Hva er den beste strømleverandøren?

I 2021 kom følgende strømselskaper best ut, fra høyest til lavest poengsum, innen privatmarked: Tibber, Gudbrandsdal Energi, LOS, Lyse, NTE, Øvrige, Trøndelag Kraft, NorgesEnergi, Fjordkraft, Hafslund Strøm. Her ligger Tibber på en førsteplass.

Hva er strømprisen i Bergen nå?

14.00-15.00
Klokkeslett Pris per kWh
23.00-00.00 242,36 øre Øvre
00.00-01.00 244,95 øre Øvre
01.00-02.00 228,72 øre Øvre
02.00-03.00 223,97 øre Øvre

Hvem har den beste strømavtalen?

Kraftriket, LOS, Elekt og Talkmore Strøm har de beste strømavtalene så langt i november. Norske strømkunder har kåret de beste strømavtalene i november.

Hva er den beste strømleverandøren? – Related Questions

Er tibber egentlig billigere?

Tibber er i gjennomsnitt 0.7 % billigere enn de største strømselskapene. Fastbeløp er 0 kr per mnd. Strømavtalen heter Markedskraft spotpris og baseres på Nord pool spotpris + 1.00 øre per kWt. Abonnement per mnd: 39 kr.

Hvem har billigst strøm 2022?

Hvem har billigst strømavtale med fastpris? billigste fastpris strøm november 2022
Strømleverandør Bindingstid Pris per kwh*
1. Polar Kraft 5 år Fra 0,78,-
2. Lyse Energi 3 år Fra: 0,80,-
3. Rauma Energi Kraft og Bredbånd AS 3 år Fra: 0,95,-

Hvem betaler best for solstrøm?

Tett i toppen
Strømselskap Pris på kjøpt kraft Verdi av solgt kraft
Tibber 3437 800
Eidsiva Energi 3443 800
LOS 3336 628
Helgeland Kraft 3069 340

Er NordlysEnergi billig?

Billig strøm til spotpris

NordlysEnergi minner om at det betyr veldig mye høyere strømregninger for alle som bor i Norge. Uavhengig av strømleverandør. Spotprisen vil være lik for alle strømleverandører, NordlysEnergi og andre strømselskaper har ikke noe påvirkning på spotprisen.

Er motkraft billigst?

Hos Motkraft gjør vi det veldig enkelt. Vi skal ikke tjene penger, som betyr at vi bare trenger ett enkelt produkt. Det betyr at du får en av landets billigste og tryggeste avtaler. Motkrafts tjeneste er 40-80% rimeligere enn de store strømselskapene.

Er OBOS strømavtale bra?

Som OBOS-medlem får du en av markedets beste strømavtaler. Avtalen er kun tilgjengelig for deg som er OBOS-medlem, og du er sikret en strømavtale som lønner seg gjennom hele året.

Hvordan velge riktig strømavtale?

Hvordan velge strømleverandør?
  1. Kartlegg din nåværende strømleverandør og strømavtale. Det første du bør finne ut av er hvilken strømleverandør du har i dag.
  2. Sammenlign aktørene på markedet.
  3. Finn ut hvilken strømavtale som passer best.
  4. Velg strømleverandør.

Er Hafslund strøm og Fortum det samme?

Hei! Du endte opp her fordi Hafslund Strøm nå er en del av Fortum. Velkommen!

Hva er best fastpris eller spotpris?

Ekspertene er samstemte over hvilken avtaletype som er best; nemlig spotpris. Statistikk fra SSB viser at spotpris er den billigste avtaletypen over tid, og det er denne avtaletypen som Forbrukerrådet anbefaler.

Er det lurt med fastpris nå?

Hvis du ønsker å forsikre deg mot svingninger og fremtidige pristopper, så kan uansett fastpris være et godt alternativ. Husk å sjekke hvor lang bindingstiden er og sjekk hva det koster å komme seg ut av avtalen. Her tar mange selskaper seg svært godt betalt.

Hva er strømprisen hos tibber?

Med Tibber betaler du for hva strømmen faktisk koster.

Strømprisen følger spotpris fra Nord Pool + maks 1 øre per kWt som utelukkende går til å dekke avgifter og lovpålagte elsertifikater. Det eneste vi tar betalt (for at Tibber skal eksistere) er 39 kr i måneden.

Er det lønnsomt med spotpris?

Spotpris har vist seg å være den mest lønnsomme avtaleformen, og er også anbefalt av Forbrukerrådet. Strømleverandører regner spotpris på ulike måter. Noen leverandører vil fakturere for snittprisen i månedene som har vært, mens andre vil fakturere den faktiske prisen som var i de timene som du brukte strømmen.

Hva er billigst spotpris eller variabel?

Spotprisavtaler har vist seg å være billigst over tid. Velg fastpris dersom du ønsker mer forutsigbarhet. Styr unna variable prisavtaler.

Når er spotpris billigst?

I tidsrommet fra kl. 22-07 er det normalt med lavt forbruk og lavere strømpris, men også i tidsrommet kl. 12-15 er det lavere forbruk som gir lavere strømpris. Utnytt tiden på dagtid godt om du er hjemme og kan sette på for eksempel vaskemaskinen.

Leave a Comment