Hva gjør Ipsos?

Ipsos gjennomfører hvert år hundrevis av undersøkelser på oppdrag fra offentlige virksomheter, organisasjoner og private bedrifter. Våre markedsundersøkelser fungerer som et talerør fra forbrukerne og innbyggerne til myndigheter og tjeneste- og produktleverandører.

Er Ipsos iSay trygt?

i-Say er spørreundersøkelse-plattformen til IPSOS – et av verdens største selskaper innen markedsanalyse. i-Say er derfor en trygg og god tjeneste å bruke for å tjene penger på undersøkelser.

Hvem ringer +47 22 95 47 11?

Ipsos AS (Tidl. Ipsos MMI)
E-post [email protected]
Telefon 21 31 96 10
Supervisor telefonintervjuing/CATI 22 95 46 99
Verving Gruppesamtaler: 22 95 48 22
Telefaks 22 95 47 01

Hva gjør Ipsos? – Related Questions

Er spoofing farlig?

Er mobilkapring eller spoofing farlig? Det korte svaret er: Nei, ikke direkte. Å ta telefoner i seg selv er sjelden en risiko. Men svindlere vil gjerne at du svarer, siden det gir dem en åpning til å bedrive sosial manipulasjon – altså lure deg til å oppgi sensitiv informasjon eller klikke på skadelige lenker.

Hvem er 21 50 40 60?

Infact fra Oslo fylke 21504060 / +4721504060.

Hvordan få slutt på telefonterror?

Hvis du oppdager at noen har misbrukt nummeret ditt, ta kontakt med kundeservice hos din leverandør så kan de ofte hjelpe deg. De fleste smarttelefonene kan sperre anrop fra plagsomme numre. Det finnes gratisapper som tilbyr å sperre anrop fra nummer som er registrert som spam.

Er det farlig å svare skjult nummer?

Blir du oppringt av et skjult eller ukjent nummer er det ikke noe farlig å svare på samtalen. – Det er mange som tror at de kan takseres med høye priser hvis de svarer på feil anrop. Det er en myte. Det koster deg aldri noe å motta anrop uansett hvor det er fra, forteller Lunde.

Kan andre bruker mitt telefonnummer?

Hvis du oppdager at noen har misbrukt nummeret ditt, ta kontakt med kundeservice hos din mobiloperatør. Husk også at de aller fleste smarttelefonene i dag også kan sperre anrop fra plagsomme numre, og det finnes gratisapper som tilbyr det samme.

Kan du sende meg telefonnummeret ditt?

“Hei, Kan du gi meg telefonnummeret ditt?” – Vi har fått tips om en ny svindel som er ute og går nå. Du får plutselig opp en melding fra en av dine venner som der de spør om telefonnummeret ditt. De har kanskje også nettopp lagt deg til som venn “igjen” på facebook.

Blir ringt av mange nummer?

Noen av våre kunder opplever med jevne mellomrom å bli oppringt av et ukjent utenlandsk nummer der det gjerne legges på etter kun få ring. Denne formen for svindel kalles wangiri, som betyr «ett ring og kutt» på japansk. Svindlerne oppretter høykostnummerserier i utlandet og tjener gode penger på å bli ringt tilbake.

Blir oppringt av ukjent nummer?

– Dette er en metode som kalles spoofing, hvor formålet er å fiske ut informasjon. Dersom du blir oppringt av ukjente, er det aller viktigste å ikke oppgi sensitiv informasjon. Det vil si at du aldri deler dine personlige passord, PIN-koder eller annen BankID-informasjon, uansett hvem det er som spør, sier Nilsen.

Hvordan kan jeg blokkere et nummer?

Blokkér eller opphev blokkering av telefonnumre
  1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Mer Anropslogg .
  3. Trykk på et anrop fra nummeret du vil blokkere.
  4. Trykk på Blokkér/rapportér som uønsket.

Hvor kan man søke opp telefonnummer?

Opplysningen 1881® – telefonkatalogen, kart, tlf, nummeropplysning, telefonnummer.

Kan politiet finne ut hvem som ringer på skjult nummer?

Det stemmer at politiet har mulighet til å finne ut hvem som har ringt fra et skjult nummer.

Hvordan finne ut hvem som har ringt deg?

For å finne hvem som eier et telefonnummer gjør du følgende:
  1. Sjekk ut telefonnummeret på opplysningstjenester som 1881.no, gulesider.no, eller 180.no.
  2. Søk på telefonnummeret på Google.
  3. Skriv inn telefonnummeret på Vipps.
  4. Sjekk telefonnummeret på Telefonterror.co.no.
  5. Søk opp telefonnummeret på Facebook.

Kan man finne ut hvem som ringer med skjult nummer?

Med nummeroppslag i Se Hvem kan du enkelt se hvem som kontakter deg – selv om du ikke har lagret nummeret. Hvis anropet er svindel eller telefonsalg kan appen også varsle deg om det. På Android ser du hvem som ringer mens det ringer, mens på iPhone må du slå opp nummeret i appen.

Når noen ringer med privat nummer?

Noen ringer deg, men på displayet står det bare «Privat nummer» eller «Anonymt oppkall». Årsaken er gjerne at den som ringer har valgt at nummeret ikke skal vises, eller at samtalen kommer fra et nettverk som din teleoperatør ikke utveksler samtaleinformasjon med.

Blir ringt opp fra utlandet?

Generelle råd i forbindelse med Wangiri-anrop

Aldri gi personopplysninger eller innloggingsinformasjon til noen over telefon. Spesielt hvis det er oppringning fra ukjent utenlandsk nummer. Ikke ring tilbake hvis du ser at et ukjent nummer fra utlandet har ringt deg. Gjør et nummersøk på 1881 eller Google.

Hvorfor har noen skjult nummer?

Har du hemmelig nummer, kan ingen uvedkommende se eller finne telefonnummeret ditt. Nummeret er ikke oppført i noen nummeropplysningstjenester og vil ikke vises når du ringer til andre. Men nummeret vil alltid vises når du sender SMS eller MMS.

Leave a Comment