Hva er forskjell på Yale Doorman V2N og L3?

Yale Doorman L3 er arvtakeren til den bestselgende dørlåsen Yale Doorman V2N, og har blitt langt smartere enn forgjengeren. I tillegg til å kunne åpne døren med kode eller nøkkelbrikke kan du fjernstyre låsen med mobilen via den medfølgende Yale Connect Bridge.

Hva er forskjellen på Yale Doorman?

Yale Doorman L3 er smalere innvendig til forskjell fra tidligere modeller av Yale Doorman. Dette gjør at den passer til flere dørinstallasjoner enn tidligere, også dobbeltdører. De nye overflatene gir et eksklusivt inntrykk og du kan velge mellom polert krom, børstet stål eller pulverlakkert matt sort.

Kan man ha flere koder på Yale Doorman?

Ja det kan du. En nøkkelbrikke kan programmeres opp mot seks forskjellige Yale Doorman V2/V2N/Classic.

Hva er forskjell på Yale Doorman V2N og L3? – Related Questions

Hvordan nullstille Yale Doorman V2N?

Instruksjoner for tilbakestilling
 1. Åpne Yale Access App på telefonen din og gå til låsskjermbildet.
 2. Velg menyen Settings (Innstillinger) (tannhjulikon).
 3. Velg den enheten du vil tilbakestille.
 4. Rull ned til factory reset (tilbakestilling til fabrikkinnstillinger).
 5. Velg “Reset Lock (Tilbakestill lås)”.

Hvordan bytte masterkode på Yale Doorman V2N?

Ta ut et batteri, trykk på og hold inne reset-knappen, sett inn batteriet og vent på at låsen snakker. slipp knappen. Du trenger en binders eller penn for å få tilgang til knappen.

Hvordan endre kode på easy access?

A. Opprett den første masterkode, trykk: *0 + 123 + * (grønn LED blinker) + ny pinkode +* (grønn LED blinker) + Ny pinkode igjen + *. Heretter skal den grønne LED blinke og du skal høre en lang pipelyd, så er inntastingen vellykket.

Hvilken app til Yale Doorman?

Yale Doorman L3 kan kommunisere direkte med smarttelefonen din på flere måter – via Bluetooth® når du er nær låsen og via Yale Access-appen (eller en av partnerappene våre) når du er på avstand. Yale Connect Wi-Fi Bridge kobler låsen til hjemmet ditt wifi og appen på smarttelefonen.

Hvor sikker er Yale Doorman?

Årsaken er at den mekaniske delen av Yale Doorman i mange tilfeller er mye kraftigere og mer innbruddssikker enn den ordinære låsen du bytter ut. Og med kombinasjonen av nøkkelbrikke og personlig pin-kode, er du helt trygg.

Hvordan koble Yale Doorman L3 til app?

Koble til Yale Connect Wi-Fi Bridge igjen i en stikkontakt som er høyst 4,5 meter fra din Smartlås. Trykkpå knappen på Yale Connect Wi-Fi Bridge og hold den inne i 5 sekunder. Gå inn i Yale Access App igjen og velg Sette opp en enhet (Setup a Device)

Hvor lang tid tar det å installere Yale Doorman?

Hvor lang tid tar monteringen? Vi estimerer 2 timer monteringstid.

Hva er Yale Connect?

Yale Connect Wi-Fi Bridge fungerer som en Wi-Fi-bro mellom våre servere og din Smartlås slik at du kan låse og låse opp din smartlås eksternt, direkte fra telefonen. Med Yale Connect Wi-Fi Bridge kan du omgående slippe besøkende inn i hjemmet ditt når du ikke er der selv.

Hva gjør jeg hvis min Yale Doorman l3 har sluttet å fungere?

Sjekk innstillingene i appen eller på “mine sider”. Hvis produktet ikke fungerer, kan du trykke på en omstartsknapp mellom batteripolene på undersiden av låsen på den utvendige delen. Dette starter produktet på nytt, men alle elektroniske innstillinger forblir.

Hvordan skifte batteri på dørlås?

Batteribytte Yale Doorman V2 dørlås
 1. Løsne det øvre dekselet på innsiden av dørlåsen med en unbraconøkkel og skyv opp for å fjerne.
 2. Fjern de gamle batteriene, og sett inn de nye.
 3. Skyv dekselet tilbake på plass ovenfra og ned og fest skruen med unbraconøkkelen.
 4. Ferdig.

Hvorfor vil ikke Yale Doorman låse seg?

Hvis Yale Doorman ikke låses, kan det hende du må justere avstanden mellom dør og karm. Dette kan du gjøre ved å kjøpe ekstra utbyggingsplater til å legge under sluttstykket. Disse kommer i 1mm og 2mm tykkelse.

Kan ikke åpne Yale Doorman?

Hvis du er på innsiden, kan du alltid åpne i en nødsituasjon. Drei knappvrideren helt til den er i horisontal posisjon (forbi den posisjonen du vanligvis pleier låse opp elektronisk). Du vrir enten mot høyre eller venstre, avhengig av om du har høyre eller venstre dør. Trykk samtidig ned håndtaket og døren åpnes.

Hvor mye koster Yale Doorman?

Den billigste prisen for Yale Doorman V2N akkurat nå er 3 389 ,-. Dette er det mest populære produktet i kategorien Smarte låser for hjemmeautomatisering med en gjennomsnittlig vurdering på 3.5 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 6 butikker.

Hvorfor går alarmen på Yale Doorman?

Anbefalt avatand mellom dør og karm er 3 mm. I løpet av våren og høsten kan svært skiftende utetemperaturer føre til at døren din beveger seg, noe som igjen kan føre til at avstanden mellom dør og karm øker. De bil den innebygde alarmen utløses, da den tolker bevegelsen i treverket som et inbruddsforsøk.

Hvorfor våkner jeg ikke av alarmen?

Et typisk symptom ved idiopatisk hypersomni er store problemer med å våkne opp om morgenen, og pasienten forsover seg ofte. Mange pasienter forteller at de ikke våkner opp av vekkerklokke, eller at de i halvsøvne skrur av alarmen og sover videre.

Hvordan skru av alarm?

Angi, avbryt eller slumre alarmer
 1. Åpne Klokke-appen. på telefonen.
 2. Trykk på Alarm nederst.
 3. Velg en alarm. For å legge til en alarm, trykk på Legg til . For å tilbakestille en alarm, trykk på nåværende alarmtid.
 4. Still inn alarmtiden. På den analoge klokken: Skyv viseren til timen du vil ha.
 5. Trykk på OK.

Leave a Comment