Hva er den beste kofferten?

Vinnere av vår koffert-test
# Produkt
1 American Tourister Soundbox 97 L – Best i test!
2 Samsonite Troller Spinner Flux – Med dobbel glidelås og 55 cm høyde
3 American Tourister Soundbox Spinner 35,5 liter – En liten versjon av testvinneren
4 Cavalet Malibu – Enkelt design og fin til både korte og lange reiser

Hvor stor koffert kan man ha på fly?

Størrelse- og vektgrenser

Hvert enkelt kolli må ikke veie mer enn 32 kg eller mindre enn 2 kg. Bagasjen din må ikke veie mer enn 74 kg til sammen. Hvert enkelt kolli kan ikke være større enn 250 x 79 x 112 cm (lengde x høyde x bredde), og den totale omkretsen kan ikke overstige 300 cm.

Hvor stor koffert til 23 kg?

Hva er maksimalt tillatt bagasje? Maksimal størrelse på bagasjen er 158 cm (høyde pluss bredde pluss lengde), med en vekt på 23 kg for Economy og Premium Economy-klassene og 32 kg for Business-klassen. All bagasje som veier mer enn 32 kg og/eller måler over 300 cm kan kun transporteres som last.

Hva er den beste kofferten? – Related Questions

Hvor strenge er Norwegian på håndbagasje?

1 liten veske (under setet) (30 x 20 x 38 cm) + 1 håndbagasje (bagasjehylle) (55 x 40 x 23 cm) max 10 kg totalt.

Hva er ikke lov å ha med i kofferten?

miner, granater og andre militære eksplosiver. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr. røykbomber og røykpatroner. dynamitt, krutt og plastiske eksplosiver.

Hvor mange kg bagasje?

Bagasjeregler. Maksimal vekt per kolli innsjekket bagasje er 32 kg. Bagasjegjenstander som veier mer, kan sendes som last. Ethvert kolli innsjekket bagasje kan ha en maksimum størrelse på 158 cm (lengde + bredde + høyde).

Hvor stor håndbagasje Ryanair?

Alle passasjerer har rett til å ta med 1 liten personlig håndbagasje om bord som må få plass under setet foran deg (40 cm x 20 cm x 25 cm). Eksempler inkluderer håndveske, laptopveske og liten ryggsekk.

Hva betyr Kabinkoffert?

Det ligger litt i ordet – en koffert du kan ha med deg inn i kabinen på flyet. Kofferten er lett å trille rundt på, er liten nok til å kunne tas med inn på flyet, legges under flysetet og få plass i bagasjehyllen over deg.

Hva er Kabinkoffert?

Kabinkofferter opptil 55x40x20 cm er tillatt som håndbagasje hos de fleste flyselskap. De mest populære flyselskapene (Norwegian og Sas) tillater 55x40x23 cm. Maksgrensen for vekt varierer, men de fleste flyselskap har en grense mellom 8-10 kg.

Kan man ha sekk og håndbagasje?

Du kan ha med én håndbagasje om bord (maks 8 kg, høyde 55 cm, bredde 40 cm og dybde 23 cm) og én håndveske eller PC-veske (høyde 40 cm, bredde 30 cm og dybde 15 cm).

Er det lov å ha med deodorant på fly?

Deodoranter. Deo-stick er tillatt i håndbagasjen, mens roll-on regnes som flytende og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter.

Hvordan pakke toalettsaker i håndbagasje?

Om du ønsker å ta med for eksempel toalettsaker i håndbagasjen må artiklene pakkes i én gjennomsiktig plastpose som kan lukkes, og som maksimalt rommer en liter. Flytende væske er blant annet vann, brus, gele, lipgloss, deodoranter, parfyme, barberskum, hårgele, sjampo, solkremer, tannpasta og lignende.

Hvor mye tannkrem på fly?

Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Hvordan ta med sminke på fly?

Du kan ha med deg én gjennomsiktig plastpose som kan lukkes. Posen skal ikke være større enn 1 liter, og hver væskeholder i posen kan ikke romme mer enn 100 milliliter. Med beholder menes flaske, tube, flakong, beger og lignende. Mengden bestemmes av størrelsen på beholderen, ikke hvor mye væske det er i den.

Hvordan ta med medisiner på fly?

Du bør reise med legemidlene i håndbagasjen, slik at du har kontroll på dem under hele reisen. Ha dem helst i originalemballasjen, slik at det ved en eventuell inspeksjon er lettere å vise hva legemidlene er.

Kan man ha tabletter i håndbagasjen?

Kan jeg ta med medisin i håndbagasjen? Ja, medisin som er nødvendig for bruk på reisen er tillatt å ha med. Attest fra lege må medbringes dersom medisinen ikke er merket med resept fra apotek.

Kan man ha medisiner i koffert?

Ha alltid nødvendige legemidler i håndbagasjen!

Ta med nok legemidler til hele reisen. Ha med til noen dager ekstra, i tilfelle det blir forsinkelser. Du må kunne dokumentere at legemidlene dine tilhører deg og er til personlig bruk. Legemiddelpakken med apotekets etikett er fullgod dokumentasjon.

Kan man få beroligende før fly?

En del personer som sliter med flyskrekk bruker beroligende midler. Ifølge Dehli er alkohol mest utbredt. – Av medikamenter er det Vival, Valium, Sobril og andre typer preparater fra benzodiazepin-familien som blir mest brukt.

Hvor bør man sitte på fly?

Noen av de viktigste kriteriene for en god flyreise er ekstra benplass, roligere under turbulens og mindre motorstøy. Sitter du bakerst er det høyere risiko for at du merker turbulens og opplever mer støy. Over vingene skal være mest stabilt, mens de fremre radene er roligere.

Leave a Comment