Hva er den beste kaffetrakteren?

Moccamasteren Optio (MOC53912) er utnevnt til testvinner som den beste kaffetrakteren i forhold til pris. Den tidligere utgaven er også anbefalt av Tek.no da de testet den opp mot Wilfa Performance, som de kåret til sin testvinner.

Hvor mange watt bør en kaffetrakter ha?

En kaffetrakter bør helst ha en effekt på 1100 watt eller mer. Noen produsenter, som Mocca Master, Melitta og Wilfa, har flere modeller på 1500 watt eller mer.

Når bør man bytte kaffetrakter?

Regelen er: Hvis kaffetrakteren din er mer enn to år gammel, så kan det være på tide å bytte den ut. – Kaffetraktere er blant de elektriske apparatene som forårsaker brann hvert år. Både feil bruk og feil på selve trakteren er kjente brannfeller, sier brannekspert Odd Magne Skjerping i Frende Forsikring.

Hva er den beste kaffetrakteren? – Related Questions

Hvor lang levetid har en Moccamaster?

Kaffetraktere fra Moccamaster er laget for å vare i årevis. Men med noen enkle grep kan øke levetiden ytterligere.

Hvor ofte bør man rense kaffetrakter?

Hvor ofte du bør rengjøre kaffetrakteren avhenger av hvor mye kaffe du drikker i løpet av uken. Norsk Kaffeinformasjon anbefaler på generelt grunnlag å rense trakteren hver fjortende dag. – Brygger du flere kanner om dagen, er det er ingenting i veien for å rense maskinen enda oftere.

Hvor lenge kan traktekaffe stå?

Andre faktorer påvirker også smaken på kaffen. – Ferdig traktet kaffe skal ikke stå mer enn 25 til 30 minutter på kanne. Hvis kaffen oppbevares for kaldt blir den matt i fargen og mister smaken.

Hvor lenge holder kaffen seg?

Malt kaffe har en holdbarhet på omtrent tre til fem måneder når den oppbevares i romtemperatur. Hvis du vil, kan du lagre en uåpnet pose med malt kaffe i fryseren i opptil to år. Men når pakken først er åpnet, vil den bare være god i omtrent fem måneder.

Hvor lang garanti er det på Moccamaster?

Det er fem 5 års garanti fra kjøpsdato, men du har mulighet for å øke til 10 års garanti når du registrerer deg på www.moccamaster.com – registrér garanti. Husk å ta vare på den originale kvitteringen, som er ditt kjøpsbevis. Det er kun traktere i privat husholdning som kan registreres.

Hvor lang garanti på Moccamaster?

Opptil 10 års garanti – på alle modeller

Gjennom generasjoner har Moccamaster bevist sin høye kvalitet og lange levetid. De bruker de beste materialene , setter kaffetrakteren sammen for hånd og kvalitetssjekker hver eneste Moccamaster før den forlater fabrikken.

Hvor ofte skal man rense Moccamaster?

En Moccamaster som brukes daglig bør rengjøres hver 14. dag. Bruker du den sjeldnere trenger du ikke å rense den like ofte.

Hvordan rengjøre Moccamaster?

Avkalker, Moccamaster espressomaskin – 1000 ml (original)
 1. Hele flaskens innhold heldes på vannbeholderen.
 2. Slå på kaffemaskinen, som hvis du lager kaffe.
 3. La ca.
 4. Gjenta prosessen med rent vann 2 ganger for å rense maskinen.
 5. Held blandings produktet i en kanne, bolle eller gryte, inntil den er avkjølt.

Hva koster en Moccamaster?

Moccamaster Kaffemaskiner
 • Moccamaster Manual MOC53. 1 890 ,-
 • Moccamaster Automatic. 2 249 ,-
 • Moccamaster No.1 Kaffefilter 80st. 49 ,-
 • Moccamaster Manual KB952 AO. 1 990 ,-
 • Moccamaster Filterholder KB. 170 ,-
 • Moccamaster Filterhållare med Droppstopp. 239 ,-
 • Moccamaster KBGT741 Thermo. 1 990 ,-
 • Moccamaster Optio. 3 349 ,-

Hvor mange skjeer kaffe til 6 kopper Moccamaster?

Med seks strøkne 10g skjeer med filterkaffe har du riktig dosering for én liter deilig nytraktet kaffe. Har du en Moccamaster kaffetrakter som rommer 1,25 liter bruker du 7,5 måleskjeer kaffe hvis du trakter en full kanne.

Kan man bruke kokmalt kaffe i kaffetrakter?

Bruker du kokmalt eller presskannemalt kaffe til traktekaffen? Det bør du ikke. Kaffe som er kokmalt eller presskannemalt, er nemlig grovere og ikke tilpasset den korte kontakttiden mellom kaffe og vann i en kaffetrakter. Smaken blir derfor tammere enn om du bruker filtermalt kaffe.

Hvem eier Moccamaster?

Larsen agenturet, fra 1984 ble det overtatt av Wilfa AS, og siden 2010 Moccamaster Nordic.

Hvor er Moccamaster fra?

Moccamaster produseres og monteres for hånd i Nederland, og er verdens beste kaffetrakter. Dette ble nylig bekreftet av USA Today i en omfattende test av kaffetraktere. Moccamaster er så sikre på kvaliteten at samtlige modeller har 10 års garanti.

Hvilket kaffefilter til Moccamaster?

Moccamaster Kaffefilter Størrelse 1×4 100 stk

Fordelen med hvite kaffefilter er at de ikke påvirker smaken på samme måte som fargede filter. En pakke inneholder 100 stk kaffefilter. OBS! Disse kaffefilter passer til alle Moccamaster Kaffetraktere unntatt CUP ONE.

Hvor mange watt bruker en Moccamaster?

Kapasitet, forbruk og effekt
Effekt (Watt) 1520
Vannbeholder (I) 1.25

Hva bruker mest strøm i huset?

Det er definitivt oppvarming av boligen som bruker mest strøm, fulgt av varmtvann og lading av elbiler. De elektriske apparatene, som vi stadig får flere av, utgjør en forholdsmessig liten del av forbruket.

Leave a Comment