Hva er den beste tannblekingen?

Hvordan bleke tenner hos tannlege?

Skinnene må brukes minst 2, helst 3 timer per dag – alternativt kan du sove med dem om natten. Denne blekingen skjer på tannlegekontoret, under oppsyn av tannpleier/ tannlege. Blekemiddelet legges på tennene og aktiveres med et kraftig lys, og behandlingen varer i 1,5-2 timer.

Hvor får man kjøpt tannbleking?

tannbleking.no, eller Dentaworks, får du kjøpt tannblekingsprodukter du trygt kan bruke hjemme for å gi deg hvitere tenner og fjerne misfarging. Dentaworks tannbleking bruker samme metode som tannleger og deres skånsomme tannblekingsgele er hundre prosent sikker for emalje og tannkjøtt.

Hvordan få hvitere tenner hjemme?

Puss tennene med en myk tannbørste grundig morgen og kveld med fluortannkrem. Plakk og tannstein vil kunne bidra til at tennene ser misfarget ut, så vær nøye med stell av tennene. Bruk tanntråd, tannstikker eller mellomromsbørste daglig for å rense mellom tennene.

Hva er den beste tannblekingen? – Related Questions

Kan gule tenner bli hvite igjen?

De naturlige gule og blå/grå tannfargene vil raskere bli hvite enn en tann med flekker som skyldes legemidler, tobakk og mat. Tenner med en naturlig gul farge vil som regel bli hvite på ca. 1–2 uker, mens tenner med blå/grå farge kan ta dobbelt så lang tid.

Er tannbleking skadelig for tennene?

Tannbleking er ikke farlig, så lenge det gjøres riktig og i samråd med tannlege. Tannbleking er ikke farlig for kroppen din, og anbefales ikke for kvinner som er gravide eller ammer. Før du tyr til tannbleking, snakk uansett med tannlegen din, så dere får utelukket noen ting.

Kan man få hvitere tenner naturlig?

Natron og hydrogenperoksid

Kombinert med natron er resultatet en god hjemmelaget tannkrem med blekings effekt. Du kan også lage munnskyll ved å bruke halvblande vann og hydrogenperoksid. Peroksid blandet med natron, fjerner mer plakk fra tennene dine.

Hva kan man gjøre med gule tenner?

Om du mener at tennene dine er unormalt gule, har hvite flekker eller misfarging som plager deg, bør du snakke med tannlegen eller tannpleieren din om det. For de fleste vil god rens på tannklinikken og tannpuss hjemme være nok til å holde tennene pene.

Kan man bleke tenner hjemme?

Det er mulig å bleke tenner hjemme, men husk at hjemmebehandlingen faktisk bør starte hos tannlegen. Tannlege Therese L. Sørenesen ved Studenterlunden tannlegesenter har utført tannbleking i flere år.

Kan man bleke tennene hjemme?

Hvis det er første gang du skal bleke tennene hjemme selv, anbefaler vi at du velger bleking med gel og skinner. Bleking med gel og skinner er den mest intensive måten å bleke på. Gelen beskyttes av tannskinnene, og du får en stor mengde gel i flasken din.

Hvor lenge etter tannbleking kan man drikke kaffe?

I to dager etter blekingen anbefaler vi deg sterkt å unngå drikke kaffe, rødvin og inntak av mat/drikke med sterke fargestoffer. Dersom du ikke overdriver bruk av kaffe, te og røyk vil effekten av tannblekingen vare opp til ett år. Det er fullt mulig å kjøpe mer blekemiddel om du ønsker å bleke tennene mer.

Er det farlig å pusse tennene med natron?

– Bruk en blanding av natron og hydrogenperoksid på tennene i stedet for tannkrem én gang i uken. Men ikke bli fristet til å gjøre dette oftere enn dette, da kan blandingen nemlig skade emaljen på tennene dine.

Hvilken tannkrem gir hvitere tenner?

– Det finnes ingen tannkremer som bleker tennene.

Misfarging

  • Tannfargen din påvirkes av hva du spiser, men også rødvin, kaffe og tobakk.
  • Om det dreier seg om ytre misfarginger kan tannlege eller tannpleier pusse det bort.
  • Fargestoffer fra mat og drikke kan også gi dypere misfarginger.

Hvorfor har jeg så gule tenner?

De største synderne er kaffe, te, rødvin og brus. Det er også andre matvarer, som kanskje ikke er like åpenbare, som kan påvirke tennenes farge. Blant annet blåbær, tranebær, kirsebær, bjørnebær, druer, granatepler og andre frukter kan sette farge på tennene.

Hvordan unngå å få gule tenner?

Hvordan unngå misfarging:
  1. Puss tennene grundig to ganger daglig.
  2. Bruk tanntråd, tannpirker eller mellomromsbørste daglig, for å unngå at rester av matvarer setter seg mellom tennene.
  3. Avslutt hvert måltid med et glass vann, for å rense munnen for matrester.
  4. Unngå store mengder av mat og drikke med sterkt fargestoff.

Hvordan få vekk brune flekker på tennene?

Tannlegebehandling. Mange tannleger tilbyr ulike behandlinger for å hvitere tenner. De fleste slike behandlinger kombinerer bruk av lys eller varme med hydrogenperoksid. Hydrogenperoksid er et stoff med bleke-egenskaper.

Leave a Comment