Hva er billigere å kjøpe i Sverige?

Billige varegrupper
  • Rødt kjøtt – svin, kalv, okse og vilt.
  • Hvitt kjøtt – kylling, kalkun, and.
  • Brus og andre leskedrikker.
  • Melkeprodukter og ost.
  • Sjokolade og godterier.
  • Matintoleranseprodukter.

Er det billigere med klær i Sverige?

Klær og sportsutstyr.

Faktisk så er det meste av tøy og treningsutstyr omtrent like dyrt som her i Norge, og det er sjeldent at man sparer stort om man først finner et produkt som er billigere enn i Norge.

Hva er billig på harryhandel?

Jubelsalami er 38 prosent billigere per kilo. Kjøttboller er 49 prosent billigere per kilo! Kokt skinke 45 er prosent billigere enn i Norge. Andebryst er 46 prosent billigere.

Hva er billigere å kjøpe i Sverige? – Related Questions

Hva koster 1 liter melk i Sverige?

Prisene i supermarkeder i Sverige.
Melk (vanlige), (1 liter) 11 NOK (8.50-14) 12 SEK (9.00-15)
Frisk hvit brød (500g) 22 NOK (14-33) 23 SEK (15-35)
Egg (vanlige) (12) 28 NOK (17-38) 30 SEK (18-40)
Lokal ost (1kg) 80 NOK (56-141) 84 SEK (59-149)
Vann (1,5 liters flaske) 14 NOK (9.50-24) 15 SEK (10.00-25)

Er kaffe billigere i Sverige?

Kaffe (hele kaffebønner) – Er billig i Sverige! Oppvaskmaskinsalt. –15 kr per kg! Sjokolade.

Hva bør man kjøpe på harryhandel?

Noen varer selges til kuppris, mens andre ting bør du absolutt kjøpe i Norge. Brus, øl, ost, potetgull, kjøtt, knekkebrød og sjokolade.

Er Eurocash eller MaxiMat billigst?

Snus og sigaretter er billigst i tobakksbutikken utenfor MaxiMat. Et par sparer 36 kroner på å handle kvoten der i stedet for på Eurocash. I forhold til norske tobakkspriser sparer et par hele 748 kroner på en kartong sigaretter og en 10-pakning porsjonssnus.

Er knekkebrød billigere i Sverige?

To for én i Sverige

Wasa Knekkebrød, te og lasagneplater får også solide prispåslag i hjemlandet. Prisforskjellen er opp mot 16 kroner for samme vare. Brus, som Coco Cola, Fanta Orange og Pepsi Max har et prispåslag opp mot 88 prosent sammenlignet med Sverige.

Er bleier billigere i Sverige?

– Bare ett land i verden har billigere bleier enn i Norge. Svenskene har oppdaget norske billigbleier. – I Sverige må vi ut med 120 kroner, i Norge koster samme pakken bare 50 kroner, sier småbarnspappa Tomas Westerholm.

Hva koster knekkebrød i Sverige?

Knekkebrød og Polarbrød

Handler du ferdig påsmurte knekkerbrød i Sverige, koster det 129 kroner for en boks med 24 pakker – tilsvarende 5,40 øre per stykk. I Norge er det vanskelig å få kjøpt hele bokser, men du kan kjøpe dem enkeltvis for 10 kroner per stykk på Rema. 11-12 kroner på Meny.

Hva lønner det seg å betale med i Sverige?

Skal man betale i svenske eller norske kroner når man er på svenskehandel? Svaret er alltid å bruke den lokale valutaen: Betal med svenske kroner.

Hva koster smågodt i Sverige?

Handleliste Coop Obs Lade
Vare Sum Sum (kilopris)
Freia Helnøtt (200 g) 40 202
Maarud Potetgull salt (250 g) 30 122
Haribo Stjernemix (300 g) 48 159
Smågodt (0,394 kg) 51 130

Hvor mye billigere er godteri i Sverige?

Til sammenlikning kjører svenske matbutikker som Nordby Supermarket og Gottebiten i Strømstad påskekampanjer på smågodt, eller “godis i løsvekt”. Der er prisen 4,90 svenske kroner pr hekto. Det betyr at det er nesten 3,5 ganger dyrere å handle smågodt i Norge som i nabolandet.

Er øl billigere i Sverige?

Øl-kjøpet er det mest lønnsomme

Berntsen og hans julelag sparer nemlig mye på handle inn akkurat ølet i Sverige. Prisforskjellen mot norske priser er opp mot og dels mer enn 50 prosent. Du finner ikke så mange av de norske ølmerkene på det svenske “polet”, men utvalget av utenlandsk øl er svært bra.

Hvor bestille svensk godteri?

Swecandy.se er en godteributikk på nett som selger populære og kjente klassiker til billige priser. Vår godteributikk er rettet mot det norske og svenske markedet, og vi tilbyr lokale favoritter og også kjente internasjonale merkevarer (f. eks Snickers, Ahlgrens Bilar, Malacou, Bitbits, Bubs og mange flere).

Hvor mye koster et brett med brus i Sverige?

Vi elsker søtsaker og billig brus, deriblant brett med Coca-Cola Zero eller Pepsi Max. Her får du blant annet et brett med Pepsi Max til 69,90 kroner, i motsetning til de svenske billigbutikkene hvor det koster 133,38 kroner hos XLGodis og 119 SEK hos Maxgodis.

Hvor er det billigst smågodt?

Europris slår til som vinner av pristesten av smågodt denne uken. Hver lørdag er det flere som har gode tilbud på smågodt, og enkelte kan derfor skilte med bedre tilbud enn lavpriskjedene. Mens du må ut med 14,90 kroner hos lavpriskjedene, kan du hver lørdag få smågodt til 10,90 kroner per hektogram hos Europris.

Hvor er Sveriges største godteributikk?

I verdens største godtebutikk på Svinesund handler normenn 50 tonn godteri i året.

Hva heter verdens største godteributikk?

Verdens største godteri er selvfølgelig amerkansk, men verdens største godteributikk er faktisk i Dubaiu. Hos Galleberg er ikke utvalget fullt så stort, men du finner mye spennende som passer til alle slags ganer. Heldigvis er det snart jul, og da er det er virkelig tid for å kose seg med godteri med god samvittighet.

Leave a Comment