Hospitering er å gi en spiller mulighet for å trene eller spille kamper med lag over eller under sitt eget alderstrinn, annet lag på eget alderstrinn, på tvers av kjønn, eventuelt en annen klubb/gruppe.

KF-bok. I fotball er det lov for spillerne å bruke alle kroppsdeler, unntatt armene eller hendene. Ofte fører spillernes engasjement til akrobatikk, både i lufta og på gresset. Her er tidligere landslagsspiller Henning Berg.

Mål 9 mot 9 (Bredde x Høyde) 5 x 2 meter
Mål 11 mot 11 (Bredde x Høyde) 7,32 x 2,44 meter
Spilletid gutt/jente 13 årsklasse 2 x 35 min

Hva er meningen med hospitering fotball? – Related Questions

Er det lov å kaste ballen i mål?

Dersom keeperen gjør et mislykket forsøk på å klarere ballen etter et tilbakespill, kan han/hun nå ta ballen med hendene for å få kontroll. Det målvaktene derimot ikke får lov til, er å score ved å kaste ballen i motstanderens mål.

Er det lov å score direkte fra avspark?

Etter godkjent scoring settes spillet i gang fra midten av det laget som ikke scoret målet. Det kan ikke gjøres mål direkte fra avspark. Benyttes ikke. Dommeren bør gi tilsnakk ved gjentatte overtredelser.

Når spiller man 5 er fotball?

SPILL- OG KAMPDIMENSJONEN I 5’ER FOTBALLEN (8-10ÅR)

Spillernes møte med fotballspillet på dette høyeste funksjonsnivået må tilpasses alder, og det er trenerens oppgave å utvikle en best mulig «kampferdighet» hos spillerne ved at aktivitetene på treningene er så likt som mulig det spillerne opplever i kamp.

Hvor lenge varer en 5er kamp i fotball?

2 x 25 min. 2 x 30 min. For 3-er, 5-er og 7-er fotball: I turneringer kan det være andre spilletider.

Hvor lenge varer en omgang i 5 er fotball?

En fotballkamp for senior-spillere varer i to omganger à 45 minutter, altså til sammen 90 minutter. I kampen er det er en pause på ca. 15 minutter mellom hver omgang.

Hvor stor er en 5 er bane?

Spillebanen bør være minimum 30 x 15 m. – maks. 40 x 20 m.

Når spiller man 7 er fotball?

Generelle bestemmelser for klassene 10, 11 og 12 år. I klassene 10, 11 og 12 år spilles det 7er fotball. Der 5er lag i spilleplanen er satt opp mot 7er lag, skal begge lag spille 5-er fotball.

Hvem spiller 9 er fotball?

9 spillere – åtte utespillere pluss målvakt. I nierfotball må et lag ha minst 6 spillere for å kunne begynne kampen. Stiller laget med færre spillere, regnes laget som uteblitt. Flyvende innbytte, spilleren må forlate banen før innbytter inntrer.

Når kan man spille 11 fotball?

Spillere må være under 15 år, men ha fylt 11 år, ved årets begynnelse. Hvert lag kan ha inntil 11 spillere på banen samtidig, inkludert målvakt. h.

Er det lov å spille fotball med gips?

Med gips på håndleddet kan hun trene, men får ikke lov til å spille kamp.

Er det offside på 7 er?

Mål kan ikke gjøres direkte fra avspark. Ved spillets begynnelse må motspiller være minst 5 meter unna. 10. Offside praktiseres ikke.

Er det offside på utspill?

Det er aldri offside fra innkast eller utspill fra mål. Offside dømmes hvis en spiller får ballen, og er nærmere motstanderens mål enn den nest siste spilleren.

Er skyldig i alvorlig brudd på spillereglene?

er skyldig i alvorlig brudd på spillereglene. er skyldig i voldsom opptreden. spytter på en motspiller eller enhver annen person. fratar motparten et mål eller klarscoringssjanse ved forsettlig bruk av hånden (gjelder ikke målvakt i eget målfelt)

Hvor lenge har keeper lov til å holde ballen?

Regelen som sier at keeper ikke kan holde ballen i mer enn seks sekunder etter at de har fått kontroll på den. Regelen erstattet fireskrittsregelen i sin tid. Men regelen hverken følges eller håndheves.

Når kan keeper ta ballen med hendene?

Fotball. I fotball er målvakten den eneste på laget som har lov til å ta ballen i hendene ute på banen. Målvakten kan bare ta på med hendene innenfor sekstenmeterfeltet, men kan også ta ballen med hendene utenfor hvis han har begge benene i bakken innenfor sitt område.