Hva er Morten Hegseth kjent for?

Morten Hegseth Riiber (født 26. februar 1986 i Levanger i Norge) er en norsk journalist fra Stjørdal. Han jobber i VGTV der han leder podkasten og talkshowet med samme navn; Harm & Hegseth sammen med Vegard Harm. Sammen vant de publikumsprisen under Gullruten 2019.

Hvor høy er Morten Hegseth?

2 m
Morten Hegseth / Høyde

Hvor mange år er Morten Hegseth?

36 år (26. februar 1986)
Morten Hegseth / Alder

Hva er Morten Hegseth kjent for? – Related Questions

Har Morten Hegseth danset?

Da Hegseth fikk jobben som dommer i «Skal vi danse», var det flere som klødde seg i hodet. Ikke hadde han mye danse-erfaring, og ikke hadde han noen spesiell kompetanse på området. – Mye av tilbakemeldingene fra folk er jo at jeg ikke er faglært danser, og derfor lurer de på hva jeg gjør der.

Hvor høy er Vegard Harm?

Vegard Harm on Instagram: “#prøverom #høy #problem #1.96cm”

Har Vegard Harm søsken?

Vegard Harm on Instagram: “Søndag kveld med min søster ❤️”

Har Vegard Harm og Morten Hegseth vært sammen?

Ferdig med kjendisnytt

Vegard Harm uttaler at det er trist, men på tide at de avslutter konseptet. «Det har vært så jævlig gøy å sitte bak det stygge bordet år etter år, uke etter uke sammen med Morten. Jeg er stolt langt inn i min bondesjel. Men nå er vi ferdig».

Hva ble Vegard Harm kjent for?

Vegard Harm Antonsen (født 17. april 1996) er en norsk TV- og mediepersonlighet fra Stokke i Vestfold. Han ble først kjent gjennom Twitter og deretter regelmessige humorvideoer på videodelingstjenesten Vine, men gikk senere over til plattformene Facebook, Snapchat og Instagram.

Hvor i Stokke bor Vegard Harm?

Vegard Harm har besøksadresse Tassebekkveien 257, 3160 Stokke (Sandefjord, Vestfold og Telemark – tidl. Stokke, Vestfold).

Hvor mange følgere har Vegard Harm på Instagram?

Vegard Harm

25-åringen har for øyeblikket 517 000 Instagramfølgere.

Hvem er Norges største Influencer?

Ligningstallene for 2020 er klare. De viser sprik i inntekten til Norges største influencere. Treningsprofil og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) håvet inn litt over 4,2 millioner i 2019. Hun holder seg på det høye nivået og økte i 2020 med 54.000 kroner.

Hvor mye tjener Vegard Harm i året?

Vegard Harm er eneste aksjonær i selskapet og han tok ut en lønn på 1,2 millioner kroner i 2021. Det var mer enn dobling fra 500.000 kroner i 2020.

Hvem er Norges mest fulgte på Instagram?

Slå sammen Instagram-kontoene til Erna Solberg, Sigrid, Aksel Hennie og Sophie Elise. Da har du cirka én tidel av følgerskaren til Erling Braut Haaland. Landslagets ener har 12,2 millioner Instagram-følgere – suverent flest i Norge.

Hvem har mest følgere på TikTok i hele verden?

Charli D’Amelio (17)

Hun er den yngste i familien D’Amelio, som i fjor fikk sin egen realityserie på streamingplattformen Hulu. Charli er også den som er størst på TikTok med svimlende 133 millioner følgere.

Leave a Comment