Hva er minstelønn for 17 åringer?

Hvor mye tjener man som butikksjef?

Ifølge Statistisk Sentralbyrå har en butikksjef (butikkavdelingssjef) en lønn på ca kr 464 000 i gjennomsnitt. Denne årslønnen er snittet på tvers av alle butikksjefer i Norge. Lønnen for den enkelte butikksjef vil imidlertid avhenge av erfaring, utdanning og en rekke andre faktorer.

Hva er en timelønn?

Timelønn er lønna en arbeidstaker mottar per time. Timelønn er sammen med fast årslønn og månedslønn en vanlig måte å fastsette lønn på. Korrekt utbetaling av timelønn forutsetter nøyaktig timeføring, og bruk av et timeregistreringssystem.

Hva er minstelønn for 17 åringer? – Related Questions

Hvor gammel må man være for å jobbe på en bensinstasjon?

Både butikker og bensinstasjoner selges det alkohol og tobakk, og man må være over 18 år for å kunne selge det. Hvis du ønsker å jobbe i en butikk eller bensinstasjon, kan det derfor være lurt å tenke over andre arbeidsoppgaver du kan gjøre som for eksempel å rydde og vaske når du skal søke jobb.

Hva heter Circle K før?

Circle K har en hundreårig historie i Norge, som Norsk Brændselsolje A/S med merkenavnene MIL og BP, Norsk Olje as (Norol), Statoil Norge AS og Statoil Fuel & Retail AS (Statoil) og nå Circle K Norge AS (Circle K).

Er best og Circle K det samme?

Selskapet har inngått avtale med Circle K om leveranse av drivstoff til stasjonene. Best Stasjonene har også kassesystem i fra Circle K og man kan derav også benytte Circle K-kort, NAF og Coop kort hos Best.

Hvorfor har du lyst til å jobbe hos oss?

Når du svarer på spørsmålet om hvorfor du vil ha jobben, bør du dele relevante og spesifikke detaljer om hvordan din bakgrunn, erfaring, talenter, interesser, utdanning og andre egenskaper som gjør at du passer godt inn i denne jobben og i bedriften, råder Kelly.

Har Circle K Diplom is?

I Circle K tilbyr vi små-is fra den rikholdige menyen til Diplom-is. Svært mange av våre stasjoner tilbyr også softis og kule-is.

Hvordan få gratis Circle K kopp?

Vi spanderer Koppen på deg som har tatt lappen siste 12 måneder og etter registrering på denne siden. Gjelder når du er med i vår kundeklubb Circle K EXTRA. Om du ikke er medlem, mottar du en sms med link til innmelding. Vi sender også en sms når Koppen kan hentes på valgfri Circle K stasjon.

Hvor selger det mest softis i Norge?

Mix: 40 prosent vekst i issalget

Mix mestselgende softisutsalg i Norge har solgt 20.000 softis hittil i år. Mix har godt under halvparten så mange utsalg som Narvesen, med 146 utsalg. Vestlandet og Møre er regionen det selges mest softis hos Mix, mens Nord-Norge er på en tredjeplass.

Hvem eier Circle K Norge?

Kjeden eies av Alimentation Couche-Tard.

Har Circle K brød?

Vi i Circle K kaller oss Norges største bakeri langs veien, og det gleder oss å kunne tilby ferske bakevarer til alle våre kunder. Boller, wienerbakst, hvetebakst eller nystekte vafler – vi har noe for enhver smak og ethvert ønske.

Hva heter det som før het Statoil?

I 1991 ble Norol-navnet faset ut, og alle bensinstasjonene skiftet da navn til Statoil.

Har Circle K softis?

I Circle K tilbyr vi små-is fra den rikholdige menyen til Diplom-is. Svært mange av våre stasjoner tilbyr også softis og kuleis.

Hva koster Circle K koppen?

Standard Koppen

Koppen koster bare 399,-, og du velger selv hvilken farge du ønsker!

Hvilken kaffe bruker Circle K?

Den gode kaffesmaken kommer tydelig frem når du drikker kaffen svart. Og god svart kaffe er også nordmenns favoritt. På våre stasjoner brygges svart kaffe ferskt fra hele Arabica bønner. Men på utvalgte stasjoner vil du også finne nytrukket filterkaffe.

LES OGSÅ  Hvor mye tjener en 16 åring i butikk?

Er softis sunt?

Helsedirektoratet anbefaler oss å «Unngå mat og drikke med mye sukker til hverdags». Softis er jo en typisk sesongvare, og for de fleste ikke noe man spiser mye av. – Hold kosematen til spesielle anledninger og ikke spis softis flere ganger i uken, sier Blomkvist.

Kan man spise en is hver dag?

Helt generelt er det ikke anbefalt å spise is hver dag. Det blir litt som å spise godteri hver dag. Is inneholder en god del sukker, og hvis man velger vaniljeis/softis er det også mye fett som gir en god del kalorier. Det er større sjanse for å få i seg for mange kalorier per dag hvis man spiser is daglig.

Leave a Comment