Hva er ID Lock 150?

Med ID Lock 150 dørlås kan du låse opp og igjen ytterdøren din med en unik PIN-kode eller RFID-nøkkelbrikke. Du kan også lage midlertidige tilgangskoder, og få ekstra funksjoner via mobil-app med en Z-Wave-modul.

Hvilken elektronisk dørlås er best?

 • Yale Doorman V2N Elektrisk DørlåsBest i test!
 • ID Lock 150 – Høy pris og flott design.
 • Danalock V3 Scandi – Enkel installasjon av enkel smartlås.
 • Glue smart Lock SE – God for enkel gjestetilgang.
 • Yale Linus Family – Best for familier.
 • Glue Smart Lock Pro V3 – Med de beste tekniske funksjonene.

Hvordan kan du bruke RFID i et smarthus?

Du kan velge å bruke RFID brikker som følger med, eller andre adgangskort som bruker standard RFID teknologi. Låsen er klargjort for smarthus. Egen Z-Wave modul kan settes inn og du får da oversikt over hvem som bruker låsen via ditt smarthus system. Du kan også gi tilgang eller åpne direkte fra din mobil.

Er smarthus bærekraftig?

Smarthuset er et eksempel på hva som anses for å være en energieffektiv, miljøvennlig og bærekraftig løsning, da smarthuset ved hjelp av smart teknologi kan styre eksempelvis varmebruk, hvor hensikten er å redusere energiforbruket.

Hva er ID Lock 150? – Related Questions

Hvordan bruke Easee key?

Trykk på Easee Keys.

Metode 3 – Skann på lader

 1. Trykk på Skann på lader. De tilgjengelige laderne vises i en liste.
 2. Velg laderen du vil skanne nøkkelen med. Et nytt vindu åpnes og spør om du er klar.
 3. Når du står klar ved laderen, trykk på Start-knappen.
 4. Skriv inn et Key-navn for nøkkelen.
 5. Trykk Legg til.

Hvor finner jeg PIN-koden til Easee?

Hvordan finner jeg PINkoden? Når du mottar laderen, kan du finne PINkoden i form av et klistremerke på forsiden av Chargeberryen. Installatøren kan ha flyttet den til bak på instruksjonsheftet etter installasjonen. Hvis Easee-laderen din allerede er lagt til i Easee Portal, kan du enkelt finne PINkoden.

Hvordan nullstille Easee lader?

Det elektroniske vernet i laderen resettes enkelt ved å plugge ladekabelen ut og inn av elbilens ladekontakt. Vi anbefaler at det alltid benyttes et eksternt jordefeilvern (type A) i fordelingsskapet.

Hvordan låse opp kabel Easee?

Easee App. Du finner Kabelinnstillinger på Laderkortet. Trykk på Kabel-ikonet for å bytte mellom alternativene Låst og Alltid låst.

Kan man låse Easee lader?

Ja, den integrerte RFID-leseren muliggjør tilgangskontroll av laderen og identifisering av forskjellige brukere. Du kan bruke RFID-brikkene som er lagt til i profilen din for å låse og låse opp laderen. Disse kalles Easee Keys.

Hvordan låse ladekabel?

Ladestasjonen kan låse ladekabelen slik at den ikke kan fjernes. Dette skjer automatisk under lading, men kabelen kan også låses med Zaptec Portal eller App. For å utføre denne handlingen må du ha eiertillatelse til ladestasjonen.

Hvordan løsne ladekabel?

Trykk ladepluggen godt inn, og bruk bilens fjernkontroll til først å låse bilen, deretter åpne den igjen. Hvis dette ikke hjelper, prøv å trykke på bilens startknapp, deretter stoppe den igjen, og sjekk om pluggen har løsnet. Husk å trykke ladepluggen godt inn mellom hver gang, for å unngå at låsepinnen er i klem.

Hva er Easee equalizer?

Easee Equalizer. Easee Equalizer er et lite og smart produkt, laget for å optimalisere ladeopplevelsen. Den kobles til strømmåleren og balanserer det totale energinivået mellom laderoboten(e) og bygningen automatisk.

Hvordan få Ladebrikke?

Ja, NAF har en universell ladebrikke, som kun er tilgjengelig for medlemmer. Den kan du som medlem bestille kostnadsfritt. NAF Ladebrikke «snakker» med nesten alle kjente ladeoperatører, og vi jobber hele tiden med å knytte avtaler med flere.

Er det billigere å lade med Ladebrikke?

Dette er saken: Det er ikke én ladeoperatør som er billigst for alle. Du sparer mye på å starte lading med ladebrikke (RFID) eller i app.

Er Recharge og Fortum det samme?

Recharge på vei: Fortum rebrander for fullt

For samtidig har Norges og Nordens største ladeoperatør – Fortum Charge & Drive – de siste par årene gjort endringer i selskapsstrukturen, og på stadig flere av ladestasjonene deres har man det siste året kunnet lese navnet Recharge på hurtigladerne deres.

Kan jeg lade på 150 kW?

Det vil si at en bil alene på en stasjon vil kunne lades med inntil 150 kilowatt, mens effekten vil deles på to om to biler kobles til. Det sikrer at hele kapasiteten ikke okkuperes av én bil. For de fleste biler vil uansett 150 kilowatt være en kortvarig maksimaleffekt, med et snitt under dette.

Leave a Comment