer til opprinnelig besøksdato.

Hvor mye koster det for å komme inn på Tusenfryd?

Ordinær pris i luke er 519 kr pr. billett i høysesong.

Har noen dødd på TusenFryd?

I fjor sommer fikk en 18-åring ved Tusenfryd en alvorlig klemskade i det venstre kneet under arbeid ved anlegget Supersplash. Disse ulykkene er langt fra de eneste som er alvorlige i norske fornøyelsesparker.

Kan man drikke alkohol på TusenFryd?

Man skal ikke benytte attraksjoner eller aktiviteter under påvirkning av alkohol, stoffer (lovlig eller ulovlige) eller andre typer medikamenter som kan påvirke den generelle helsetilstanden, sanser, mental bevissthet, koordinasjonsevne eller reflekser. Det samme gjelder for gjester man er forsørger for.

Leave a Comment