Hva er prisen på en europall?

Produkt Mål Pris
Europaller 1200×800 264.-
99.-
87.-
69.-

Hvor får man tak i gratis europaller?

På noen maxbo osv gir de bort paller gratis.

Hvem kjøper europaller?

Epall Norge AS. Kjøper og selger europaller, paller, pallekarmer.

Hva er prisen på en europall? – Related Questions

Hva gjør man med paller?

Paller har i mange år blitt brukt til transport av mat, materialer og annet gods. I mellomtiden har noen oppdaget at paller kan brukes til mye annet. For det er nesten ubegrenset hva man kan lage av paller, og derfor har det de siste årene blitt mer og mer populært å bruke paller i interiøret.

Hvor mye vekt tåler en europall?

Europaller. Europallen er standardisert med yttermål 800 × 1200 millimeter. EUR-pall A kan laste opp til 1500 kilogram og EUR B opp til 1000 kilogram.

Er europaller impregnert?

Velg kun paller som er merket med “EUR” eller “EPAL” trykt på klossene. De er ikke impregnert med giftige kjemikalier, men varmebehandlet for å bli motstandsdyktige.

Kan man brenne europaller?

Ikke ha dette i peisen

For eksempel paller som er blitt overflatebehandlet, ifølge Bolius.dk. Heller ikke treavfall som kan inneholde rester av maling, lim og lakk bør fyres opp. Det sier seg selv at bensin eller lignende skal unngås, for røyken kan inneholde skadelige partikler.

Hvor høyt kan man stable paller?

Høyde på pall er brutto 1200 mm. Toleransegrense for pallehøyde på eksisterende varer er 1249 mm.

Hvordan skal man stable ved?

Lagring av ved ute
  1. Unngå å stable ved direkte på bakken. Et godt tips er å stable veden med god lufting mot bakken, legg for eksempel to bord som man kan stable på. På denne måten unngår en både fukt nedenfra samtidig som en sikrer ventilasjon.
  2. Dekk til veden slik at den ikke utsettes for regn og snø.

Hvordan stabler man ved?

For at veden skal tørke må veden ikke stables veldig tett. Luft må kunne komme både til og fra, og transportere bort fuktigheten. En gammel regel er at musen skal kunne løpe tvers gjennom stabelen, nesten hvor som helst. Siden vedskier verken er like i størrelse eller i fasong gir mye av dette seg selv.

Hvordan dekke til vedstabel?

Det beste vil være at den ligger på et underlag som løfter den fra bakken, som murstein eller paller. Det er selvsagt en fordel om veden ligger under tak. Hvis du dekker med presenning, forsøk å sørge for god lufting, for eksempel ved å dekke bare toppen av vedstabelen.

Leave a Comment