Hva er voks?

Voks er organiske forbindelser som er plastiske og lavsmeltende, og som har relativ høy molekylmasse.

Hvor lenge er man glatt etter voksing?

20 % av hårene som er under huden til en hver tid. Det er disse hårene som vokser frem de 3 første ukene etter voksingen. – Under (på og langs leppene) blir de aller fleste veldig glatte, og varer i ca. 2 uker.

Er voksing bra?

Fordeler. Voksing har en langvarig effekt og en trenger derfor kun å gjennomføre ritualet en eller to ganger i måneden. Dette gir huden hvile og hårene anledning til å gro uten å bli kuttet av med barberhøvel, som gjør huden mer irritert. En annen fordel er følelsen av silkemyk og glatt hud.

Hva er voks? – Related Questions

Kan man barbere etter voksing?

Hårene starter som regel å vokse ut igjen ca. en uke etter den første behandlingen. Det er lurt å unngå å barbere seg mellom voksing fordi det forstyrrer hårvekstsyklusen. I tillegg må hårene være en viss lengde før de kan vokses neste gang.

Hvor langt hår før Brazilian?

Vær veldig forsiktig med saksen, ikke la hårene bli kortere enn 0,5cm, barber deg 2 uker før, eller bare la det være langt. Skal du på ferie, er det best å vokse seg dagen før man skal dra. Hvis man vet når man skal ha en ferie hvor du skal f. eks bruke bikini, kan du godt planlegge dette noen måneder før.

Hvor ofte burde man vokse?

En voksbehandlingsplan med ca 4 uker mellomrom er ideelt for å opprettholde lik hårvekst så voksresultatet blir best mulig over tid. Pluss at du slipper å bli vokset når hårene er for lange, da er det en mulighet for at de knekker og de vil vokse raskt ut igjen.

Hva skal man unngå etter voksing?

Etter voksing, unngå sollys i 48 timer, når huden er mer følsom og delikat. Trening, sex, svømmebassenger og badstuer bør også unngås i 24 timer etter voksing, siden porene fortsatt er åpne og mer utsatt for betennelse.

Hvor ofte bør man vokse leggene?

Regelmessig voksing anbefales hver 4. Eller 5. Uke.

Hvor langt må håret være for voksing?

Hva bør jeg være oppmerksom på FØR voksing? For at behandlingen kan utføres, må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm – 1 cm, helst ikke lenger og absolutt ikke kortere. Barber deg 2 uker før hvis du vil ha ideell lengde.

Hvor vondt er brasiliansk voksing?

Smerten ved brasiliansk voksing er intens, men veldig kortvarig, den varer bare i det ½ sekundet da håret blir revet ut, når man vokser f. eks leggene er ikke smerten så intens, men som regel svir det litt mer i etterkant, i forhold til når man har tatt brasiliansk.

Er voksing vondt?

– De tre forskjellige nervene kjenner varme-kulde, berøring eller smerte. Det er tydelig at noen har mer av smertenervene enn andre, men hos de aller fleste går voksingen veldig greit og synes det er verdt det, sier Høgås.

Hvordan roe ned huden etter voksing?

Aloe vera etter voksing er perfekt for å roe ned huden. Bruk rikelig med fuktighetskrem etter voksing og barbering, hver dag. Målet er å tilføre fuktighet til huden slik at hårene ikke blir fanget under huden igjen. En mild aftershave er også en god ide.

Hvor mye koster voksing?

Brazilian voksing – intimvoksing for kvinner
Brazilian /Hollywood med bedøvelsekrem 20 min 790,-
Brazilian / Hollywood (Mindre enn 3 uker) 20 Min 550,-
G-streng Med Bak 20 Min 550,-
G-streng Uten Bak 20 Min 490,-
Bikinilinje 10 min 390,-

Hvor ofte vokse bikinilinje?

Det anbefales å vokse bikinilinjen hver tredje til femte uke. Når du har vokset tidligere, trenger ikke hårene være fullt én cm for å bli med voksen, da de ikke sitter så hardt nede i hårsekkene som tidligere. På tre til fem uker vokser hårene fra ca fem til åtte millimeter.

Når kan man dusje etter voksing?

De 24-48 første timene skal man ikke:

Ingen varme bad eller dusj. Ingen badstuer, boblebad eller damp behandlinger. Ingen soling, hverken naturlig sol, solarium eller Brun-uten-sol/spray-tan.

Hvordan barberer man underlivet?

Bruk en barberhøvel med skarpe blader for å redusere faren for irritasjon – gjerne engangshøvler. Barber alltid med hårene, ikke mot! Dersom du barberer mot hårenes retning, kan det lett oppstå betennelse i hårsekkene og inngrodde hår.

Hvordan få bort alt håret i underlivet?

Du kan fjerne kroppshår enten med voksing, barbering, plaster, epilator eller hårfjerningskrem, men inn mot slimhud i underlivet skal du ikke bruke hårfjerningskrem, da den kan bli skadet. Laserbehandling er ofte dyrt og tidkrevende.

Hva må man gjøre før brasiliansk?

Forberedelser til brasiliansk voksing

Blant de viktigste forberedelsene er: Spar håret de siste 2-3 ukene før behandlingen. Dette sikrer at voksen får tak. Vask huden samme dag som du skal til behandling, men ikke skrubb huden de siste 24 timene siden dette kan irritere huden og gjøre behandlingen mer ubehagelig.

Blir det mindre hår etter voksing?

Gjør voksing hårene tykkere? Myte: Hårene blir tykkere eller mørkere etter voksing. Fakta: Voksing tar med håret fra roten i stedet for å skjære av håret på midten som når man for eksempel barberer seg, noe som gjør at hårene faktisk blir færre eller smalere over tid.

Hvor gammel må man være for å ta brasiliansk?

I Norge er aldersgrense 18 år for brazilian.

Leave a Comment