Hva gjør du hvis du mister telefonen din?

Hvordan kan jeg finne mobilen min?

Finn, lås eller tøm telefonen eksternt
  1. Gå til android.com/find og logg på Google-kontoen din. Hvis du har mer enn én telefon, klikker du på den mistede telefonen øverst på skjermen.
  2. Telefonen som er mistet, mottar et varsel.
  3. På kartet får du informasjon om hvor telefonen er.
  4. Velg hva du vil gjøre.

Hvilken forsikring dekker mistet mobil?

Ja, standard innboforsikring dekker både tyveri og skader på mobil, pc og nettbrett. For å også være sikret mot uhellsskader i og utenfor boligen din, må du velge topp innboforsikring. dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade.

Når kan jeg swappe mobilen min?

Når kan jeg swappe? 12 måneder etter at du har inngått en SWAP-avtale kan du bytte inn mobilen med en ny uten å betale noe mer på den gamle mobilen. Bytter du inn mobilen før 12 måneder har gått, du betale de gjenstående månedsprisene opptil 12 måneder.

Hva gjør du hvis du mister telefonen din? – Related Questions

Hva lønner seg med SWAP?

Du kan bytte mobil hvert år

SWAP gjør det enklere å bytte mobil. Men hva skjer da med den gamle? Når du bytter inn mobilen, vil Telenor tilbakestille den – for å så å gi den et videre liv. Da blir ikke mobilen liggende og samle støv, men vil være til glede for andre.

Hvem kan få SWAP?

Hvem kan inngå avtale om SWAP

Avtale om SWAP kan inngås av kunder som har et løpende FRIHET/Yng/U18-abonnement. Tilsvarende gjelder ved innbytte av mobiltelefon og inngåelse av ny avtale om SWAP. Dersom abonnementet ikke aktiveres vil det bli utstedt faktura på full pris for mobilen.

Når kan jeg si opp SWAP?

Hvis du vil avslutte SWAP-avtalen før det har gått 24 måneder, kan du betale resterende nedbetalingene. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil). Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale.

Hvor ofte kan man bytte telefon med SWAP?

Etter et år kan du bytte inn din SWAP-mobil i en valgfri ny mobil, hvis du oppretter en ny SWAP 24-måneders mobilavtale. Når du har bestilt ny mobil sender du inn din gamle mobil, og vi sletter resterende beløp på den gamle avtalen.

Kan jeg swappe knust mobil?

Forsikring med på kjøpet

Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder.

Når går SWAP avtalen min ut?

En SWAPavtale gjelder i 24 måneder. Etter 24 måneder har du fullført nedbetalingen av telefonen din og fordelene som ligger i SWAP-programmet er dermed også avsluttet. Da kan du selvsagt opprette en ny SWAPavtale på en ny mobil.

Hvordan bytte telefon med switch?

SVITSJ i appen
  1. Gå inn på din SVITSJ-avtale og klikk “SVITSJ nå”
  2. Oppgi tilstanden på den telefonen du leverer tilbake.
  3. Velg den telefonen du vil bytte til.
  4. Vent på ny telefon i posten.

Hva er en SWAP telefon?

SWAP er en annerledes måte å kjøpe mobil på, hvor du nedbetaler mobilen over en periode på 24 måneder. Inkludert i avtalen er også skjermforsikring. Når du kjøper SWAP må du ha et FRIHET-, Yng- eller U18-abonnement fra Telenor. Det er ingen binding på abonnementet, og du kan fritt bytte abonnement etter en måned.

Hvor gammel må man være for å ha SWAP?

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd.

Hvor mye koster svitsj?

Ekstra trygghet med SVITSJ Plussforsikring

Ønsker du en forsikring som i tillegg til knust skjerm dekker skade, fukt, tyveri og tap, så har vi SVITSJ Plussforsikring for 99,- per måned.

Kan man swappe på power?

Kjøper du ny mobil med Telenor SWAP i en av våre POWER-butikker får du flere fordeler enn bare en ny mobil. Inkludert i avtalen får du blant annet skjermforsikring, mulighet for innbytte og frihet til å velge mellom ulike abonnementer. Kom innom nærmeste POWER-butikk så hjelper vi deg med Telenor SWAP.

Hvordan funker SWAP Telenor?

Med SWAP-avtale nedbetaler du mobilen på 24 måneder. Allerede etter 12 måneder, kan du bytte ut den gamle mobilen med ny, uten å måtte betale mer for den gamle. Du returnerer da din gamle mobil, og starter en ny 24 mnd SWAP-avtale med den nye mobilen. Den gamle mobilen din blir solgt videre til et land utenfor Norden.

Hvor kan jeg pante mobilen?

Hvor kan jeg pante mobilen? MobilPant gjelder i alle våre Telia-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av mobilen din på nett før du går til butikken.

Hva er safe fra Telenor?

Med SAFE kan du surfe trygt på trådløse nett, bli varslet om dine personopplysninger havner på avveie – og få hjelp hvis du blir utsatt for nettsvindel, inkludert ID-tyveri. Bestill SAFE for 129,–/md.

Hva dekker pluss forsikring Telenor?

Utover knust skjerm, dekker Plussforsikring også alt fra vannskade til stjålet mobil – uansett hvor du er i verden. Når hele 1 av 4 opplever å miste eller skade mobilen sin i løpet av den første tiden sier det seg selv at en forsikring kan være kjekt å ha.

Har jeg forsikring på mobilen?

Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader.

Leave a Comment