Hva er forskjellen på Samsung Galaxy S og A?

Mens Galaxy S skal representere det ypperste mobilverden har å by på, skal A-serien være for et bredere publikum. For ordensskyld får vi nevne at Samsung kommer til å videreføre sin Xcover, en spesialvariant for tøffere bruk.

Hvilken mobil skal jeg kjøpe?

Testvinner – Mobiltelefon
 • Iphone 13 – BEST I TEST MOBILTELEFON.
 • Samsung Galaxy S22 Ultra – BESTE PREMIUMVALG.
 • Xiaomi 11 Lite 5G NE – BESTE BUDSJETTVALG.
 • Samsung Galaxy S21 Ultra.
 • iPhone 12 Pro Max.
 • Apple iPhone 13 Pro 256GB.
 • Motorola Moto G100.
 • Samsung Galaxy S10e.

Hvor kan jeg kjøpe mobil uten abonnement?

Kjøp mobil med og uten abonnement hos POWER

Om du vil kjøpe en mobiltelefon uten abonnement er du kommet til riktig sted. Alle mobilene vi fører kan kjøpes med eller uten abonnement.

Hva er forskjellen på Samsung Galaxy S og A? – Related Questions

Er swap telefoner låst?

Kjøper du telefonen med SWAP så er den ikke låst til oss så du kan bruke telefonen med andre operatører. Selve avtalen må bestilles sammen med et Telenor abonnement. Så fort du har mottatt telefonen kan du derimot bytte abonnement og leverandør slik du måtte ønske.

Hvordan koble PC til internett via mobil?

Gå til Innstillinger –> Mobilnett. Sørg for at Mobildata er skrudd på. Velg Delt Internett –> Tillat andre å koble til. Delt internett er nå skrudd på, og du ser nettverksnavn og passord for nettverket du kan dele med andre.

Hva koster iPhone 11 uten abonnement?

Pris– og produktinformasjon

Den billigste prisen for Apple iPhone 11 4GB RAM 64GB akkurat nå er 4 990 ,- (ny) eller 3 990 ,- (brukt). Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.3 av 5.

Hvordan ble telefonen oppfunnet?

Første telefonapparat

I 1849 hadde Meucci bearbeidet teknikken og sendte sin egen stemme gjennom en kobbertråd fra et rom til et annet i sitt hjem på Cuba. Meucci flyttet til New York, og i årene frem til 1862 utviklet han minst 30 forskjellige prototyper av sin såkalte teletrofono.

Når blir fasttelefonen borte?

Nkoms “kobbervedtak”

Telenor varslet i 2019 at de ville legge ned kobbernettet innen 2022. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) pålå Telenor å videreføre kobbernettet i en overgangsperiode frem til høsten 2025, i det såkalte “kobbervedtaket”.

Hvor mye kostet den første telefonen?

Den første abonnenten på NMT-systemet ved åpningen i 1981, distriktslege Harald Lystad i Hemsedal, hadde et apparat som kostet hele 32.000 kroner og som med batteri veide 17 kilo.

Når bør barnet få egen mobil?

Telenor og Barnevakten.no anbefaler som hovedregel at barnet skal være 10 år før det får sin første mobil. Det kan være mange årsaker til å fravike en slik hovedregel, men det er alltid foreldrene som skal avgjøre om barnet er klar for å få sin første mobiltelefon.

Hvor ofte er det vanlig å bytte mobil?

Idag tar man gjerne utgangspunkt i en Høyesterettsdom fra 2007. Denne slår fast at levetiden på en mobiltelefon er på 3-4 år. – I denne dommen slår også Høyesterett fast at 3-4 år er «vesentlig lengre enn to år» og at reklamsjonstiden på en mobiltelefon derfor er 5 år, og ikke 2 år.

Hvilken telefon anbefales til barn?

Her er noen av mobilene vi anbefaler for barn:

En bra og billig mobil til barn: Samsung Galaxy A22 5G (totalpris 2 490,-) Litt billigere med brukt: iPhone 8 med 64 GB (totalpris 1 990,-) Mobilen som tåler alt: Samsung Galaxy Xcover 5 (totalpris 3 290,-)

Hvilken mobil passer til barn?

De beste mobiltelefonene til skolestart for barn under 15 år
 • Samsung Galaxy A12. Passer spesielt for: Barn som vil ha en god og rimelig Samsung som sin første mobiltelefon.
 • Samsung Galaxy A52/A52 5G. Passer spesielt for: Barn som liker å ta bilder og skal ha sin første mobil.
 • Xiaomi Mi 11 Lite 5G.
 • Sony Xperia 10 III.

Hvor mange barn har smarttelefon?

(Fornebu, 12. august 2021) Tall fra Telenor viser at enkelte barn får sin første mobil allerede når de er 5-6 år gamle. Innen de har fylt 10 år, har hele 90 prosent egen mobiltelefon.

Hvilken iPhone er best for barn?

iPhone 7. iPhone 7 var den første Apple-mobilen som tåler både vann og støv, noe som er perfekt for aktive barn som ikke skyr dårlig vær. Mobilen er i tillegg rask, og tar unna alt som er av apper og oppgaver – i tillegg til å kunne ta flott bilder i varierende lysforhold.

Hvordan skru av foreldrekontroll?

Konfigurer foreldrekontroll
 1. Åpne Family Link-appen .
 2. Velg barnet ditt.
 3. Trykk på Administrer innstillinger. Google Play.
 4. Trykk på innholdstypen du vil filtrere.
 5. Velg hvordan du vil filtrere eller begrense tilgangen.

Hvordan ha kontroll på barnas mobil?

Foreldrestyring på Android-enheter

Åpne appen og velg foreldrekontroll i innstillingene. Når du skrur på foreldrestyring må du lage en PIN-kode, som senere benyttes for å endre innstillingene. Inne på innstillingene for foreldrekontroll kan man blant annet: Angi aldersgrenser for apper, spill og musikk.

Kan barn ha google konto?

Du kan opprette en Googlekonto for barnet ditt under 13 år (eller yngre enn aldersgrensen i landet ditt), og administrere den ved hjelp av Family Link. Med en Googlekonto får barn tilgang til Google-produkter som Søk, Chrome og Gmail, og du kan angi digitale grunnregler for barnets konto.

Skal barn ha egen Apple ID?

Barn under 13 år kan ikke opprette en AppleID selv. (Aldersgrensen varierer etter land.) Men hvis du er familieorganisator eller foresatt, kan du opprette en AppleID for barnet ditt.

Leave a Comment