Hva er best av Storytel og fabel?

Fabel eller Storytel? Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

Hva er beste lydbok app?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

Er det bindingstid på Storytel?

Lytt og les når som helst og hvor som helst. Ingen bindingstid.

Hva er best av Storytel og fabel? – Related Questions

Kan man høre på Storytel offline?

Hvordan laster jeg ned en lydbok til offline? Når du har lagt en bok i Bokhyllen kan du du via “hamburgermenyen” med de tre prikkene velge å laste den ned til offline. Du kan også laste ned via samme meny på boksiden.

Har Spotify lydbøker?

For å høre lydbøkerSpotify må du åpne appen og gå til søkefeltet (se etter ikonet med et forstørrelsesglass). Skriv inn «lydbøker» om du vil høre norske, eller «audiobooks» for engelske. Da kommer det opp forslag til spillelister med mange ulike lydbøker i seg, og så er det bare å lete etter en du kan like.

Hvordan slutte abonnement på Storytel?

På abonnementssiden vil du finne Ditt nåværende abonnement, klikk deretter på “Administrer”. På neste side velger du Si opp abonnement. Deretter bekrefter du oppsigelsen.

Hvordan slutte å abonnere på Storytel?

For å avslutte abonnementet ditt kan du logge deg inn på våre nettsider www.storytel.com med din brukerkonto. Trykk på der det står Administrer ved siden av Ditt nåværende abonnement, og på neste side velger du Si opp abonnement. Bekreft oppsigelsen i neste steg.

Hva er uten bindingstid?

Uten binding vil si at du kan si opp medlemskap når du ønsker, for så og melde deg inn igjen når du ønsker. Du er ikke bundet til kontrakten i 12 mnd. Det er 1 mnd oppsigelse på medlemskapet.

Hvordan slette bruker på Storytel?

Skriv til privacy@storytel.com

Avslutte abonnementet ditt før du sender oss forespørselen. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice dersom henvendelsen din gjelder å avslutte abonnementet ditt. Spesifiserer tydelig om du ønsker å få personopplysningene dine slettet.

Hvem eier Storytel?

Storytel Norge eies av det svenske lydbokkonsernet Storytel AB og det norske forlaget Cappelen Damm. Fabel eies av Lydbokforlaget, som igjen eies av Aschehoug og Gyldendal.

Hva koster Storytel familie?

Flere abonnementstyper
  1. Storytel Unlimited. Pris: 189 kr / mnd. Storytel Unlimited har en prislapp på 189 kroner per måned.
  2. Storytel Family. Pris: 249 kr / mnd. Storytel Family er spesielt utformet for å passe den gjennomsnittlige norske familien.
  3. Storytel Family Plus. Pris: 309 kr / mnd.

Hvor mange bøker har Storytel?

Det finnes over 500 000 lyd- og e-bøker på norsk, svensk og engelsk i Storytel.

Når kommer nye bøker på Storytel?

Hver dag kommer det to nye bøker i Storytel-appen.

Er det engelske bøker på Storytel?

4. Storytel. Denne appen tilbyr ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen og nettbrettet.

Kan man laste ned lydbøker på Storytel?

Du kan også laste ned direkte i spilleren ved å klikke på sirkelen med de tre prikkene øverst i høyre hjørne og deretter klikke Last ned til offline. Lydboken starter nå nedlastningen. Vi anbefaler at du ikke gjør noe annet i appen til nedlastningen er fullført.

Hvor er det best å høre lydbøker?

7 Beste lydbok-apper: Test
  • Nextory (Best i Test) Stort utvalg både Norske og utenlandske bøker.
  • FABEL. Best på pris og Norske bøker.
  • Storytel. Bra på utvalg og fornuftig pris.
  • Podimo. For deg som hører mest på podkast og litt på lydbøker.
  • Bookbeat.
  • Pickatale (Kun for barn)
  • Audible.

Hva er nedlastbar lydbok?

Nedlastbare lydbøker kan du høre på via nettbrett, mobil og mp3-spiller (samt pc/mac). Du må ha installert et program/app som støtter mp3-filer for å kunne høre på lydbøkene, f. eks. iTunes, iBooks, Windows Media Player og Google Play Music.

Hvor mye koster fabel?

Fabel Basis koster 139 kr/mnd. Her kan du lytte så mye du vil til alt innhold, bortsett fra barne- og ungdomslydbøker. Fabel Familie koster 189 kr/mnd, Her får du ubegrenset tilgang til alt innhold og 2 samtidige strømminger. Fabel Familie Pluss koster 229 kr/mnd.

Hva er best av Nextory og Storytel?

Lydbøker – dette sier ekspertene

De nevner dog at Nextory er beste valget om du heller vil lese bøkene, mens Storytel har en fordel med at det er synkronisering mellom formatene som gjør at du kan velge mellom både å lese og å lytte.

Leave a Comment